Si te ndryshosh emrin e perdoruesit ne TikTok

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te ndryshosh emrin e perdoruesit ne TikTok. Kjo mund te jete nje procedure e nevojshme nese keni zgjedhur pa kujdes username kur jeni regjistruar dhe tani keni nderruar mendje, apo thjesht ne rastin kur nuk deshironi qe njerez te tjere t’ju gjejne ne TikTok duke kerkuar emrin tuaj te vjeter.

Me poshte do të gjeni të shpjeguar se si të ndryshosh emrin e përdoruesit/username/nome utente në TikTok në disa hapa të thjeshta. Pavarësisht nëse keni një pajisje Android, një iPhone ose një iPad, do të jesh në gjendje të përfundosh operacionin pa probleme. Sidoqoftë, nuk është e mundur të veproni nga kompjutri, pasi TikTok ende nuk e ka bërë debutimin e tij në fushën e desktopit (të paktën në momentin e shkrimit).

Permbajtja

Si te ndryshosh emrin e perdoruesit ne TikTok: Android

Si te ndryshosh emrin e perdoruesit ne TikTok

Nëse do të dish se si të ndryshosh emrin e perdoruesit në TikTok nga Android, gjithçka që duhet të bësh është të shkosh te cilësimet e llogarisë tende, duke përdorur aplikacionin zyrtar të shërbimit dhe të vazhdosh me ndryshimin e emrit të përdoruesit nga seksioni përkatës.

Për të vazhduar, hyni në TikTok nga aplikacioni i tij zyrtar, shtypni butonin Me (ikona e njeriut të vogël që ndodhet në këndin e poshtëm djathtas) dhe trokitni lehtë mbi butonin Ndrysho profilin/Modifica profilo/Edit profile. Në ekranin që hapet, shtypni fjalën Emri i përdoruesit/Nome utente/Username dhe fshini emrin aktual të përdoruesit, duke shtypur butonin x të tastierës virtuale Android.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Tani që keni fshirë emrin e vjetër të përdoruesit, shkruani emrin e ri të përdoruesit që dëshironi të përdorni në fushën e tekstit Emri i përdoruesit/Nome utente/Username: nëse pranë tij shfaqet shenja jeshile, kjo do të thotë se askush nuk e ka përdorur deri më tani dhe për këtë arsye mund ta përdorni. Nëse shfaqet shkrimi Emri i përdoruesit nuk është i disponueshëm/Nome utente non disponibile, kjo do të thotë që duhet të përdorni një tjetër (më poshtë do të gjeni disa që sugjerohen nga TikTok). Si përfundim, klikoni në artikullin Ruaj/Salva/Save (lart djathtas) dhe më pas në titullin Set username/Imposta nome utente, në mënyrë që të ruani ndryshimet e bëra.

Vini re se nuk mund ta ndryshoni emrin tuaj të përdoruesit derisa të kenë kaluar më pak se 30 ditë nga ndryshimi i fundit i tij.

Si te ndryshosh emrin e perdoruesit ne TikTok: iPhone dhe iPad

Nëse dëshironi të ndryshoni emrin e përdoruesit në TikTok nga iPhone dhe iPad, dijeni se procedura që duhet të ndiqni është praktikisht e njëjtë me atë që sapo ju tregova në kapitullin për Android. Edhe në këtë rast, duhet të shkoni te cilësimet e llogarisë tuaj dhe të vazhdoni me ndryshimin e emrit tuaj të përdoruesit.

Për të vazhduar, hyni në TikTok nga aplikacioni i tij zyrtar, shtypni butonin Me (ikona e burrit te vogel që ndodhet poshtë djathtas) dhe shtypni butonin Ndrysho profilin/Modifica profilo/Edit profile. Tani në ekranin e ri që është hapur, prekni shkrimin Emri i përdoruesit//Nome utente/Username dhe fshini emrin aktual te përdoruesit, duke shtypur butonin x të tastierës virtuale iOS/iPadOS.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Tani mund të shkruani emrin tuaj të ri të përdoruesit në fushën përkatëse të tekstit. Nëse pas shtypjes së tij shfaqet shenja e gjelbër e kontrollit, kjo do të thotë që mund ta përdorni pasi emri i përdoruesit në fjalë është i lire. Nëse shfaqen fjalët Emri i përdoruesit nuk disponohet/Nome utente non disponibile, duhet të përdorni një tjetër (ndoshta një nga ato të sugjeruara nga TikTok më poshtë).

Kur të jeni gati për ta bërë këtë, ruani ndryshimet e bëra në llogarinë tuaj, duke shtypur artikullin Preferisci që ndodhet lart djathtas dhe konfirmoni gjithçka, duke shtypur butonin Vendos emrin e përdoruesit/Imposta nome utente

Ju kujtojme se, nëse kanë kaluar më pak se 30 ditë nga ndryshimi i fundit që keni bërë në emrin e përdoruesit, nuk do të lejoheni ta ndryshoni atë dhe do të duhet të lini të kalojë kjo periudhë kohore.