Si te perkthesh nje tekst

Nese ke nevoje qe te perkthesh nje tekst perpara se tja dergosh nje personi tjeter, atehere ketu je ne vendin e duhur per te mesuar si behet. Nëse nuk mund të punësoni një përkthyes, mund t’i referoheni njërit prej shumë shërbimeve të përkthimit të disponueshëm në internet. Ato funksionojnë mjaft mirë (nuk janë perfekte, por janë …

Si te perkthesh nje tekst Read More »

Si te dergosh skedare te medhenj

Me sherbimet e postes elektronike aktuale ne mund të dërgojmë skedarë që peshojnë madje disa dhjetëra megabajt, por kjo nuk mjafton ne disa raste! Prandaj sot dua të shpjegoj, hap pas hapi, si te dergosh skedare te medhenj. Megjithatë, para se t’ju sigurojmë të gjithë informacionin e nevojshëm, duket e drejtë të krijoni një premisë. Ne shpesh …

Si te dergosh skedare te medhenj Read More »

App per te zvogeluar foto

Nese ne telefonin tend ka fotografi që dëshiron t’i ndash me miqtë në aplikacionet e mesazheve, por së pari te duhet ndonje app per te zvogeluar foto, ne menyre qe mos te humbasi cilesia dhe fotot te dergohen shpejt, atehere vazhdo lexo me poshte. Ketu do te tregoj se cilat jane app per te zvogeluar foto me …

App per te zvogeluar foto Read More »