ebook

Programe qe te lexosh eBook

Ne kete udhezues do ju flasim per programe qe te lexosh eBook (libra elektronike ePUB). Nese nuk keni nje eBook reader, dmth nje paisje per te lexuar librat tuaj dixhital/elektronik, atehere ne internet mund te gjeni shume burime qe ju vijne ne ndihme. Ne fakt, ka shume programe, falas dhe me pagesë, për kompjutrat Windows, …

Programe qe te lexosh eBook Read More »

Si te hapesh nje file ePub

Si te hapesh nje file ePub

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te hapesh nje file ePub. Para se gjithash duhet te themi se ePub (shkurtim per electronic publication/publikim elektronik) eshte nje format per publikimin e librave dixhital dmth eBooks (libra elektronik qe hapen permes kompjutrit ose telefonit). Per te hapur nje file ePub, gjithçka që duhet të bëni …

Si te hapesh nje file ePub Read More »

Site per libra falas

Ndoshta nuk e dini, por pervec Amazon, iBooks Store, Google Store dhe site te ngjashme, ka disa site per libra falas, që ju lejojnë të shkarkoni në një mënyrë krejtësisht falas dhe ligjore. Këto janë vepra klasike, libra elektronikë nga autorë të pavarur dhe libra të tjerë që u përkasin kkojeve të ndryshëm letrarë që mund të …

Site per libra falas Read More »