Si te ndryshosh numrin e telefonit ne Instagram

Si te ndryshosh numrin e telefonit ne Instagram

Nese ke nderruar numrin e telefonit dhe per kete arsye do deshiroje te ndryshoje edhe numrin e telefonit qe ke lidhur me instagramin, atehere ketu je ne vendin e duhur per te mesuar se si behet. Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te ndryshosh numrin e telefonit ne Instagram duke vepruar nga telefoni ose nga kompjutri. Kjo eshte nje procedure e thjeshte qe mund te realizohet ne pak klikime. Per detajet lexoni me poshte.

Permbajtja

Informacioni paraprak

Si te ndryshosh numrin e telefonit ne Instagram

Para se të shpjegojme se si te ndryshosh numrin e telefonit ne Instagram, duhet t’ju japim disa informacione paraprake në lidhje me të.

Para së gjithash, duhet të dini se mund të ndryshoni numrin e telefonit në Instagram në çdo kohë dhe nga të gjitha platformat në të cilat eshte i disponueshem instagram. Operacionin në fjalë mund ta kryeni nga një telefon, përmes aplikacionit të rrjetit social për Android (shkarkohet nga Play Store) dhe iPhone (shkarkohet nga App Store), por edhe nga një kompjuter, përmes faqes zyrtare të Instagram ose duke përdorur e app për Windows 10.

Sidoqoftë, përsa i përket mundësisë së ndryshimit të numrit të telefonit të kompanisë (në rast se keni një llogari kompanie në Instagram), mbani mend se ky operacion mund të kryhet vetëm duke përdorur një smartphone. 

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Si te ndryshosh numrin e telefonit ne Instagram

Nëse dëshironi të ndryshoni numrin e telefonit, privat ose biznesi, në Instagram, ndiqni udhëzimet që do t’ju jap. Siç u përmend, mund të vazhdoni si përmes aplikacionit të rrjetit social për telefonat inteligjentë ashtu edhe nga kompjuteri juaj.

Nga telefoni

Si te ndryshosh numrin e telefonit ne Instagram

Nëse po përdorni aplikacionin Instagram për telefonat inteligjentë, niseni duke shtypur ikonën e tij dhe hyni në llogarinë tuaj.

Pasi të bëhet kjo, shtypni ikonën e burrit te vogel (ose miniaturën e profilit) që ndodhet në këndin e poshtëm djathtas, në mënyrë që të shkoni në ekranin e profilit tuaj. Më pas shtypni artikullin Ndrysho profilin/Modifica il profilo dhe referojuni artikullit Telefono që hapet pasi te shtypni Informacion privat/Informazioni private.

Më pas prekni numrin e futur për ta ndryshuar dhe më pas shtypni butonin Avanti. Më pas, për të konfirmuar operacionin, shkruani kodin e konfirmimit që keni marrë me SMS (në numrin e telefonit që keni futur) në fushën e tekstit që ju shfaqet. Në fund, për të përfunduar, klikoni në butonin Fine.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Për më tepër, nëse keni një llogari per biznes në Instagram, mund të ndryshoni gjithashtu informacionin në lidhje me numrin e telefonit të kompanisë që keni futur në të njëjtin ekran për modifikimin e profilit tuaj. Për të vazhduar, në ekranin Ndrysho profilin/Modifica il profilo, shtypni artikullin Opsionet e kontaktit/Opzioni di contatto dhe trokitni lehtë mbi formulimin Numri i telefonit të kompanisë/Numero di telefono dell’azienda.

Në këtë pikë, modifikoni numrin e telefonit të futur duke e shtypur në fushën e tekstit telefono. Më në fund, konfirmoni operacionin, duke trokitur fillimisht në butonin Fine dhe më pas në atë të quajtur Ruaj/Salva, që ndodhet në këndin e sipërm djathtas.

Nga kompjutri

Si te ndryshosh numrin e telefonit ne Instagram

Nëse keni ndërmend të vazhdoni nga një kompjuter, lidhuni me faqen zyrtare të Instagramit ose nisni aplikacionin Instagram për Windows 10, në mënyrë që të hyni në llogarinë tuaj në të dyja rastet.

Në këtë pikë, klikoni në miniaturën e profilit tuaj ose në ikonën e njeriut të vogël që ndodhet në këndin e sipërm djathtas dhe në menunë që ju shfaqet, klikoni në artikullin Profilo.

Pasi të shfaqet ekrani që lidhet me profilin tuaj, shtypni mbi formulimin Modifica il profilo dhe në ekranin tjetër që shihni, referojuni kutisë së tekstit Numri i telefonit/Numero di telefono.

Më pas shkruani numrin e ri të telefonit për llogarinë tuaj dhe në fund, konfirmoni ndryshimin duke shtypur butonin Dërgo/Invia

Si te hiqesh numrin e telefonit nga Instagram

Nëse doni te dini se si ta hiqni numrin e telefonit nga Instagrami, duhet të dini se operacioni në fjalë përfshin praktikisht kryerjen e të njëjtave hapa të ilustruara me siper.

Gjithçka që duhet të bëni, është të shkoni te seksioni që lidhet me numrin e telefonit dhe rrjedhimisht, me modifikimin e numrit të telefonit (si për numrin e telefonit privat ashtu edhe për atë të kompanisë), për ta hequr atë. 

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web