Si te anullosh abonimin ne Tinder

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te anullosh abonimin ne Tinder. Sic dihet tashme, Tinder eshte nje nga aplikacionet me te mire nepermjet te cilit te beni njohje vajzash ose djemesh dhe te kaloni momente te bukura pa qene nevoja qe te krijoni lidhje dashurie. Ne fakt per te perfituar nga te gjitha vecorite e Tinder dhe per te pasur me shume mundesi per te folur me personat me te pelqyer ne platforme, eshte e nevojshme qe te besh nje abonim.

Nese keni nderruar mendje dhe deshironi te anulloni abonimin ne Tinder, atehere me poshte do ju tregoj procedurën e detajuar për çaktivizimin e rinovimit automatik të abonimit tuaj në Tinder, duke ju ofruar informacion në lidhje me pajisjen dhe mënyrën e pagesës që keni përdorur kur aktivizoni abonimin tuaj.

Permbajtja

Si te anullosh abonimin ne Tinder: ne Telefon Android

Si te anullosh abonimin ne Tinder

Procedura për anulimin e abonimit në Tinder në një pajisje Android ndryshon në varësi të mënyrës së pagesës që keni zgjedhur kur aktivizoni abonimin tuaj.

Nëse keni aktivizuar Tinder me pagesë direkte me kartë krediti ose debiti, hapni aplikacionin e shërbimit dhe pasi të keni hyrë në llogarinë tuaj, shtypni foton tuaj që ndodhet në pjesën e sipërme majtas të ekranit kryesor të Tinder.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Pasi të bëhet kjo, zgjidhni opsionin Cilësimet/Impostazioni, gjeni seksionin Mënyrat e pagesës/Modalità di pagamento dhe shtypni artikullin Menaxho mënyrat e pagesës/Gestisci le modalità di pagamento. Në këtë pikë, nëse keni ndërmend të anuloni abonimin tuaj në Tinder Gold ose Tinder Platinum ose të anuloni abonimin tuaj në Tinder Plus, trokitni lehtë mbi butonin Anullo regjistrimin/Annulla iscrizione/Unsubscribe dhe konfirmoni qëllimin tuaj duke zgjedhur opsionin Po/Si/Yes.

Nëse keni aktivizuar një abonim në Tinder duke zgjedhur pagesën nëpërmjet Google Play, nisni Play Store duke shtypur ikonën e tij (simbolin ▶︎ me ngjyrë) që gjendet në ekranin bazë ose në sirtarin e aplikacioneve dhe shtypni mbi foton e lidhur me llogarinë tuaj Google/Gmail, lart djathtas.

Në ekranin e ri që shfaqet, zgjidhni opsionin Pagesat dhe abonimet/Pagamenti e abbonamenti, hyni te seksioni Abonimet/Abbonamenti, prekni abonimin Tinder dhe shtypni butonin Anulo abonimin/Annulla abbonamento

Së fundi, dëshiroj të nënvizoj se nëse i keni aktivizuar individualisht opsionet Boost ose Super Like, nuk është e nevojshme të çaktivizoni asnjë abonim pasi këto veçori kërkojnë blerjen e një pakete specifike me një pagesë te vetme. Mund të mësoni më shumë rreth kësaj duke lexuar udhezuesin: Si funksionon Tinder.

Si te anullosh abonimin ne Tinder: ne iPhone

Si te anullosh abonimin ne Tinder

Për të anuluar abonimin Tinder të aktivizuar përmes aplikacionit të shërbimit për iPhone, duhet të vazhdoni nga cilësimet e iPhone-it tuaj, pasi rinovimi automatik i abonimit bëhet nëpërmjet mënyrës së pagesës që qe keni lidhur me Apple ID-në tuaj.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Prandaj për të vazhduar, merrni iPhone tuaj, hyni te cilësimet/impostazioni e iOS duke trokitur në ikonën e rrotës së ingranazhit që gjeni në ekranin bazë dhe shtypni foton tuaj të shfaqur në krye.

Në ekranin Apple ID, prekni artikullin Abonimet/Abbonamenti dhe në seksionin që lidhet me abonimet aktive, shtypni atë që lidhet me Tinder. Së fundi, trokitni lehtë mbi artikullin Anulo abonimin/Annulla abbonamento dhe shtypni butonin Konfirmo/Conferma për të çaktivizuar rinovimin automatik të abonimit tuaj.

Do të jetë e dobishme të dini se mund të vazhdoni të shijoni përfitimet e anëtarësimit tuaj në Tinder Plus, Tinder Gold ose Tinder Platinum deri në datën e skadimit të treguar në ekranin Modifiko abonimin/Modifica abbonamento për Tinder.

Për më tepër, dua të theksoj se udhëzimet që sapo kam dhënë janë të vlefshme si për anulimin e abonimit vjetor në Tinder, ashtu edhe për çaktivizimin e rinovimit të një abonimi gjashtëmujor ose mujor. Për më tepër, procedura është e njëjtë pavarësisht nga lloji i abonimit që keni aktivizuar (PlatinumGold ose Plus).

Si te anullosh abonimin ne Tinder: nga Kompjutri

Si te anullosh abonimin ne Tinder

Tani le te shikojme se si te anullosh abonimin ne Tinder nga kompjutri. Nëse jeni abonuar në Tinder nga një kompjuter, për të çaktivizuar rinovimin automatik të abonimit, gjithçka që duhet të bëni është të lidheni me faqen zyrtare të shërbimit dhe të hyni në cilësimet e llogarisë tuaj.

Prandaj, për të vazhduar, nisni shfletuesin që përdorni zakonisht për të lundruar në internet (p.sh. ChromeEdgeFirefox ose Safari), lidhuni me faqen kryesore të Tinder dhe nëse është e nevojshme, hyni në llogarinë tuaj.

Tani klikoni mbi emrin tuaj, në pjesën e sipërme majtas, gjeni seksionin Cilësimet e llogarisë/Impostazioni account dhe shtypni artikullin Menaxho mënyrat e pagesës/Gestisci le modalità di pagamento. Në ekranin e ri që shfaqet, klikoni në opsionin Anulo/Annulla i dukshëm pranë abonimit që keni aktivizuar (Tinder PlatinumTinder Gold ose Tinder Plus) dhe shtypni butonin Konfirmo/Conferma për të çaktivizuar rinovimin automatik.

Përsëri, ju mund të vazhdoni të shijoni përfitimet e përfshira në abonimin tuaj deri në datën e skadimit të tij.

Në rast problemesh

Nëse keni ndjekur udhëzimet që kam dhënë në paragrafët e mëparshëm të këtij udhëzuesi, por nuk keni mundur ta çaktivizoni abonimin tuaj sepse nuk mund të mbani mend se cilën pajisje keni përdorur për ta aktivizuar atë, mund ta gjurmoni lehtësisht këtë informacion duke marrë nga Tinder emailet në lidhje me aktivizimin ose rinovimin e abonimin tuaj.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Në fakt, numri i porosisë është i disponueshëm në faturën e pagesës që ju është dërguar me email, duke treguar se cilën mënyrë pagese keni përdorur për të aktivizuar Tinder. Në veçanti, nëse në faturën në fjalë shfaqet akronimi GPA, do të thotë se jeni abonuar nga një pajisje Android me pagesë përmes Play Store, ndërsa nëse numri i porosisë fillon me MK ju jeni abonuar nga një iPhone /iPad përmes mënyrës së pagesës të lidhur me ID-në tuaj të Apple.

Nëse keni aktivizuar një abonim Tinder nga një kompjuter ose nga një pajisje Android me pagesë direkte me kartë krediti/debiti, numri i porosisë mban inicialet TNDR.

Nese keni probleme të tjera, mund të lidheni me faqen e Zgjidhjes së problemeve të Tinder, shtypni artikullin Si ta anuloj abonimin tim/Come posso annullare il mio abbonamento të dukshme në seksionin Problemet me llogaritë dhe pagesat/Inconvenienti con conti e pagamenti dhe përpiquni të zbatoni në praktikë udhëzimet në ekranin e ri.

Nëse edhe duke e bërë këtë, nuk jeni në gjendje të çaktivizoni rinovimin automatik të abonimit tuaj, ju rekomandoj që të kërkoni mbështetje nga stafi i Tinder duke u lidhur me faqen Dërgo një Kërkesë. Më pas zgjidhni opsionet Asistencë me faturimin dhe pagesat/Assistenza con fatturazione e pagamenti dhe më duhet ta anuloj abonimin tim/Devo annullare la mia iscrizione në menutë rënëse Si mund t’ju ndihmojmë/Come possiamo aiutarti? dhe Na tregoni më shumë/Dicci di più dhe tregoni pajisjen në të cilën keni probleme duke zgjedhur opsionin e interesit tuaj midis AndroidiOS dhe Web.

Në këtë pikë, futni adresën e emailit të lidhur me llogarinë tuaj Tinder në fushën përkatëse, specifikoni numrin e porosisë që gjeni të treguar në emailin e konfirmimit të pagesës dhe përshkruani problemin e hasur në fushën e Përshkrimi/Descrizione. Nëse dëshironi, zgjidhni opsionin Shto një skedar/Aggiungi un file për të ngarkuar çdo bashkëngjitje dhe klikoni butonin Dërgo/Invia, për të dërguar kërkesën tuaj dhe për të marrë ndihmë me email.