Si te shkarkosh foto nga Pinterest

Si te shkarkosh foto nga Pinterest

Pinterest eshte nje platforme ku mund te publikosh permbajtje multimediale, te cilat shpesh here sherbejne per te frymezuar ide te reja. Nese deshiron te mesosh se si te shkarkosh foto nga Pinterest, pikerisht sepse ke pare permbajtje interesante, atehere ketu je ne vendin e duhur per te mesuar se si realizohet. Me poshte do t’ju shpjegojme se si te shkarkoni foto nga telefoni dhe tableti permes app te Pinterest, si dhe nga kompjuteri permes faqes zyrtare te kesaj platforme. Per detajet lexoni me poshte.

Permbajtja

Si te shkarkosh foto nga Pinterest

Në kapitujt e ardhshëm të këtij udhëzuesi do të shpjegojme se si te shkarkosh foto nga Pinterest përmes aplikacionit të rrjetit social për Android (qe shkarkohet nga Play Store dhe për iPhone/iPad (që shkarkohet nga App Store). Për më tepër, më poshtë do të gjeni të ilustruara procedurat për të vepruar edhe nga një kompjuter, përmes faqes zyrtare të këtij rrjeti social.

Si të regjistrohesh në Pinterest

Si te shkarkosh foto nga Pinterest

Për të shkarkuar imazhe nga Pinterest është e nevojshme të regjistroheni në këtë rrjet social.

Prandaj, nëse nuk e keni bërë këtë, nisni aplikacionin Pinterest përmes ikonës së tij të vendosur në ekranin home ose në drawer te pajisjes tuaj, ose lidhuni me faqen zyrtare nga një kompjuter dhe zgjidhni nëse do të regjistroheni nëpërmjet adresës së emailit (duke shtypur një adresë email dhe fjalëkalimin), ose nëpërmjet Facebook (Vazhdo/Continua me Facebook) ose Google (Vazhdo/Continua me Google).

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Pasi të bëhet kjo, ndiqni udhezimet, te cilat do t’ju kërkojë të personalizoni profilin tuaj duke treguar disa të dhëna dhe informacione për plotësimin e tij (emri dhe mbiemrimoshaseksi) dhe të zgjidhni disa tema me interes për t’u ndjekur, kështu  mund t’ju tregojnë në feed, pin-et më të ngjashme me interesat tuaja.

Si te shkarkosh foto nga Pinterest: Android

Si te shkarkosh foto nga Pinterest

Pasi të keni hyrë, për të shkarkuar një imazh në Pinterest nga Android, mund ta gjeni në Feed te rrjetit social (i arritshëm nëpërmjet ikonës se shtëpise) ose duke kërkuar nëpërmjet ikonës me xham zmadhues.

Pasi të bëhet kjo, klikoni në pamjen paraprake të saj, për ta parë në madhësi të plotë dhe për ta shkarkuar në memorien e pajisjes suaj, klikoni në butonin me simbolin (…) që mund ta shihni të vendosur lart djathtas.

Tani, në menunë që ju shfaqet, trokitni lehtë mbi fjalën Shkarko imazhin/Scarica immagine dhe nëse kërkohet, lejoni Pinterest të ruajë përmbajtjen në fjalë në memorien e pajisjes tuaj.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Në këtë mënyrë imazhi do të ruhet në memorien e pajisjes tuaj dhe mund ta gjeni në aplikacionin Photos/Foto ose Gallery/Galleria.

Si te shkarkosh foto nga Pinterest: iPhone

Si te shkarkosh foto nga Pinterest

Edhe përmes aplikacionit Pinterest për iPhone dhe iPad është e mundur të shkarkoni shpejt dhe lehtë imazhet në memorien e pajisjes tuaj.

Prandaj, futuni në aplikacion, gjeni imazhin e interesit tuaj nëpërmjet Feed (ikona e shtëpisë) ose kërkoni atë nëpërmjet motorit të kërkimit (ikona e xhamit zmadhues), më pas prekni për ta parë në madhësinë e plotë.

Në këtë pikë, për të shkarkuar imazhin nga Pinterest, shtypni butonin me simbolin (…) dhe më pas, në menunë që ju shfaqet, prekni fjalën Shkarko imazhin/Scarica immagine.

Duke bërë këtë, imazhi do të shkarkohet në aplikacionin Photos/Foto te iOS/iPadOS, e cila është galeria e Apple.

Si te shkarkosh foto nga Pinterest: Web

Si te shkarkosh foto nga Pinterest

Siç u përmend, mund te futesh ne Pinterest edhe nga një PC, nëpërmjet çdo shfletuesi.

Në veçanti, për të shkarkuar foto nga Pinterest duke perdorur një kompjuter, shkoni në faqen zyrtare të Pinterest, identifikohuni dhe gjeni imazhin që dëshironi të shkarkoni në Feed ose duke e kërkuar atë në motorin e kërkimit (ikona me xham zmadhues).

Pasi të bëhet kjo, klikoni mbi të, për ta parë në madhësi të plotë, klikoni në ikonën (…) dhe në fund, klikoni në butonin Shkarko imazhin/Scarica immagine për ta shkarkuar në kompjuterin tuaj.

Si të shkarkosh imazhe nga Pinterest pa u regjistruar

Nëse pyesni veten se si të shkarkoni imazhe nga Pinterest pa u regjistruar, fatkeqësisht duhet t’ju informoj se nuk është e mundur ta bëni këtë. Për të qenë në gjendje të shkarkoni përmbajtjen e këtij rrjeti social, në fakt, duhet të keni një llogari.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Nje menyre alternative qe mund te perdorni eshte te shkruani emrin e personit apo aktivitetit, te ndjekur nga fjala pinterest, ne Google. Ne kete menyre do ju shfaqet profili ne fjale dhe do mund te shikoni fotot e publikuara, nese skeda e regjistrimit mund te mbyllet. Serish nuk mund te shkarkoni direkt fotot por mund ti beni nje screenshot. Per te mesuar se si te beni screenshot lexoni udhezuesit: si te besh foto/screenshot ekranit kompjuterit ose si te besh foto/screenshot Windows 10.