Programe per te bere fatura

Programe per te bere fatura

Ne kete udhezues do flasim per programe per te bere fatura, duke ju treguar nje liste qe jane te pershtatshme si per Windows, ashtu edhe per Mac dhe Linux. Përdorimi i programeve të faturave ju lejon të futni disa të dhëna, si datën dhe numrin, në mënyrë krejtësisht automatike dhe të merrni informacione për klientët dhe produktet nga një database për të marrë statistika të detajuara. Kjo do ju kursente me shume kohe duke ua bere punen shume me te lehte. Tani zgjedhja ngelet ne doren tuaj. Per me shume detaje lexoni me poshte.

Permbajtja

Programe per te bere fatura: Invoicex (Windows / OS X / Linux)

Invoicex është padyshim një nga programet më të mira të faturimit aktualisht në treg. Ky është një program faturimi që karakterizohet nga ndërfaqja e tij e thjeshte dhe, pikërisht për këtë arsye, jashtëzakonisht e qartë dhe shumë e kuptueshme. Programi udhëzon përdoruesin hap pas hapi në krijimin e faturave dhe është një zgjedhje e shkëlqyer për të gjithë ata që e shohin veten duke u marrë me vegla të këtij lloji për herë të parë.

Programe per te bere fatura

Invoicex mund të përdoret në Windows, në OS X dhe gjithashtu në Linux është i disponueshëm në versione të ndryshme në gjendje të plotësojë nevojat më të ndryshme. Versioni bazë i programit është plotësisht falas. Ju mund të shkarkoni Invoicex në kompjuterin tuaj duke klikuar këtu .

Programe per te bere fatura: Phasis (Windows / OS X / Linux)

Një tjetër nder ato programe per te bere fatura eshte  Phasis .  E meta e vetme e Phasis qëndron në faktin se ai ka një ndërfaqe përdoruesi që nuk është saktësisht moderne, por duke marrë parasysh veçoritë e panumërta të ofruara, është një detaj që ska shume rendesi. Në fakt, programi ofron opsione të shumta për menaxhimin e databazave dhe ju lejon të gjeneroni fatura duke marrë të dhënat e produktit dhe klientit direkt prej tij, integron opsione për futjen e shënimeve të kontabilitetit dhe për menaxhimin e orarit dhe shumë më tepër.

Programe per te bere fatura

Phasis mund të përdoret në Windows, OS X dhe Linux dhe është i disponueshëm si në versione falas ashtu edhe në versione të ndryshme me pagesë, duke përfshirë disa veçori shtesë. Mund ta shkarkoni Phasis në kompjuterin tuaj duke klikuar këtu .

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Programe per te bere fatura: Excel (Windows / OS X)

Nuk është në të vërtetë një program për të gjeneruar fatura, por  Excel , softueri që ju lejon të krijoni spreadsheets pjesë e paketës së Microsoft Office, është gjithashtu i dobishëm për qëllimin në fjalë. Në fakt duke përdorur modele speciale falas që mund të shkarkohen nga Interneti, direkt nga menuja e programit, Microsoft Excel rezulton të jetë një mjet i shkëlqyer për gjenerimin e faturave, madje edhe për profesionistët fillestarë. Më pas faturat mund të personalizohen me të dhënat tuaja për të kryer llogaritjet automatike .

Programe per te bere fatura

Excel mund të përdoret në Windows dhe OS X, është një program me pagesë i integruar në  Microsoft Office  , por mundësisht mund të përdoret falas për një periudhë prove. Mund të shkarkoni Microsoft Office  duke klikuar këtu . Ndryshe mund te lexoni udhezuesin: Si te shkarkosh aktivizosh Office Word Excel PowerPoint Falas.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Programe per te bere fatura: Dinamico Free (Windows)

Nëse përdorni një PC dhe programet e faturave që unë kam propozuar nuk ju kane pelqyer, ju sugjeroj t’i hidhni një sy Dinamico Free . Është një program me një ndërfaqe përdoruesi që ngjan shumë me atë të Microsoft Office dhe ka një funksionim mjaft të thjeshtë dhe intuitiv. Programi ju lejon të krijoni fatura duke përdorur të dhënat e futura në një database, duke u dëshmuar kështu si një procedurë mjaft e thjeshtë dhe e shpejtë. Përveçse ju lejon të gjeneroni fatura, softueri ju lejon të krijoni shënime krediti dhe dokumente transporti.

Programe per te bere fatura

Dinamico Free është i pajtueshëm vetëm me Windows dhe versioni i tij bazë mund të përdoret falas. Mund ta shkarkoni Dinamico Free në kompjuterin tuaj duke klikuar këtu .

KS Fattura (Windows)

KS Fattura  është një tjetër program faturimi që është shumë i plotë dhe jashtëzakonisht i besueshëm. Programi ka një ndërfaqe përdoruesi shumë të lehtë për t’u përdorur dhe përditësohet automatikisht. Falë KS Fatture, profesionistët e të gjitha kategorive mund të gjenerojnë fatura me disa klikime, pa mundim dhe në mënyrë shumë të saktë.

KS Invoice mund të përdoret vetëm në Windows, është i disponueshëm në versione të ndryshme dhe paguhet, por mund të shkarkohet dhe përdoret pa pagesë për një periudhë prove. KS Fattura mund ta shkarkoni në kompjuterin tuaj duke klikuar këtu .

Winfatt (Windows)

Ju mund te provoni edhe  Winfatt . Është një softuer faturimi shumë i thjeshtë për t’u përdorur, i cili ofron mundësinë për të futur dhe menaxhuar informacionin për klientët dhe furnitorët dhe i cili, përveçse ju lejon të gjeneroni fatura, ju lejon të krijoni shënime krediti, porosi transporti etj. Ndër veçoritë kryesore të tij, do të doja të veçoja eksportin XML të pajtueshëm me faturimin elektronik në Administratën Publike.

Winfatt mund të përdoret vetëm dhe ekskluzivisht në kompjuterë Windows dhe mundësisht është gjithashtu i disponueshëm në formën e një aplikacioni për iPhone dhe iPad dhe për telefonat inteligjentë dhe tabletët Android. Ju mund ta shkarkoni Winfatt në kompjuterin tuaj duke klikuar këtu .

 

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web