Si te shkarkosh falas App me pagese

Ne kete udhezues do ju tregojme se si te shkarkosh falas App me pagese. Ju mund te perfitoni nga promovime zyrtare që ju lejojnë të keni akses në aplikacione pa shpenzuar asnjë qindarkë. Natyrisht, do ju flasim ekskluzivisht në metodat që zhvilluesit e app i quajne te pranueshme. Në fakt me keto zgjidhje mundësitë nuk mungojnë, thjesht duhet të dini se si t’i gjeni ato.

Shenim: shkarkimi i aplikacioneve nga burime jo zyrtare, ve ne rrezik sigurine dhe privatesine tuaj.

Permbajtja

Si te shkarkosh falas App me pagese: Android

Përpara se të hyjme në detajet e procedurës se si te shkarkosh falas App me pagese në Android, do të doja të ritheksoja se procedurat në këtë udhezues bazohen në metoda zyrtare. Për të qenë të qartë, zhvilluesit mund të zgjedhin me vullnetin e tyre të lirë qe të ofrojne përkohësisht aplikacionet e tyre me një çmim të zbritur ose plotësisht falas përmes dyqanit dixhital të Play Store, siç mund të lexoni në faqen zyrtare të mbështetjes së Google.

Ne kete menyre zhvilluesit e app fitojne shikueshmeri dhe mundesine qe perdoruesit ta blejne App. Gjithashtu app mund te perdorin reklama me qellim per te rritur fitimet.

Në këtë kontekst, zgjidhjet që do t’ju rendis, ju ndihmojne qe te gjeni se cilat aplikacione janë bërë falas. Në fakt, Play Store është i mbushur me aplikacione dhe për këtë arsye gjetja e ketyre app mund te jete komplekse

Si te shkarkosh falas App me pagese: Google Play Pass

Si te shkarkosh falas App me pagese

Zgjidhja e parë se si te shkarkosh falas app me pagese është te perdoresh Google Play Pass.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Është në fakt një shërbim abonimi i ofruar nga vetë Google, i cili kushton 4,99 euro/muaj (29,99 euro/vit). Ai ju lejon të shkarkoni dhe përdorni qindra video lojëra dhe aplikacione pa reklama ose blerje brenda aplikacionit.

Në këtë abonim ka lojra që në përgjithësi do të kishin një kosto të vetme. Katalogu përditësohet vazhdimisht dhe ekziston gjithashtu mundësia që menaxherët të ndajnë aksesin me anëtarët e tjerë të grupit, deri në maksimum 5. Për të mësuar më shumë, mund t’i referoheni faqes zyrtare të Google.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Sido që të jetë, duhet të dini se ofrohet një provë falas një-mujore. Kjo e fundit potencialisht ju lejon të provoni, pa shpenzuar asnjë cent, mirësinë e katalogut të Google Play Pass. Për të aktivizuar periudhën falas, thjesht hapni Play Store, shtypni ikonën e llogarisë që ndodhet lart djathtas, zgjidhni opsionin Play Pass dhe trokitni lehtë mbi butonin Start/Inizia. Pas kësaj, do të duhet të shtypni butonin Vazhdo/Continua dhe ndoshta të vendosni një mënyrë të vlefshme pagese (nëse nuk e keni bërë tashmë).

Si te shkarkosh falas App me pagese

Nëse shërbimi nuk ju bind gjatë periudhës së provës, mund ta anuloni abonimin tuaj në çdo kohë. Pas regjistrimit, Google thotë se një rikujtues do të dërgohet 7 ditë përpara përfundimit të provës. Në çdo rast, mund të vazhdoni me çaktivizimin nga seksioni i Abonimeve të Google Play. Për çdo dyshim në lidhje me këtë, mund t’i referoheni portalit zyrtar të mbështetjes së Google.

Si te shkarkosh falas App me pagese: AppSales

Si te shkarkosh falas App me pagese

Nëse keni ndërmend të kërkoni promovime që ju lejojnë të shkarkoni falas aplikacione qe me pare ishin me pagese, një zgjidhje interesante është AppSales.

Aplikacioni nuk bën gjë tjetër veçse monitoron Play Store, duke ju lejuar të kuptoni se cilat promovime janë nisur nga zhvilluesit. Me fjalë të tjera, nuk do t’ju duhet më të kërkoni manualisht për aplikacione që janë bërë falas, por thjesht të mbështeteni në AppSales. Shërbimi është falas (por përmban reklama), nuk kërkon regjistrim dhe mund të përdoret në mënyrë të sigurt si përmes aplikacionit ashtu edhe përmes portalit përkatës zyrtar.

Për të instaluar aplikacionin, thjesht hapni Play Store, kërkoni për appsales, shtypni ikonën e aplikacionit (një shenjë e bardhë në një sfond të kuq) dhe trokitni lehtë mbi butonin Instalo. Pasi të keni filluar AppSales, do të duhet të zgjidhni nëse do të lejoni ose jo përpunimin e të dhënave për statistikat e përdorimit, raportet ose reklamat (mund të shtypni Po, pranoj/Accetto ose Jo, Faleminderit/Grazie. Në rastin e fundit aplikacioni do të vazhdojë të punojë dhe reklamimi gjithashtu do të mbetet, por kjo e fundit nuk do të bazohet në interesat tuaja.

Në këtë pikë, ju do të hyni në ekranin kryesor të aplikacionit. Arritja e qëllimit tuaj është shumë e thjeshtë. Tani shtypni butonin Tani Falas/Ora Gratis, i pranishëm në pjesën e poshtme majtas, për të monitoruar promovimet e disponueshme në Play Store. Për të shkarkuar një aplikacion që ju intereson, thjesht trokitni lehtë mbi kutinë e duhur dhe do të çoheni drejtpërdrejt në faqen e duhur të Play Store. Nga këtu ju vetëm duhet të shtypni butonin Instalo.

Si te shkarkosh falas App me pagese

Për pjesën tjetër, AppSales ju lejon gjithashtu të krijoni një lloj liste shikimi përmes së cilës të monitoroni çmimet e aplikacioneve. Këtë mund ta bëni duke shtypur artikullin List/Elenco në fund djathtas dhe duke shtypur butonin +. Në këtë mënyrë, është e mundur të kërkoni dhe zgjidhni aplikacionet për monitorim duke shtypur ikonën e faqeshënuesit, në mënyrë që të përfitoni menjëherë nga çdo ulje çmimi ose promovim falas.

Për sa i përket faqes zyrtare të lartpërmendur, në këtë rast ju mjafton të zgjidhni shtetin që dëshironi të monitoroni dhe të arrini në faqen e dedikuar për aplikacionet që janë bërë falas. Nga ky i fundit, thjesht mund të shtypni butonin VIEW ON GOOGLE PLAY, të lidhur me aplikacionin që ju intereson, për të hedhur një sy në Play Store dhe për të vazhduar me instalimin.

App me pagesë falas per nje kohe te kufizuar

Si te shkarkosh falas App me pagese

Një aplikacion falas (megjithëse me reklama), i lehtë për t’u përdorur dhe i krijuar vetëm për të arritur qëllimin që i keni vendosur vetes është app me pagesë falas për një kohë të kufizuar (emër i vetëshpjegueshëm). Ndër të tjera, është një aplikacion i krijuar nga të njëjtët zhvillues të AppSales qe permendem me larte.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Ju mund ta shkarkoni këtë të fundit nga Play Store. Pasi të hapet, funksionimi është shumë i thjeshtë. Thjesht zgjidhni nëse do të lejoni ose jo përpunimin e të dhënave (për reklama të personalizuara) dhe më pas do të gjendeni përballë një ekrani që grupon aplikacionet me pagesë që janë bërë falas.

Për të shkarkuar një aplikacion që ju e konsideroni të vlefshëm, thjesht trokitni lehtë mbi kutinë e duhur, më pas do të hyni në faqen përkatëse në Play Store dhe gjithçka që duhet të bëni është të shtypni butonin Instalo. Me pak fjalë, gjithçka është shumë e thjeshtë dhe tani ju e dini se si të shkarkoni aplikacione me pagesë falas për Android.

Si te shkarkosh falas App me pagese: Amazon AppStore

Zgjidhjet kryesore të disponueshme për të shkarkuar aplikacione me pagesë falas në Android janë të lidhura me Play Store. Kjo do të thotë që, nëse keni një pajisje pa shërbime të Google, fatkeqësisht nuk është e mundur të përfitoni nga këto promovime. Sidoqoftë, ka dyqane të palëve të treta që ndonjëherë ju lejojnë ta bëni këtë. Po i referohem, për shembull, Amazon AppStore.

Ky i fundit është dyqani dixhital i implementuar zyrtarisht nga Amazon në gamën e tabletave Fire. Sidoqoftë, është potencialisht e mundur instalimi dhe aksesi në dyqan nga çdo pajisje Android. Në fakt, thjesht lidhuni me portalin zyrtar të Amazon dhe shtypni butonin Scarica Amazon AppStore, në mënyrë që të merrni skedarin e duhur Amazon_App.apk (mund t’ju kërkohet të shtypni butonin OK për të përfunduar shkarkimin).

Pas kësaj, thjesht hapni skedarin APK dhe shtypni butonin INSTALL (ndoshta, mund t’ju kërkohet të aktivizoni aftësinë për të instaluar aplikacione nga burime të panjohura).

Pasi të fillojë aplikacioni, hyni me llogarinë tuaj në Amazon (nëse e keni bërë tashmë, thjesht shtypni butonin Vazhdo/Continua). Në këtë mënyrë, ju do të hyni në ekranin kryesor të dyqanit. Nga këtu mund të hidhni një sy në mundësitë e disponueshme.

Për sa i përket qëllimit tuaj, thjesht mund të kërkoni promocione manualisht, ndonjëherë në këtë dyqan dixhital mund të gjeni oferta të mira, madje edhe falas.

Si te shkarkosh falas App me pagese: HUAWEI AppGalery

Si te shkarkosh falas App me pagese

Duke u ndalur ne pajisjet Android që nuk kanë Play Store, një tjetër zgjidhje interesante është HUAWEI AppGallery, dyqani dixhital i parainstaluar në pajisjet e markës Huawei.

Android është një sistem operativ që ofron një mori mundësish dhe në fakt ky dyqan mund të instalohet pothuajse në çdo pajisje. Prandaj, në pajisjet HUAWEI tashmë mund të gjeni ikonën e duhur në ekranin bazë ose në sirtarin e aplikacioneve (faqja që tregon të gjitha aplikacionet e instaluara në pajisje), por në të tjerat mund ta instaloni me lehtësi dyqanin. Në fakt, thjesht lidhuni me faqen zyrtare të Huawei-t ​​dhe shtypni butonin Shkarko tani/Scarica ora/Download now, në mënyrë që të merrni skedarin com.huawei.appmarket. [Versioni].apk (mund t’ju duhet të prekni artikullin OK për të vazhduar).

Pastaj thjesht nisni skedarin APK dhe trokitni lehtë mbi opsionin INSTALL (ndoshta duke mundësuar instalimin nga burime të panjohura). Pasi të jetë bërë kjo, hapni aplikacionin, fillimisht shtypni butonin Avanti dhe më pas butonin PRANO/Accetta dhe garantoni të gjitha lejet e duhura duke shtypur opsionin LEJO/Consenti. Kjo do t’ju çojë në ekranin kryesor të dyqanit.

Huawei padyshim ka çdo interes qe ta perhapin dyqanin e tij dhe në fakt ka disa iniciativa promovuese në dispozicion. Në këtë kontekst, mund të gjeni gjithashtu aplikacione me pagesë të ofruara falas

Si te shkarkosh falas App me pagese: iPhone

Tani le te shikojme se si te shkarkosh falas App me pagese ne iPhone. Është e qartë se edhe në këtë rast do të shqyrtojme vetëm zgjidhjet zyrtare, të vlerësuara mirë nga zhvilluesit e aplikacioneve. Në fakt, do të fokusohemi në propozimet e bëra nga vetë Apple, për shembull Arcade, si dhe në aplikacionet dhe shërbimet që mund t’ju lejojnë të gjeni promovimet e disponueshme. Në fakt, duhet të dini se edhe në App Store në disa raste aplikacionet me pagesë ofrohen plotësisht falas.

Iniciativat e App Store dhe Apple Store

Si te shkarkosh falas App me pagese

Persa i përket promovimeve të nisura nga zhvilluesit dhe Apple, mund t’i referoheni drejtpërdrejt App Store.

Dyqani zyrtar dixhital i para-instaluar në pajisjet apple shpesh ofron falas aplikacione që zakonisht paguhen. Ju thjesht mund të kërkoni promocione, por në realitet është mirë të ndiqni një truk të thjeshtë.

Në fakt, përveç promovimeve falas të lançuara përmes App Store, duhet të dini që Apple zakonisht dhuron aplikacione përmes aplikacionit zyrtar Apple Store (dhe jo App Store).

Aplikacioni i lartpërmendur jo vetëm që ju lejon të blini produkte të markës, por shpesh ofron edhe aplikacione falas që më parë ishin me pagese. Për të vazhduar, gjithçka që duhet të bëni është të hapni App Store, të kërkoni për apple store, të shtypni ikonën e aplikacionit dhe të prekni butonin GET/Ottieni, më pas të kontrolloni identitetin tuaj nëpërmjet Face ID, Touch ID ose fjalëkalimi i Apple ID.

Si te shkarkosh falas App me pagese

Pasi të përfundojë shkarkimi dhe instalimi, i cili do të kryhet automatikisht, hapni aplikacionin Apple Store, shtypni artikullin Vazhdo/Continua, zgjidhni nëse do të aktivizoni ose jo njoftimet dhe lëvizni ekranin kryesor deri në fund.

Në rast se ka ndonjë aplikacion ose lojë falas, do t’i gjeni atje. Më pas, thjesht ndiqni udhëzimet që shfaqen në ekran për të vazhduar. Në përgjithësi thjesht shtypni butonin Shkarkim Falas/Download gratuito, verifikoni identitetin tuaj dhe nëse është e nevojshme, shtypni artikullin Përdorni kodin (pasi aplikacionet meren duke përdorur një kod të veçantë promocional).

Apple Arcade

Si te shkarkosh falas App me pagese

Apple Arcade eshte vendi i duhur nese jeni te interesuar per lojra.

Është në fakt një abonim, që ju lejon të përdorni mbi 180 lojëra që zakonisht do të kishin një çmim të vetëm secila. Natyrisht që nuk ka reklama ose blerje brenda aplikacionit. Sigurisht, edhe në këtë rast nuk është tamam një zgjidhje për të marrë aplikacione falas, duke qenë se çmimi është i barabartë me 4.99 euro në muaj (përdorim familjar deri në 6 përdorues).

Në veçanti, nëse jeni një entuziast i videolojërave, mund të dëshironi të aktivizoni provën njëmujore falas, në mënyrë që të përpiqeni të kuptoni nëse është një abonim që është i duhuri për ju apo jo. Për të vazhduar me aktivizimin e periudhës falas, thjesht hapni App Store (duke përdorur ikonën e duhur në ekranin bazë), shtypni skedën Arcade në fund djathtas dhe prekni butonin Provo falas/Prova gratis.

Pas kësaj, thjesht shtypni butonin Subscribe/Iscriviti dhe mundësisht vendosni një mënyrë të vlefshme pagese (nëse nuk e keni bërë tashmë këtë). Në çdo rast, vetë Apple bën të ditur se nuk ka asnjë angazhim: në rast se nuk dëshironi të përdorni më shërbimin në fund të provës, mund ta çaktivizoni abonimin në çdo kohë, ose më mirë deri në një ditë para rinovimit nga Cilësimet/Impostazioni/Settings > Apple ID.

Shërbimi është i përfshirë edhe në abonimin e Apple One, i cili me çmime që fillojnë nga 14,95 euro/muaj me 30 ditë provë falas ju mundëson të keni jo vetëm Apple Arcade, por edhe Apple TV +, Apple Music dhe 50 GB hapësirë ​​iCloud. Drive. 

Apps Gone Free

Nese nuk mund të gjeni aplikacione qe jane bere falas dhe qe me pare paguheshin, atehere mund të mbështeteni në një zgjidhje si Apps Gone Free për t’i gjetur ato shpejt.

Ky aplikacion nuk bën gjë tjetër veçse të gjejë promovimet falas të disponueshme në App Store, duke ju shmangur kërkimet e gjata manuale. Mund ta instaloni Apps Gone Free direkt nga App Store (është plotësisht falas). Pasi të fillojë aplikacioni, zgjidhni nëse do të lejoni ose jo dërgimin e njoftimeve, shtypni artikullin Kapërceni hyrjen/Skip intro në fund djathtas për të kapërcyer udhezuesin dhe shtypni artikullin Itali ose në atë Zgjidhni manualisht Dyqanin/Seleziona Manualmente lo Store (për të ndryshuar shtetin e App Store).

Më pas shtypni ne English (e vetmja gjuhë e disponueshme aktualisht) dhe do të hyni në ekranin kryesor të aplikacionit. Në këtë pikë, përdorimi i Apps Gone Free është shumë i thjeshtë. JThjesht lëvizni poshtë dhe hidhini një sy aplikacioneve të disponueshme falas. Kur të gjeni diçka që mund të jetë e duhura për ju, klikoni në kutinë e duhur dhe trokitni lehtë mbi Shkarko nga App Store/Scarica dall’App Store. Duke vepruar kështu, do të dërgoheni në faqen e duhur dhe thjesht shtypni butonin GET/Ottieni, duke verifikuar identitetin tuaj, për të vazhduar me instalimin.

Kjo metodë funksionon edhe nëse po përpiqesh të kuptosh se si te shkarkosh falas app me pagesë në iPad.

App Sliced

Nëse nuk doni të instaloni asgjë dhe po përpiqeni të kuptoni se si të shkarkoni falas aplikacione me pagesë në Apple ose më mirë se si të shkarkoni falas aplikacione me pagesë nga App Store, një shërbim që mund t’ju duket interesant është App Sliced.

Në fakt, në vend që të kaloni përmes një aplikacioni të aftë për të gjetur promovimet falas të disponueshme në dyqanin zyrtar dixhital të Apple (si p.sh. Apps Gone Free të përshkruara më parë), në këtë rast thjeshte duhet te perdorni nje shfletues. Në fakt, ju vetëm duhet të lidheni me faqen zyrtare të internetit të App Sliced ​​për të gjetur shpejt aplikacione të shumta me pagesë që janë bërë falas.

Për të shkarkuar një aplikacion, thjesht klikoni në kutinë e duhur (ndoshta duke shmangur reklamat e pranishme) dhe klikoni në butonin Shkarko në App Store/Download on the App Store. Në këtë mënyrë, ju do të çoheni në faqen e duhur dhe thjesht shtypni butonin GET/Ottieni dhe verifikoni identitetin tuaj.

Si te shkarkosh falas App me pagese në Windows

Nëse jeni duke kërkuar zgjidhje për të shkarkuar falas aplikacione me pagesë në Windows, mund t’ju këshilloj ti hidhni nje sy në promovimet e Microsoft Store.

Në fakt, ju kujtoj se kjo e fundit është e aksesueshme, në Windows 10 e më vonë, thjesht duke shtypur ikonën e duhur menunë Start. Prandaj, mund të mendoni të kërkoni promocione falas manualisht, pasi mund të ketë disa raste të atij lloji.

Si te shkarkosh falas App me pagese në Mac

Nese jeni të interesuar të gjeni aplikacione të paguara më parë qe jane bere falas per Mac, atehere këshilla kryesore që mund t’ju jap është të hidhni nje sy në Mac App Store, ku mund të gjeni ndonjëherë promovime falas

Në fakt, duke arritur në këtë faqe, mund të gjeni aplikacione me pagesë që janë bërë falas. Për t’i shkarkuar ato, thjesht klikoni butonin Shkarko në App Store. Pastaj do të ridrejtoheni në faqen e duhur të Mac App Store dhe thjesht shtypni butonin GET fillimisht dhe më pas butonin INSTALL (mund t’ju duhet të verifikoni identitetin tuaj nëpërmjet fjalëkalimit të Apple ID ose Touch ID).