Si te ridergosh mesazhet ne WhatsApp

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te ridergosh mesazhet ne WhatsApp, domethen mesazhet qe keni mare apo i keni shkruar nje personi, ti ridergoni edhe te persona te tjere. Me poshte do te gjeni rrugen qe duhet te ndiqni qofte nga telefonat Android, iPhone, por edhe nga kompjutri. Per detajet vazhdoni lexoni me tej.

Permbajtja

Si te ridergosh mesazhet ne WhatsApp: a kuptohet qe eshte ridergur?

Si te ridergosh mesazhet ne WhatsApp

Para se të shpjegojme në detaje se si te ridergosh mesazhet ne WhatsApp, duhet t’ju japim disa informacione paraprake në lidhje me këtë.

Duhet te dini se të gjitha mesazhet e riderguara shfaqen me etiketën Forwarded/Inoltrato (ose Forwarded many times/Inoltrato molte volte nëse është riderguar disa herë), në mënyrë që marrësit e mesazhit të informohen se është një përmbajtje e riderguar.

Megjithatë, dërguesi i mesazhit që keni ndërmend të ridergoni, nuk do e dije se një mesazh i tij është përcjellë te të tjerë. Megjithatë, privatësia respektohet pasi vetëm mesazhi dergohet, pa asnjë mundësi për të gjurmuar autorin e mesazhit.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Përveç kësaj, dua t’ju them se është gjithashtu e mundur të ridergoni mesazhe të shumta në të njëjtën kohë (përfshirë fotot, videot, kontaktet dhe vendndodhjen) dhe këto mund të dërgohen si në një chat të vetme ashtu edhe në një grup WhatsApp. Tani le te shohim si te vazhdojme.

Si te ridergosh mesazhet ne WhatsApp: Android

Si te ridergosh mesazhet ne WhatsApp

Nëse keni një smartphone Android, gjithçka që duhet të bëni për të riderguar mesazhet në WhatsApp është të hyni në bisedën/chat e interesit tuaj, të shtypni butonin për të riderguar një ose më shumë mesazhe dhe të zgjidhni kontaktet ku do t’i dërgoni.

Për të vazhduar, hapni WhatsApp dhe hyni në seksionin Chat. Më pas shtypni mbi bisedën që përmban mesazhet që dëshironi të ridergoni (ne menyre qe te shfaqen mesazhet qe permban), si fillim bëni një klikim të gjatë në mesazhin e interesit, tani nese deshironi mund te zgjidhni edhe mesazhe te tjera per te riderguar, thjesht duke i prekur lehte.

Në këtë pikë, shtypni ikonën e shigjetës drejtuar djathtas që ndodhet në menunë e sipërme, zgjidhni kontaktet tek të cilat do të përcillni mesazhet në fjalë duke klikuar lehte mbi emrat (mund t’i dërgoni deri te pesë persona në të njëjtën kohë) dhe trokitni lehtë mbi ikonën e aeroplanit prej letre, për të riderguar të gjitha mesazhet e zgjedhura më parë.

Si te ridergosh mesazhet ne WhatsApp: iPhone

Si te ridergosh mesazhet ne WhatsApp

Për të riderguar mesazhet WhatsApp në iPhone, thjesht duhet të hyni në bisedën që ju intereson, zgjidhni mesazhet që do t’i ridergoni dhe zgjidhni marrësit e tyre.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Hapni WhatsApp, shtypni artikullin Chat që ndodhet në menunë e poshtme dhe hyni në bisedën në të cilën është i pranishëm mesazhi që dëshironi të ridergoni. Tani bëni një trokitje të gjatë në mesazhin e interesit tuaj dhe zgjidhni opsionin Inoltra/forward nga menuja e hapur.

Në ekranin e ri që shfaqet, vendosni shenjën e kontrollit pranë çdo mesazhi tjetër qe doni te ridergoni, shtypni ikonën e shigjetës drejtuar djathtas, në fund majtas dhe zgjidhni kontaktin qe do i ridergoni mesazhin midis atyre në seksionet e kontaktuar më shpesh/Contattati di frequente dhe Bisedat e fundit/Chat recenti.

Nëse personi që ju intereson nuk është ndër kontaktet e dukshme në ekran, shkruani emrin e tij në fushën Kërko/Cerca/Search dhe zgjidhni atë nga rezultatet e kërkimit. Së fundi, shtypni artikullin Forward/Inoltra që ndodhet poshtë djathtas dhe kaq.

Si te ridërgosh mesazhet ne WhatsApp: Kompjuter

Si te ridergosh mesazhet ne WhatsApp

Procedura për ridergimin e mesazheve në WhatsApp nga një kompjuter është identike, qofte duke përdorur client e shërbimit për Windows dhe macOS, ashtu edhe nga WhatsApp Web (versioni nga shfletuesi).

Në të dyja rastet, hyni në bisedën në të cilën është i pranishëm mesazhi që do të ridergohet, ndaloni me treguesin e mausit në të, klikoni në ikonën e shigjetës drejtuar poshtë që shfaqet në ekran dhe zgjidhni opsionin Forward message/Inoltra messaggio nga menuja e hapur.

Në këtë pikë, zgjidhni çdo mesazh tjetër nese deshironi te ridergoni disa, klikoni në butonin Forward messages/Inoltra messaggio (ikona e shigjetës drejtuar djathtas, e vendosur në fund djathtas) dhe në ekranin Forward the message to/Inoltra il messaggio a, vendosni shenjën e kontrollit pranë kontakteve ku do dergohen mesazhet e zgjedhura.

Së fundi, trokitni lehtë mbi ikonën e aeroplanit prej letre për t’i dërguar mesazhet e zgjedhura personave të interesuar.

Si te ridërgosh mesazhet ne WhatsApp te shumë njerëz

Si te ridergosh mesazhet ne WhatsApp

Nëse doni te dini a është e mundur qe të ridergoni mesazhet WhatsApp te shumë njerëz, duhet te dini se përgjigja është po. Në fakt, lejohet ridergimi i një ose më shumë mesazheve në të njëjtën kohë deri në maksimum te pesë persona. Mesazhet e riderguara, mund të ridergohen përsëri, por vetëm te një bisedë/chat në të njëjtën kohë.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Gjithçka që duhet të bëni, si nga telefoni inteligjent dhe tableti, ashtu edhe nga kompjuteri, është të hyni në bisedën e interesit tuaj, të zgjidhni mesazhet për t’u përcjellë dhe të shtypni ikonën e shigjetës drejtuar djathtas.

Në ekranin e ri që shfaqet, vendosni shenjën pranë bisedave individuale ose grupeve WhatsApp në të cilat mund të përcillen mesazhet, deri në pesë biseda në të njëjtën kohë dhe shtypni butonin Inoltra/Forward

Si te ridërgosh mesazhet ne WhatsApp te të gjithe kontaktet

Siç e përmenda në rreshtat e mëparshëm të këtij udhëzuesi, nuk është e mundur të ridergoni mesazhet WhatsApp tek të gjitha kontaktet. Në fakt, shërbimi ju lejon të ridergoni një ose më shumë mesazhe te pesë persona në të njëjtën kohë.

Megjithatë, asgjë nuk ju pengon të përsërisni procedurën e ridergimit të mesazheve disa herë, duke zgjedhur herë pas here pesë kontakte të ndryshme. Për të zvogëluar kohën, mund të krijoni gjithashtu një grup WhatsApp me të gjitha kontaktet e interesit tuaj dhe më pas t’i përcillni mesazhet grupit në fjalë. Sidoqoftë, mbani mend se një grup WhatsApp mund të ketë ne maksimum 256 pjesëmarrës.

Nëse i konsideroni jopraktike zgjidhjet që sapo tregova, do të doja të theksoja se është e mundur të ridergoni mesazhet e një bisede në statusin tuaj WhatsApp, i cili është i dukshëm për të gjithë kontaktet që vendosin ta shikojnë atë.

Për ta bërë këtë nga telefonat inteligjentë dhe tabletët, hyni në bisedën e interesit tuaj, bëni një trokitje të gjatë në mesazhin që do të ridergohet dhe shtypni ikonën e shigjetës drejtuar djathtas. Tani në vend që të zgjidhni kontaktet individuale për të riderguar mesazhet tuaja, trokitni lehtë mbi artikullin statusi im/Il mio stato dhe shtypni ikonën e aeroplanit prej letre (në butonin Inoltra/Forward nëse keni një iPhone), në mënyrë që të ndani mesazhin e zgjedhur në statusin tuaj WhatsApp.

Nëse preferoni të vazhdoni nga një kompjuter, duhet të dini se nuk është e mundur të krijoni një status te ri (dhe rrjedhimisht të mos ridergoni mesazhe në një status) ose të përdorni client e shërbimit për Windows dhe macOS ose të vazhdoni nga WhatsApp Web.

Si te ridërgosh mesazhet WhatsApp në email

Nese dëshironi të ridergoni mesazhet WhatsApp në email, duhet t’ju them se mesazhet mund të ridergohen vetëm në biseda/chat të tjera dhe nuk ka asnjë mundësi për t’i dërguar ato me email.

E tëra çfarë mund të bëni është të eksportoni të gjithë bisedën WhatsApp duke përdorur funksionin e duhur dhe më pas bashkëngjitni skedarin ZIP në email tuaj. Përndryshe, mund të kopjoni dhe ngjisni mesazhin e vetëm WhatsApp dhe ta dërgoni atë me email.