programe

Programe qe te lexosh eBook

Ne kete udhezues do ju flasim per programe qe te lexosh eBook (libra elektronike ePUB). Nese nuk keni nje eBook reader, dmth nje paisje per te lexuar librat tuaj dixhital/elektronik, atehere ne internet mund te gjeni shume burime qe ju vijne ne ndihme. Ne fakt, ka shume programe, falas dhe me pagesë, për kompjutrat Windows, …

Programe qe te lexosh eBook Read More »

Programe per Call Center

Ne kete udhezues do ju flasim per programe per Call Center. Ne fakt, ne ditet e sotme numri i njerezve qe blejne produkte ne internet sa vjen e rritet, prandaj eshte e nevojshme qe ata te cilet drejtojne biznesin, ti kushtojne vemendje te vecante mbeshtetjes se klientit. Kjo e fundit mund të ofrohet në mënyra …

Programe per Call Center Read More »