filma

Cfare eshte Netflix

Cfare eshte Netflix

Ne kete udhezues do te shpjegojme se cfare eshte Netflix, si dhe do ju japim te gjitha pergjigjet ne lidhje me te, cmimet dhe mënyrën se si funksionon në të gjitha pajisjet e përputhshme. Kjo eshte nje platforme shume e mire dhe e perhapur per te pare filma dhe seriale televizive. Per te gjitha detajet …

Cfare eshte Netflix Read More »

App per te dubluar

App per te dubluar

Ne kete udhezues do te flasim per app per te dubluar, domethene aplikacione te cilat ju lejojne qe ti hiqni zerin nje video ose kenge dhe ti vendosni zerin sipas deshires tuaj. Zeri gjithashtu mund te jete i gatshem ose i regjistruar nga ju nepermjet mikrofonit. Ne fakt ne ditet e sotme ne internet, mund …

App per te dubluar Read More »