Mac

Si te fshish Apple ID

Si te fshish Apple ID

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te fshish Apple ID. Megjithate para se te vazhdojme duhet t’ju themi se: mendohuni mirë përpara se të merrni kete vendim, sepse Apple ID mund të lidhet me shumë të dhëna dhe shërbime, të cilat në rast fshirje të llogarisë, do të ndalonin së funksionuari. I referohemi e-mail …

Si te fshish Apple ID Read More »

Si te rikuperosh Apple ID

Si te rikuperosh Apple ID

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te rikuperosh Apple ID ne rastet kur keni harruar email-in apo fjalekalimin. Ne fakt, Apple ID eshte shume e rendesishme per te perdorur sherbimet e ofruara nga Apple, si shkarkimi i aplikacioneve nga App Store, apo perdorimi i iCloud etj. Duke ndjekur procedurën që do të ilustroj, …

Si te rikuperosh Apple ID Read More »

Si funksionon FaceTime

Si funksionon FaceTime

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si funksionon FaceTime. Ne fakt FaceTime është një shërbim falas i videotelefonatave i përfshirë në iPhone (nga iPhone 4 e më pas), iPad (nga iPad 2 e më pas), iPod Touch (gjenerata e 4-et e tutje) dhe kompjuter Mac (nga OS X Lion ose më pas) dhe mund …

Si funksionon FaceTime Read More »