Si te rikuperosh gjesh ndryshosh password Spotify

Si te rikuperosh gjesh ndryshosh password Spotify

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te rikuperosh gjesh ndryshosh password Spotify. Ne fakt mund te ndodh qe te harroni passwordin e Spotify dhe mos te keni më akses ne playlistat dhe artistet qe ndiqni.

Me poshte do ju japim të gjithë informacionin e nevojshëm për te arritur qe te futeni serish ne llogarine tuaj, duke ju treguar procedurën e detajuar qofte për vendosjen e një passwordi të ri, ashtu edhe për të hyrë në Spotify pa password.

Permbajtja

Si te rikuperosh gjesh ndryshosh password Spotify “pa e ndryshuar atë”

Si te rikuperosh gjesh ndryshosh password Spotify

Si fillim duhet t’ju themi se të gjitha procedurat zyrtare për te hyre serish në Spotify kur nuk dini password-in, përfshijnë ndryshimin e password-it. Nëse dëshironi ta shmangni këtë dhe në të vërtetë dëshironi të përpiqeni të rikuperoni fjalëkalimin e Spotify pa e ndryshuar atë, atehere shpresoni qe ai është ruajtur në kompjuterin tuaj ose ne telefon.

Nëse kërkimi është i pasuksesshëm, vazhdoni me zgjidhjet zyrtare dhe rivendosni fjalëkalimin tuaj të Spotify duke ndjekur udhëzimet që gjeni në kapitujt e ardhshëm.

Si te rikuperosh gjesh ndryshosh password Spotify: pa Email

Si te rikuperosh gjesh ndryshosh password Spotify

Tani le te shikojme se si te rikuperosh gjesh ndryshosh password Spotify pa perdorur email-in tuaj. Në fakt, është e mundur të ndryshoni passwordin duke përdorur emrin e përdoruesit të lidhur me llogarinë tuaj Spotify, por mbani mend se linku për të vendosur një fjalëkalim të ri dërgohet në emailin e përdorur gjatë regjistrimit

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Kjo do të thotë që nëse dëshironi të rikuperoni fjalëkalimin tuaj të Spotify pa email sepse nuk keni më akses në emailin tuaj ose sepse nuk mbani mend se cilin email keni përdorur për t’u regjistruar në Spotify, atehere nuk mund ta bëni këtë.

Pas sqarimit të kësaj, për të filluar procedurën e rikuperimit të fjalëkalimit Spotify, është e nevojshme të vazhdohet përmes shfletuesit pasi duke përdorur aplikacionin e shërbimit për Android dhe iPhone/iPadOS nuk është e mundur të vendosni një password te ri.

Për të vazhduar nga telefonat inteligjentë dhe tabletët, hapni shfletuesin e instaluar në pajisjen tuaj (prsh. Chrome në Android dhe Safari në iPhone/iPad), lidhuni me faqen zyrtare të Spotify, shtypni butonin ☰, lart djathtas dhe zgjidhni opsionin Hyr/Accedi nga menunë e hapur.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Tani trokitni lehtë mbi artikullin Keni harruar fjalëkalimin?/Hai dimenticato la password? dhe në ekranin Rivendos fjalëkalimin/Reimpostazione della password, futni emrin e përdoruesit të lidhur me llogarinë tuaj Spotify në fushën e adresës së emailit ose emrin e përdoruesit/Indirizzo email o username. Më pas vendosni shenjën pranë opsionit Unë nuk jam robot/Non sono un robot, për të verifikuar identitetin tuaj dhe trokitni lehtë mbi butonin Dërgo/Invia.

Pasi të bëhet kjo, hyni në emailin tuaj (ate qe keni perdorur per tu regjistruar ne Spotify), gjeni emailin e dërguar nga Spotify dhe shtypni opsionin Rivendos fjalëkalimin/Reimposta password që gjendet brenda tij. Në faqen e re që është hapur, futni passwordin e ri për t’u lidhur me llogarinë tuaj Spotify në fushat Fjalëkalimi i ri/Nuova password dhe Përsëritni fjalëkalimin e ri/Ripeti la nuova password, vendosni shenjën pranë artikullit Unë nuk jam robot/Non sono un robot dhe trokitni lehtë mbi butonin Dërgo/Invia. Mesazhi Password aggiornata/Password Updated do të konfirmojë që passwordi i lidhur me llogarinë tuaj Spotify është ndryshuar me sukses.

Si te rikuperosh gjesh ndryshosh password Spotify

Në këtë pikë, nisni aplikacionin Spotify, zgjidhni opsionin Hyr/Accedi, futni detajet tuaja të hyrjes në fushat e adresës së emailit ose emrin e përdoruesit/Indirizzo email o username dhe fjalëkalimin/password dhe trokitni lehtë mbi butonin Hyr/Accedi për t’u identifikuar dhe për të rifilluar te përdorni Spotify.

Theksoj se mund të vazhdoni në të njëjtën mënyrë edhe nga një kompjuter, si nëpërmjet versionit ne internet të shërbimit, ashtu edhe duke përdorur client Spotify për Windows dhe macOS. Në të dyja rastet, thjesht klikoni në butonin Hyr/Accedi, zgjidhni opsionin Keni harruar fjalëkalimin tuaj?/Rivendos fjalëkalimin; Hai dimenticato la password?/Reimposta la password dhe ndiqni udhëzimet që ju dhashë më lart për të rikuperuar çelësin e hyrjes në Spotify nga telefoni.

Si të rikuperosh emrin e përdoruesit dhe password te Spotify

Si te rikuperosh gjesh ndryshosh password Spotify

Nese dëshironi të rikuperoni emrin e përdoruesit/username dhe fjalëkalimin/password të Spotify, atehere gjithçka që duhet të bëni është të filloni procedurën e rikuperimit të fjalëkalimit duke përdorur adresën e emailit të lidhur me llogarinë tuaj. Duke vepruar kështu, ju do të merrni një email nga Spotify me emrin tuaj të përdoruesit dhe një link për të vendosur një fjalëkalim të ri.

Për të vazhduar, nga një kompjuter, ashtu edhe nga telefonat inteligjentë dhe tabletët, lidhuni me faqen zyrtare të Spotify, shtypni butonin ☰ (operacioni nuk është i nevojshëm nga një kompjuter) dhe zgjidhni opsionin Hyr/Accedi. Në ekranin e ri që shfaqet, shtypni artikullin Keni harruar fjalëkalimin?/Hai dimenticato la password?, vendosni adresën e emailit që keni përdorur për t’u regjistruar në Spotify në fushën përkatëse, vendosni një shenjë pranë opsionit Nuk jam robot/Non sono un robot dhe shtypni butonin Dërgo/Invia.

Brenda pak çastesh do të merrni një email nga Spotify me emrin tuaj të përdoruesit të treguar pranë artikullit emri juaj i përdoruesit eshte/Il tuo nome utente è. Për të rikuperuar gjithashtu fjalëkalimin, shtypni artikullin Rivendos fjalëkalimin/Reimposta la password dhe në faqen e re që hapet, futni passwordin e ri që do të lidhet me llogarinë tuaj Spotify në fushat Fjalëkalimi i ri/Nuova password dhe Përsëritni fjalëkalimin e ri/Ripeti la nuova password.

Së fundi, vendosni shenjën pranë artikullit Unë nuk jam robot/Non sono un robot, për të verifikuar identitetin tuaj, shtypni butonin Dërgo/Invia dhe kaq.

Si të hysh në Spotify pa password

Hyrja në Spotify pa fjalëkalim është një zgjidhje e vlefshme që mund ta konsideroni për të hyrë në shërbim edhe nëse nuk e mbani mend fjalëkalimin e lidhur me llogarinë tuaj.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Ky opsion, i cili është i disponueshëm ekskluzivisht në aplikacionin Spotify për telefonat inteligjentë dhe tabletët, ju lejon të specifikoni adresën tuaj të emailit dhe të merrni një link përmes së cilës mund të hyni në llogarinë tuaj dhe mundësisht të vendosni një password te ri aksesi.

Nëse mendoni se kjo është një zgjidhje e vlefshme për të rikuperuar fjalëkalimin e Spotify, merrni pajisjen tuaj, nisni aplikacionin e shërbimit dhe shtypni artikullin Hyr/Accedi. Në ekranin e ri që shfaqet, zgjidhni opsionin Hyr pa fjalëkalim/Accedi senza password, futni adresën e emailit ose emrin e përdoruesit të lidhur me llogarinë tuaj në fushën e adresës së emailit ose emrin e përdoruesit/Indirizzo email o username dhe trokitni lehtë mbi butonin Kërkoni lidhjen/Richiedi il link.

Në këtë pikë, shtypni butonin Hap aplikacionin e emailit/Apri l’app dell’email të dukshme në ekran ose hyni drejtpërdrejt në kutinë tuaj postare, gjeni emailin e dërguar nga Spotify dhe brenda 4 orëve nga kërkesa juaj, trokitni lehtë mbi butonin Shko te Spotify/Vai a Spotify që gjendet brenda tij.

Aplikacioni Spotify do të hapet automatikisht dhe do të hyjë në llogarinë tuaj. Në ekranin Mirë se vini/Bentornato, shtypni opsionin Filloni dëgjimin/Inizia ad ascoltare për të rifilluar përdorimin e Spotify pa ndryshuar fjalëkalimin e lidhur me llogarinë tuaj ose trokitni lehtë mbi butonin Vendos një fjalëkalim të ri/Imposta una nuova password për të krijuar një password të ri aksesi.

Në rastin e fundit, në ekranin fjalëkalimit të ri/Nuova password, futni fjalëkalimin e ri në fushën përkatëse dhe shtypni butonin Ruaj/Salva për të ruajtur ndryshimet dhe për të përfunduar rikuperimin e fjalëkalimit të Spotify. 

Në rast problemesh

Nëse keni ndjekur udhëzimet që ju dhashë në paragrafët e mëparshëm të këtij udhëzuesi, duhet të keni qenë në gjendje të ndryshonit fjalëkalimin tuaj të Spotify dhe të hyni përsëri në llogarinë tuaj. Nëse jo, ju sugjeroj të kontaktoni stafin e shërbimit dhe të kërkoni ndihmë. Për ta bërë këtë, lidhuni me faqen zyrtare të Spotify, zgjidhni opsionin Hyrja/Accesso dhe shtypni artikullin Nuk mund ta rivendos fjalëkalimin tim/Non riesco a reimpostare la mia password.

Në faqen e re që është hapur, shtypni butonin Kam ende nevojë për ndihmë/Ho ancora bisogno di aiuto dhe plotësoni formularin e kontaktit duke specifikuar të dhënat e kërkuara në fushat Lloji i abonimit/Tipologia di abbonamento (mund të zgjidhni një nga opsionet e disponueshme midis Falas/Free, Provës/Trial ose Premium), Adresa email/Il tuo indirizzo e-mail (e lidhur me llogarinë tuaj Spotify) dhe Emri juaj/Il tuo nome.

Së fundi, përshkruani problemin e hasur në fushën Na tregoni më shumë/Dicci di più dhe shtypni butonin Dërgo pyetjen/Invia la domanda për të dërguar kërkesën tuaj për ndihmë.