caktivizosh

Si te caktivizosh Google Lens

Google Lens eshte nje sherbim qe lejon kërkimin, gjetjen apo perkthimin e informacioneve përmes imazheve qe kornizohen me kameren e telefonit. Domethen nese deshironi te merni informacione mbi nje veper arti, atehere mjafton qe te inkuadroni objektin ne fjale dhe algoritmet e Google do ju japin te gjitha informacionet e deshiruara. Ne kete udhezues do te …

Si te caktivizosh Google Lens Read More »

Si te caktivizosh iCloud

Si te caktivizosh iCloud

iCloud eshte shërbimi që lejon përdoruesit e iPhone, iPad, Mac qe të krijojnë kopje rezervë/backup të të dhënave të tyre në internet. Megjithatë nese nuk ju intereson ky sherbim dhe deshironi ta caktivizoni, atehere ketu jeni ne vendin e duhur. Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te caktivizosh iCloud duke ju treguar ne detaje …

Si te caktivizosh iCloud Read More »