Si te shkarkosh instalosh Photoshop Falas

Si te shkarkosh instalosh Photoshop Falas

Nese keni bere fotografi me telefonin tuaj apo ndonje paisje tjeter dixhitale dhe keni vene re se nuk jane perfekte, atehere ne kete rast Photoshop eshte programi me i mire dhe me i famshem qe mund te perdorni per te modifikuar, permiresuar fotot tuaja. Ne kete udhezues do te shpjegojme ne detaje proceduren se si te shkarkosh/instalosh Photoshop Falas ne kompjuterin tuaj. Ne realitet ky program eshte me pagese por me poshte do ju tregojme menyren se si ta keni falas dhe pergjithmon.

Shenim: ky udhezues ka si qellim vetem ilustrimin e procedures dhe nuk mbajme asnje pergjegjesi mbi perdorimin e jashteligjshem qe mund ti beni informacionit. Theksojme gjithashtu se instalimi i programeve ne kete menyre mund te shkaktoj probleme me kompjuterin, ndaj zgjedhja eshte ne doren tuaj.

Permbajtja

Si te shkarkosh/instalosh Photoshop Falas

Menyra se si te shkarkosh/instalosh Photoshop Falas nuk eshte shume e komplikuar nese ndiqni hap pas hapi proceduren qe do ju tregojme. Duhet te keni parasysh nje aspekt te rendesishem perpara se te filloni: eshte mire te keni te instaluar ne kompjuter 7zip ose Winrar per te nxjere file qe ndodhen brenda skedarit zip qe do shkarkohet. Nese perdorni Windows 10 x64 dhe klikoni me butonin e djathte mbi file, do ju shfaqet opsioni Estrai tutto/Extract all gje qe e ben te panevojshem instalimin e programeve shtese per file zip. Megjithate edhe ne kete rast, nese hasni ndonje problem mund te instaloni programin qe deshironi per file zip. Dokumenti zip ka madhesi te konsiderueshme ndaj edhe shkarkimi mund te mare pak kohe, plus qe varet nga shpejtesia e lidhjes tuaj te internetit. Gjthsesi ju duhet pak durim.

Si te shkarkosh Photoshop

Hapi i pare ne kete udhezues qe shpjegon se si te shkarkosh/instalosh Photoshop falas, eshte te nisesh me shkarkimin. Per te filluar, shkoni ne  ne kete link.

Si te shkarkosh instalosh Photoshop Falas

Ne kete pike do ndodheni para faqes tek e cila mund te filloni shkarkimin e programit tuaj, i cili eshte nje file ne formatin zip dhe peshon 1,6 GB. Tani duhet te klikoni ne butonin CScarica dhe te mbyllni te gjitha faqet shtese apo reklamat qe hapen kur shtypni butonin ne fjale. Pasi keni mbyllur faqet e panevojshme duhet t’ju shfaqet shkrimi downloading dhe te filloj shkarkimi, nese nuk ndodh, klikoni ne butonin klick here to access the download URL directly (qe ndodhet poshte shkrimit downloading), per te perseritur proceduren.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Ne kete pike file.zip do shkarkohet ne dosjen download ose desktop, ne varesi se ku keni vendosur qe te shkojne file qe shkarkohen.

Si te shkarkosh instalosh Photoshop Falas

Si te instalosh Photoshop

Tani klikoni me te djathen e mausit mbi arkivin zip qe keni shkarkuar. Do t’ju hapet menuja e kontekstit nga e cila duhet te zgjidhni Estrai file inAdobe Photoshop 2019 (ne rast se perdorni Winrar). Kini parasysh qe shkrimi ndryshon disi ne varesi te programit per te nxjere file zip qe jeni duke perdorur.

Si te shkarkosh instalosh Photoshop Falas

Tani do ju shfaqet dosja me file e nxjer ne download ose desktop, apo ne ndonje vend tjeter ku keni zgjedhur qe te shfaqet.

Si te shkarkosh instalosh Photoshop Falas

Hapni dosjen dhe klikoni ne file qe ndodhet brenda saj.

Si te shkarkosh instalosh Photoshop Falas

Do shikoni para jush 3 dosje dhe 1 file: packages, products, resources dhe Set-up. Beni nje dopje klikim ne Set-up. Do ju shfaqet nje ekran per leshimin e autorizimeve te i cili duhet te shtypni po/si/yes. Tani do filloj instalimi i programit dhe do ju shfaqen opsionet e intalimit, si gjuha dhe pozicioni i Photoshop 2020. Ketu mund te zgjidhni por ju keshilloj qe te lini gjithcka te pa ndryshuar. Tani klikoni ne butonin Continua.

Si te shkarkosh instalosh Photoshop Falas

Pak me pas do filloje instalimi i programit. Siper faqes do shikoni progresin ne shprehur ne perqindje. Kjo mund te mare pak kohe por varet nga shpejtesia e kompjuterit tuaj.

Si te shkarkosh instalosh Photoshop Falas

Pasi te kete arritur 100 perqind, do ju shfaqet nje shkrim i cili thote se instalimi u krye: installazione riuscita.

Si te shkarkosh instalosh Photoshop Falas

Tani thjesht klikoni ne Chiudi/Close, me qellim qe te shkoni ne desktop dhe te shikoni lidhjen e Photoshop te krijuar ne ekran.

Si te shkarkosh instalosh Photoshop Falas

Ikona ka nje ngjyre te erret me shkrimin PS brenda saj.

Ajo qe ju ngelet te beni tani eshte te klikoni ne ikonen e programit dhe ne pak kohe do gjendeni perpara faqes kryesore te tij.

Ne konkluzion e ketij udhezuesi se si te shkarkosh/instalosh Photoshop falas, e vetmja gje qe ju pengon ne modifikimin dhe rregullimin e fotografive eshte imagjinata juaj. Photoshop ka nje numer te madh me filtra dhe lejon te realizoni punime nga me te larmishmet.

Shenim: nese PhotpShop nuk ka shfaqur asnje ikon ne desktop dhe nuk dini se si ta filloni, atehere shkoni te file qe hapet per instalimin dhe pastaj gjeni file Run me brenda saj dhe klikoni mbi te. Zgjidhni ikonen e PhotoShop dhe programi do hapet.