App per te dubluar

App per te dubluar

Ne kete udhezues do te flasim per app per te dubluar, domethene aplikacione te cilat ju lejojne qe ti hiqni zerin nje video ose kenge dhe ti vendosni zerin sipas deshires tuaj. Zeri gjithashtu mund te jete i gatshem ose i regjistruar nga ju nepermjet mikrofonit. Ne fakt ne ditet e sotme ne internet, mund te gjesh shume video te dubluara ku personazhet thone gjera komike, ndaj dhe app me poshte do ju ndihmojne qe te arrini qellimin ne menyre te persosur.

Permbajtja

App per te dubluar video

Nese dëshironi t’i dubloni videot qe keni ne telefon, atëherë më poshtë do t’ju tregoj funksionimin e disa aplikacioneve që mund ta kryejnë këtë veprim, në një mënyrë të thjeshtë dhe brenda disa klikimeve.

YouCut (Android)

App per te dubluar

YouCut është një aplikacion i shkëlqyer për Android, i disponueshëm falas në Play Store, i cili ju lejon të editoni videot duke lejuar gjithashtu të shtoni audio të personalizuar (zë, muzikë, efekte dhe shumë më tepër).

Pas instalimit të aplikacionit, niseni atë dhe trokitni lehtë mbi butonin (+), për të zgjedhur videon që ju intereson nga memoria e pajisjes, duke shtypur butonin Lejo/Consenti, nëse është e nevojshme, për t’i dhënë lejet e kërkuara.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Tani nëse doni të mbishkruani plotësisht audion e videos, trokitni lehtë mbi butonin Volume dhe lëvizni kursorin në ekran deri në të majtë, më pas prekni butonin e shenjës së kontrollit, në mënyrë që të konfirmoni ndryshimin e bërë.

Më pas, trokitni lehtë mbi butonin Regjistro/Registra, më pas butonin Lejo/Consenti (për të lejuar aplikacionin të aksesojë mikrofonin) dhe për të filluar regjistrimin e zërit tuaj (së bashku me pamjen paraprake të videos), trokitni lehtë mbi butonin e mikrofonit te vendosur në fund.

Nëse dëshironi, mund t’i luani të gjitha duke prekur butonin . Nëse është e nevojshme, mund ta zhvendosni gjithashtu regjistrimin e zërit djathtas ose majtas, thjesht duke trokitur mbi pamjen paraprake të tij (të shënuar me një ikonë të altoparlantit) dhe duke e zvarritur ku e shihni të arsyeshme.

Kur të jeni të kënaqur me rezultatin, trokitni lehtë mbi butonin e shenjës së kontrollit dhe për të vazhduar me ruajtjen e filmit, trokitni lehtë mbi butonin Ruaj/Salva, që ndodhet në krye. Së fundi, zgjidhni cilësinë që dëshironi dhe trokitni sërish butonin Ruaj7Salva, për të transferuar videon e krijuar në memorien e pajisjes tuaj.

Aggiungi musica a Video Maker – Music Video (iOS/iPadOS)

App per te dubluar

Add Music to Video Maker është një app per te dubluar që ju lejon të shtoni regjistrime të personalizuara zanore në videot në galerinë e iPhone dhe iPad. Aplikacioni është i disponueshëm falas në App Store, por ka reklama (të cilat mund të eliminohen duke blerë versionin Premium, me çmimin aktual prej 4,49 €).

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Pas nisjes së aplikacionit, trokitni lehtë mbi butonin Lejo/Consenti, për t’u siguruar që ai mund të ketë akses te videot në iPhone ose iPad, zgjidhni videon e interesit tuaj nga Galeria dhe pasi te beni zgjedhjen tuaj, trokitni lehtë mbi butonin Zgjidh/Select që ndodhet në lart djathtas.

Në këtë pikë, trokitni lehtë mbi butonin Regjistro/Record (ai i shënuar me ikonën e mikrofonit) dhe trokitni lehtë mbi butonin OK për t’u siguruar që aplikacioni mund të përdorë mikrofonin në pajisje. Për të filluar regjistrimin e zërit tuaj, trokitni lehtë mbi rrethin e kuq që ndodhet në fund të ekranit, duke u kujdesur të ndiqni kohët e diktuara nga video në krye (riprodhimi i të cilave do të fillojë automatikisht).

Kur të jeni të kënaqur me rezultatin, trokitni lehtë mbi butonin e ndarjes (djathtas lart) dhe zgjidhni nëse do ta ruani videon në memorien e pajisjes (Ruaj/Save), ta shpërndani në Instagram ose në Vine.

App per te dubluar filma te famshem

App per te dubluar

MadLipz eshte nje app per te dubluar filma, video muzikore dhe përmbajtje të tjera të ndryshme. Ai eshte falas, i disponueshëm për Android dhe iOS/iPadOS. Aplikacioni ju lejon të dubloni me disa klikime, me mundësinë e ndarjes së tyre brenda komunitetit MadLipz (në të cilin është ende e nevojshme të abonoheni), ose për t’i dërguar ato përmes file te miqtë dhe të afërmit.

Përdorimi i tij është shumë i thjeshtë: së pari, prekni butonin Regjistrohu/Iscriviti për të filluar krijimin e një llogarie të re dhe kur të arrini në ekranin tjetër, plotësoni formularin e propozuar që tregon adresën tuaj të emailit dhe një fjalëkalim. Përndryshe, mund të shpejtoni gjithçka duke u identifikuar nëpërmjet Google/Gmail ose Facebook, duke përdorur butonat e duhur të vendosur në fund.

Tani specifikoni një emër përdoruesi me të cilin do të identifikoheni, zgjidhni gjuhën që do të përdorni (italisht ose angisht) dhe nëse dëshironi, shtoni një foto profili për të personalizuar më tej llogarinë tuaj. Kur të keni mbaruar, vendosni shenjën pranë kutisë Kontrollo këtë për të rënë dakord me Kushtet dhe politikën tonë të privatësisë/Controlla questo per accettare i nostri Termini e Informativa sulla privacy dhe trokitni lehtë mbi butonin U krye/Fatto për të shkuar në ekranin kryesor të aplikacionit.

Në këtë pikë, zgjidhni nëse do të aktivizoni ose jo marrjen e njoftimeve (nëse është e nevojshme) dhe trokitni lehtë mbi butonin (+), që ndodhet në qendër poshte, për të zgjedhur videon për dublim. Për të hyrë në ekranin e klipeve të videos, prekni skedën Filmat/Movies, që ndodhet në krye. Nëse dëshironi të kërkoni direkt për titullin e videos, trokitni lehtë mbi butonin Kërko/Search (ai me xham zmadhues) dhe shkruani në shiritin e kërkimit.

Pasi të keni identifikuar videon që ju intereson, trokitni lehtë mbi ikonën e mikrofonit (ajo e kuqe) dhe më pas në butonin Dub, për të treguar gatishmërinë tuaj për ta dubluar. Tani prisni që aplikacioni të përpunojë videon, lejoni përdorimin e mikrofonit nëse është e nevojshme dhe prekni butonin Luaj/Play për të luajtur videon origjinale.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Kur të ndiheni gati për të filluar dublimin, trokitni lehtë mbi butonin e regjistrimit/registra që ndodhet në fund dhe kryeni dublimin tuaj, duke u ndihmuar nga imazhet e riprodhuara në ekran. Nëse dëshironi, mund ta rishikoni videon tuaj duke shtypur butonin Luaj/Play që ndodhet në qendër të ekranit.

Pasi të keni marrë rezultatin që dëshironi, trokitni lehtë mbi shenjën e kontrollit që ndodhet lart djathtas, prisni që video të përpunohet dhe zgjidhni nëse do ta shpërndani në portal privatisht (vetëm ju dhe kushdo që zotëron lidhjen mund ta shohë atë), ose publikisht (videoja do të jetë e aksesueshme nga të gjithë abonentët e platformës), duke vepruar në levën e duhur në fund. Në fund, shtypni butonin U krye/Fatto për të postuar videon.

Në këtë pikë, mund të zgjidhni nëse do ta ndani atë nëpërmjet një lidhjeje/link përmes një prej aplikacioneve më të njohura sociale (Messenger, Instagram, WhatsApp etj), duke përdorur butonat e duhur në ekran ose nëse do ta ndani atë si file, duke duke shtypur butonin Më shumë/More dhe duke zgjedhur aplikacionin që preferoni nga paneli përkatës. Nëse dëshironi, mund ta ruani videon edhe në memorien e pajisjes duke zgjedhur opsionin Ruaj videon/Save video.

App per te dubluar kenge

Nese do të dëshironit të përjetoni emocionin e të kënduarit me zërin e një këngëtari të famshem, duke zëvendësuar fytyrën tuaj me të tijën, atëherë mund te perdorni Dubsmash. Ky është një aplikacion falas, i disponueshëm për Android dhe iOS/iPadOS, i cili thjeshton krijimin e videove tematike të çdo kategorie. Mes shumë veçorive, ju mundëson edhe të dubloni pjesë të këngëve të famshme (nuk është e mundur t’i përdorni ato tërësisht, për arsye të së drejtës së autorit), duke zëvendësuar fytyrën tuaj me atë të autorit origjinal.

Pas nisjes së aplikacionit, trokitni lehtë mbi butonin Krijo llogari/Create account dhe nëse keni ndërmend të regjistroheni duke përdorur numrin tuaj të telefonit, futeni atë në kutinë e tekstit që ju propozohet dhe prekni butonin Përdor SMS për të marrë kodin e konfirmimit me SMS.

Përndryshe, mund të regjistroheni me email duke shtypur Regjistrohu me adresën e emailit/Sign up with email address. Shkruani adresën tuaj të emailit në fushën përkatëse të shfaqur në ekran, prekni butonin Next, tregoni emrin e përdoruesit që do të përdorni për të identifikuar veten, prekni përsëri butonin Next dhe në fund, specifikoni një fjalëkalim për të hyrë në shërbim (i përbërë nga të paktën 8 karaktere).

Së fundi, shkruani datën e lindjes, shtetin në të cilin banoni dhe gjuhën tuaj. Tani për të kapërcyer shtimin automatik të kontakteve të reja, shtypni butonin Next (që ndodhet në krye), më pas butonin Skip dhe nëse kërkohet, përsërisni këtë veprim edhe një herë.

Nëse gjithçka shkoi mirë, tani duhet të keni arritur në ekranin kryesor të aplikacionit. Prekni butonin (+) për të filluar krijimin e një vepre të re zanore, prekni butonin Sounds dhe duke përdorur zonën e kërkimit të vendosur në siper, shkruani titullin e kënges që dëshironi të dubloni.

Tani zgjidhni nga rezultatet atë që është më e rëndësishme për kërkimin tuaj, prekni butonin [+] për të filluar regjistrimin e një videoje të re, më pas kornizojeni fytyrën tuaj (ose çdo subjekt tjetër; mund ta ndryshoni kamerën në përdorim duke shtypur butonin me dy shigjeta rrethore) dhe filloni duke shtypur butonin rrethor ngjyrë vjollce.

Në fund të këngës, prisni që videoja të realizohet dhe nëse dëshironi ta shkarkoni menjëherë në memorien e pajisjes, trokitni lehtë mbi butonin Ruaj/Save, që ndodhet në krye. Nëse keni ndërmend të vazhdoni me publikimin e videos në komunitetin Dubsmash, prekni butonat Next dhe Post.

Shenim: aplikacioni Dubsmash nuk mund te shkarkohet nga Play Store dhe App Store sepse eshte blere nga Reddit dhe funksionet e tij jane te integruara ne aplikacionin e Reddit. Per te perdorur te njejtat funksione duhet shkarkuar app Reddit.

Aplikacione te tjera per te dubluar

Nëse aplikacionet e dublimit që ju treguam me siper nuk kanë qenë në gjendje të plotësojnë plotësisht nevojat tuaja, atehere me poshte do gjeni me shumë aplikacione të këtij lloji, të cilat ju lejojnë të merrni rezultate të kenaqshme.

  • InShot (Android/iOS/iPadOS) është një aplikacion i dedikuar për editimin e videove, i cili ndër veçoritë e tij, ju lejon gjithashtu të zëvendësoni audion origjinale të videos me muzikë ose regjistrime audio. Në thelb është një aplikacion falas, megjithatë në video aplikohet një filigran, e cila mund të hiqet duke blerë versionin me pagesë.
  • iMovie (iOS/iPadOS) është një nga editoret më të njohur të videove kushtuar pajisjeve Apple, i disponueshëm edhe në një version PC. iMovie lejon të zëvendësosh audion origjinale të çdo video në galerinë e pajisjes. Është falas.