Si te caktivizosh/heshtesh njoftimet nje numri ne WhatsApp

Si te caktivizosh/heshtesh njoftimet nje numri ne WhatsApp

WhatsApp eshte nje nga app me te perdorura ne bote per telefonata dhe mesazhe. Nese ka njerez qe te bezdisin me mesazhe te shumta dhe per kete arsye po kerkon te mesosh se si te caktivizosh/heshtesh njoftimet nje numri ne WhatsApp, duke hequr njoftimet, atehere ketu je ne vendin e duhur. Ju mund ti hiqni njoftimet ne menyre te perkohshme ose ne menyre te perhershme, eshte ne doren tuaj. Me poshte do te tregoj të gjitha procedurat për të pasur sukses në qëllimin tend jo vetëm në aplikacionin e WhatsApp për Android dhe iPhone, por edhe në PC.

Permbajtja

Si te caktivizosh/heshtesh njoftimet nje numri ne WhatsApp

Si te caktivizosh/heshtesh njoftimet nje numri ne WhatsApp

Para se të shpjegoj në detaje se si te heshtesh/heqesh zerin një kontakt WhatsApp, dua të jap disa informacione të dobishme në këtë drejtim.

Në fakt, duhet të dini se, siç eshte parashtruar ne rrjeshtat hapës të udhëzuesit, është e mundur të heshtni një kontakt duke çaktivizuar njoftimet përkohësisht dhe përgjithmonë. Për më tepër, duhet të dini se operacioni është plotësisht i kthyeshëm dhe se nuk përfshin bllokimin e kontakteve të përfshira. Domethen nëse po pyet veten se si të heshtesh/heqesh zerin nje kontakt WhatsApp pa e bllokuar atë, mos u shqetëso sepse njerëzit e heshtur do të mund të vazhdojnë t’ju shkruajnë, por njoftimet e tyre nuk do të shfaqen.

Si te caktivizosh/heshtesh njoftimet nje numri ne WhatsApp: Android

Si te caktivizosh/heshtesh njoftimet nje numri ne WhatsApp

Së pari dua t’ju shpjegoj se si te heshtesh/heqesh zerin nje kontakt ne WhatsApp, duke përdorur një pajisje Android.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Për të filluar, nisni aplikacionin WhatsApp dhe hapni ekranin Chat i cili tregon listën e të gjitha bisedave aktive. Tani gjeni bisedën e personit që dëshironi të heshtni dhe trokitni lehtë mbi të për të parë bisedën.

Pasi të jetë bërë kjo, shtypni emrin e tij, në krye dhe në ekranin e ri që shihni, trokitni lehtë mbi levën Çaktivizo njoftimet/Disattiva notifiche, në mënyrë që ta zhvendosni atë nga OFF në ON. Në këtë pikë, duke përdorur menunë përkatëse rënëse, tregoni për sa kohë dëshironi të lini në heshtje njoftimet e kontaktit të përfshirë (8 orë1 javë ose Gjithmonë).

Nese nderroni mendje dhe dëshironi të riaktivizoni njoftimet e tij, thjesht duhet të lëvizni në OFF levën që ndodhet në titullin Çaktivizo njoftimet/Disattiva notifiche dhe kaq.

Si te caktivizosh/heshtesh njoftimet nje numri ne WhatsApp: iOS

Si te caktivizosh/heshtesh njoftimet nje numri ne WhatsApp

Procedura qe duhet kryer për të heshtur një kontakt në WhatsApp për iPhone duke i caktiviziuar njoftimet është po aq e thjeshtë dhe e menjëhershme.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Gjëja e parë që duhet të bëni është të filloni aplikacionin WhatsApp dhe të hyni në seksionin Chat. Më pas gjeni emrin e personit që ju intereson në listën e bisedave të nisura dhe trokitni lehtë mbi të, për të hapur bisedën private të dedikuar.

Pasi të bëhet kjo, shtypni emrin e tij që ndodhet në krye, pranë fotografisë së profilit të tij, më pas shkoni te Silenzioso/Silent dhe tregoni se sa kohë dëshironi të lini në heshtje njoftimet e kontaktit të përfshirë (8 orë1 javë ose Gjithmonë).

Në çdo kohë, nëse dëshironi të riaktivizoni njoftimet për kontaktin, mund ta bëni këtë duke shtypur sërish në artikullin Silent/Silenzioso dhe më pas në fjalën Riattiva volume që ju shfaqet në menunë rënëse.

Si te caktivizosh/heshtesh njoftimet nje numri ne WhatsApp: PC

Si te caktivizosh/heshtesh njoftimet nje numri ne WhatsApp

Ju mund të çaktivizoni njoftimet nga një kontakt WhatsApp edhe nga PC, duke përdorur client e duhur të desktopit për Windows dhe macOS ose WhatsApp Web.

Prandaj, nisni client ose versionin Web të WhatsApp dhe bëni lidhjen midis WhatsApp dhe WhatsApp Web/PC duke skanuar kodin QR dhe duke verifikuar identitetin tuaj, nëse kërkohet, duke përdorur një metodë vërtetimi biometrike (si gjurmët e gishtave ose njohja e fytyrës).

Duke vepruar kështu, do të shfaqet seksioni Chat dhe do të mund të shikoni listën e bisedave aktive. Gjeni atë të personit që do të heshtni dhe klikoni mbi të.

Në këtë pikë, klikoni në emrin e kontaktit që ndodhet në krye, për të hyrë në panelin e Informacionit të Kontaktit/Info contatto. Së fundi, vendosni shenjën në kontrollit ne Çaktivizo njoftimet/Disattiva notifiche e vendosur në fund dhe zgjidhni opsionin që lidhet me çaktivizimin për 8 orë1 javë ose përgjithmonë.

Më në fund, për të konfirmuar operacionin, shtypni butonin Çaktivizo njoftimet/Disattiva notifiche. Në këtë mënyrë kontakti do të heshtet automatikisht. Sidoqoftë, në rast mendimesh të dyta, mund t’i rivendosni njoftimet duke shtypur përsëri butonin Çaktivizo njoftimet/Disattiva notifiche dhe duke konfirmuar.

Si te caktivizosh njoftimet nje grupi ne WhatsApp

Nëse dëshironi të çaktivizoni njoftimet për një grup WhatsApp, procedurat që duhen kryer janë saktësisht të njëjta me ato që tregova në kapitullin e mëparshëm për kontaktet individuale.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Prandaj, gjithçka që duhet të bëni është të filloni WhatsApp, të hyni në bisedën në grup dhe të shtypni titullin e së saj, në krye.

Më në fund, thjesht duhet të shtypni butonin për të çaktivizuar njoftimet: çaktivizoni njoftimet/Disattiva notifiche në Android dhe PC ose Silent/Silenzioso në iOS.