Freskuset me te mira

Ne kete udhezues do ju flasim per ventilatoret – freskuset me te mira ne treg dhe qe nuk bejne shume zhurme gjate funksionimit.

Permbajtja

Freskuset me te mira: Ardes AR5AM40P

Freskuset me te mira

Ventilatori/freskusja Ardes Ar5Am40P është një ventilator i fuqishëm dhe i heshtur, ideal për të rifreskuar ambientin e shtëpisë tuaj gjatë ditëve të nxehta të verës. Falë teknologjisë së tij, lartësisë dhe levizjes së rregullueshme, ky ventilator shpërndan ajrin e ftohtë në mënyrë të barabartë në të gjithë dhomën.

Baza e qëndrueshme dhe e gjerë mbështetëse forme kryqi ju lejon të vendosni ventilatorin në dysheme dhe të rregulloni pjerrësinë, levizjen dhe lartësinë e dëshiruar (midis 102 dhe 120 cm). Përveç kësaj, ju mund të zgjidhni midis tre shpejtësive të ndryshme të rrotullimit të helikave gjysmë transparente.

Karakteristikat kryesore të ventilatorit të piedestalit Ardes përfshijnë levizjen automatike dhe pjerrësinë e rregullueshme, duke e bërë atë një aleat të fuqishëm kundër vapës së verës. Me një fuqi prej 50 watts, ky ventilator është gjithashtu shumë efikas në energji.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Ardes është një markë me mbi 60 vjet përvojë në prodhimin e produkteve shtëpiake dhe kuzhinës, duke ofruar zgjidhje funksionale dhe të sigurta.

Rowenta VU5840 Turbo Silence Extreme+

Freskuset me te mira

Rowenta VU5840 Turbo Silence Extreme+ është një ventilator me piedestal me cilësi të lartë që ofron një fluks ajri deri në 80 m3/min, duke siguruar një nivel të jashtëzakonshëm freskie. Është ventilatori më i fuqishëm i krijuar ndonjëherë nga Rowenta, ideal për ta mbajtur shtëpinë tuaj të freskët.

Një nga veçoritë kryesore të këtij ventilatori është se nuk ben shume zhurme me vetëm 38 dBA me shpejtësi minimale, është modeli më i heshtur i prodhuar ndonjëherë nga Rowenta. Kjo e bën atë të përsosur për t’u përdorur pa e shqetësuar gjumin, ndërsa shikoni TV ose punoni. Përveç kësaj, Rowenta VU5840 ofron 4 shpejtësi të ndryshme, duke ju lejuar të rregulloni nivelin e freskisë sipas nevojave tuaja, nga modaliteti Silent Night në modalitetin Turbo Boost për fuqi ekstreme.

Dizajni i ventilatorit është modern dhe tërheqës, me një lartësi të rregullueshme deri në 1.45 m. Levizja e tij automatike (deri në 120°) dhe funksioni i orientimit lejon një shpërndarje të gjerë dhe uniforme të ajrit në të gjithë dhomën.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Sa i përket sigurisë, Rowenta VU5840 është e pajisur me një rrjetë ultra të sigurt që mbron të rriturit dhe fëmijët nga rreziqet që lidhen me përdorimin e ventilatorit. Për më tepër, ka një fuqi prej 70 watts.

ARDES AR5EA40P

Freskuset me te mira

Ventilatori ARDES AR5EA40P është një produkt i fuqishëm dhe i heshtur, ideal për ftohjen e ambienteve shtëpiake gjatë stinës së nxehtë. Me 3 helikat e tij 40 cm, ky ventilator është në gjendje të shpërndajë ajrin e ftohtë në mënyrë të barabartë në të gjithë dhomën, falë funksionit të tij lëkundës dhe mundësisë së rregullimit të lartësisë dhe pjerrësisë.

Dizajni i ventilatorit ARDES është elegant dhe modern, me një bazë kryqi që garanton stabilitet dhe siguri gjatë përdorimit. Struktura është prej plastike me cilësi të lartë. Produkti ka një fuqi prej 50 watts.

Për të përdorur ventilatorin ARDES, thjesht vendoseni në dysheme dhe rregulloni pjerrësinë, levizjen dhe lartësinë e dëshiruar (midis 102 dhe 120 cm). Më pas, zgjidhni një nga 3 shpejtësitë e disponueshme.

Karakteristikat kryesore të ventilatorit ARDES AR5EA40P përfshijnë 3 shpejtësi rrotullimi për helikat gjysmë transparente, levizje automatike dhe pjerrësi të rregullueshme. Ka përmasa 62 cm të gjera, 62 cm të thella dhe 120 cm të larta.

Freskuset me te mira: Ardes AR5B24

Freskuset me te mira

Ventilatori portativ Ardes AR5B24 është një zgjidhje e shkëlqyer për ata që kërkojnë një ventilator të gjithanshëm dhe me cilësi të lartë për dysheme ose tavolinë. Ky model Ardes ka një dizajn kompakt dhe modern, ideal për t’u vendosur në çdo dhomë të shtëpisë.

Një nga karakteristikat kryesore të këtij ventilatori është prania e 6 helikave rrotulluese të cilat mundësojnë një shpërndarje më të gjerë dhe uniforme të ajrit. Për më tepër, falë 3 niveleve të intensitetit të tij, ju do të jeni në gjendje të zgjidhni shpejtësinë e rrjedhës së ajrit sipas nevojave dhe preferencave tuaja personale.

Ventilatori Ardes AR5B24 është i pajisur me një funksion rrotullimi 360 gradë, i cili ju lejon të drejtoni në drejtimin e dëshiruar. Kjo veçori e bën atë veçanërisht të përshtatshëm për mjedise të madhësive të ndryshme.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Një tjetër aspekt i rëndësishëm i këtij produkti është lehtësia e përdorimit të tij. Falë panelit të tij të kontrollit, mund të rregulloni cilësimet e ventilatorit me lehtësi. Përveç kësaj, ventilatori është i pajisur me një kohëmatës që ju lejon të programoni ndezjen dhe fikjen automatike sipas nevojave tuaja.

Ventilatori portativ Ardes AR5B24 është gjithashtu shumë i qetë, duke e bërë atë ideal për përdorim gjatë natës ose në mjedise ku kërkohet zhurmë e ulët. Me një peshë prej vetëm 1,53 kg dhe dimensione të vogla (11P x 33l x 35H cm), ky ventilator është lehtësisht i transportueshëm.

ARDES AR5BR40PB

Freskuset me te mira

Ventilatori ARDES është një zgjidhje e shkëlqyer për të mbajtur shtëpinë tuaj të freskët gjatë ditëve të nxehta të verës. Dizajni me ngjyrë neutrale dhe baza e rrumbullakët e bëjnë atë të përshtatshëm për çdo ambient.

Një nga karakteristikat kryesore të këtij ventilatori është levizja e tij anësore automatike, e cila lejon që ajri të shpërndahet në mënyrë të barabartë në të gjithë dhomën. Për më tepër, si pjerrësia dhe lartësia e ventilatorit mund të rregullohen.

Ai ka nje baze rrumbullakët dhe ka 3 helika që mund të përdoren duke përdorur kontrollet manuale. Ju keni 3 shpejtësi në dispozicion për të zgjedhur atë që i përshtatet më mirë nevojave tuaja.

Një nga aspektet më të rëndësishme të këtij produkti është fakti se është Prodhuar në Itali. Ardes është një markë e njohur për cilësinë e materialeve dhe vëmendjen ndaj detajeve, duke garantuar një produkt të besueshëm dhe afatgjatë.

Një pikë tjetër e fortë e ventilatorit të piedestalit ARDES është fakti qe nuk ben zhurme e tij, dmth vetëm 53 dB(A), ju mund të shijoni një mjedis të freskët pa prishur qetësinë e shtëpisë tuaj.

Përmasat e ventilatorit janë 41cm x 41cm x 130cm (LxWxH) dhe peshon 3.5 kg. Lartësia është e rregullueshme midis 105 dhe 130 cm, duke ju lejuar ta përshtatni lehtësisht në situata të ndryshme përdorimi.

Freskuset me te mira: Aigostar Daisy

Freskuset me te mira

Ventilatori Aigostar Daisy është një zgjidhje e shkëlqyer për ata që kërkojnë një freskuese të fuqishme dhe të heshtur. Ky model shquhet për motorin e tij statik kundër zhurmës 40 W, i cili garanton funksionim jashtëzakonisht të heshtur me një emetim prej vetëm 55 dB. Falë kësaj veçorie, ventilatori mund të përdoret në çdo ambient pa e shqetësuar, duke e bërë atë ideal për shtëpinë ose zyrën.

Një nga cilësitë kryesore të ventilatorit Aigostar Daisy është helika e tij e madhe 41 cm, i cili e lejon atë të gjenerojë një vëllim të madh ajri (≥30m/min) dhe të ftohë në mënyrë efektive dhoma edhe në ditët më të nxehta. Përveç kësaj, koka lëkundëse 80º ju lejon të mbuloni një rreze të madhe duke siguruar ajrim optimal në të gjithë dhomën.

Lartësia e rregullueshme e ventilatorit, e cila varion nga 105 në 130 cm, e bën atë të përshtatshëm për nevoja dhe situata të ndryshme. Mund te rregulloni lehtësisht lartësinë. Baza e qëndrueshme me piedestal të harkuar siguron shpërndarje të barabartë të peshës, duke siguruar siguri dhe stabilitet gjatë përdorimit.

Ventilatori Aigostar Daisy ka 3 shpejtësi të përzgjedhshme nëpërmjet një butoni të përshtatshëm, duke ju lejuar të zgjidhni fuqinë e ventilimit që i përshtatet më mirë nevojave tuaja. Konsumi i ulët i energjisë prej vetëm 40 W ju ndihmon të kurseni në faturën tuaj të energjisë elektrike.

Së fundi, dizajni modern dhe lehtësia e montimit e bëjnë ventilatorin Aigostar Daisy një zgjedhje të shkëlqyer për këdo që kërkon një ventilator efikas, të qetë dhe me pamje të bukur. 

BAKAJI

Ventilatori BAKAJI është një ftohës i cilësisë së lartë, ideal për të përballuar ditët e nxehta të verës. I bërë nga çeliku i cilësisë së lartë dhe plastika ABS, ky ventilator dallohet për qëndrueshmërinë e tij. Ka një bazë e fortë e rrumbullakët, e cila garanton stabilitetin e produktit.

Tipari më i shquar i ventilatorit BAKAJI është fuqia e tij 50 W, e cila e kombinuar me tre helikat e tij, siguron ajrim të shkëlqyer. Tre shpejtësitë e zgjedhura ju lejojnë të rregulloni sasinë e ajrit sipas nevojave tuaja, duke e bërë ventilatorin të përshtatshëm për çdo situatë.

Një pikë tjetër e fortë e ventilatorit BAKAJI është levizja horizontale. Kjo veçori shpërndan ajrin në mënyrë të barabartë në zonën përreth, duke siguruar ftohje efektive në të gjithë dhomën. Për më tepër, falë lartësisë së rregullueshme, është e mundur të pozicionohet ventilatori deri në një maksimum prej 130 cm, duke lejuar që rrjedha e ajrit të drejtohet atje ku është më e nevojshme.

Ventilatori BAKAJI është i pajisur me një telekomandë praktike që ju lejon të menaxhoni pajisjen edhe nga larg. Kjo veçori e bën atë veçanërisht të përshtatshëm për ata që duan të kontrollojnë ventilatorin nga krevati ose divani pa pasur nevojë të ngrihen. Përveç kësaj, ventilatori ka një kohëmatës deri në 4 orë, i cili është i dobishëm për të vendosur oraret e funksionimit dhe për të mos u shqetësuar për fikjen e tij.

Ventilatori Amazon Basics

Ventilatori Amazon Basics është një zgjidhje e shkëlqyeshme për këdo që kërkon një ftohës efikas. Ky ventilator i disponueshëm në ngjyrat bardh e zi, karakterizohet nga dizajni i tij elegant dhe modern, i përshtatshëm për çdo ambient shtëpie apo zyre.

Produkti është i pajisur me një motor të fuqishëm bakri 40 vat, i cili siguron një jetë të gjatë dhe funksionim të qetë. Falë 3 shpejtësive të tij me efikasitet energjie, ju mund të zgjidhni fuqinë e ftohjes që i përshtatet më së miri nevojave tuaja, duke kaluar lehtësisht ndërmjet modaliteteve nëpërmjet butonave.

Një nga veçoritë kryesore të këtij ventilatori është funksioni i tij levizes, i cili e lejon atë të mbulojë një zonë të madhe rrotullimi, ideale për ftohjen e dhomave të mëdha. 

Ventilatori Amazon Basics është një produkt me cilësi të lartë i krijuar për t’ju ofruar një përvojë ftohjeje të rehatshme dhe të personalizueshme. Karakteristikat teknike e bëjnë atë një zgjedhje të shkëlqyer për ata që duan një pajisje të besueshme dhe funksionale.

Freskuset me te mira: Tristar VE-5952

Freskusja Tristar VE-5952 është një ventilator me piedestal me cilësi të lartë, ideal për ftohjen e shtëpisë tuaj gjatë ditëve të nxehta të verës. Ky model shquhet për motorin e tij të fuqishëm 30W.

Ventilatori përmban tre cilësime të fluksit së ajrit, duke ju lejuar të zgjidhni midis shpejtësive të ndryshme për t’iu përshtatur nevojave tuaja dhe për të siguruar rehati maksimale. Për më tepër, falë levizjes 50 gradë, Tristar VE-5952 është në gjendje të ftohë një dhomë të tërë në mënyrë të barabartë, duke shmangur formimin e zonave shumë të ftohta ose të nxehta.

Një nga aspektet më të vlerësuara të këtij ventilatori është siguria e tij. Këmbët që nuk rrëshqasin sigurojnë qëndrueshmëri optimale, ndërsa mbrojtja nga mbinxehja parandalon çdo dëmtim të motorit dhe garanton funksionimin e sigurt edhe gjatë përdorimit të zgjatur.

Dizajni i Tristar VE-5952 është elegant dhe modern, me një ngjyrë argjendi që përshtatet lehtësisht në çdo mjedis. Materiali metalik i lëmuar i jep produktit një pamje të sofistikuar dhe të qëndrueshme. Falë madhësisë së tij kompakte (diametri 25 cm) dhe lartësisë së rregullueshme deri në 80 cm, ventilatori mund të vendoset në çdo cep të dhomës pa zënë shumë hapësirë.

Niveli i zhurmes të Tristar VE-5952 është vetëm 52,2 dB, duke e bërë atë një ventilator të heshtur dhe të përshtatshëm për përdorim në ambiente të tilla si dhoma e ndenjes ose dhoma e gjumit, ku zhurma mund të jetë e bezdisshme.

Një veçori shtesë e këtij modeli është këndi i rregullueshëm 20°, i cili ju lejon të drejtoni rrjedhën e ajrit pikërisht aty ku ju nevojitet, duke siguruar ventilim optimal.

Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Lite

Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Lite është një ventilator tavoline, që shfaq lidhjen me aplikacionin Mi Home për iOS dhe Android. Ky produkt shquhet për dizajnin e tij të thjeshtë dhe elegant, i cili përshtatet në mënyrë të përkryer në çdo ambient modern. Ngjyra e bardhë e pajisjes i jep asaj një pamje të pastër dhe të rafinuar.

Një nga karakteristikat kryesore të këtij ventilatori është prania e shtatë helikave, të cilat garantojnë një fluks ajri të fortë, por të vazhdueshëm. Njësia është gjithashtu e pajisur me tre nivele shpejtësie, duke ju lejuar të zgjidhni intensitetin e ajrit sipas nevojave tuaja. Falë nivelit të tij të ulët të zhurmës, midis 38 dhe 58 dB, Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Lite siguron funksionim të heshtur dhe jo invaziv.

Një pikë tjetër e fortë e këtij produkti është përputhshmëria e tij me Alexa dhe Google Assistant, i cili ju lejon të kontrolloni ventilatorin përmes komandave zanore ose përmes aplikacionit Mi Home. Në këtë mënyrë, ju mund të menaxhoni lehtësisht cilësimet e pajisjes edhe nga distanca.

Lartësia e rregullueshme e Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Lite ofron fleksibilitet të madh përdorimi. Ai mund të vendoset si në dysheme ashtu edhe në tavolinë, duke siguruar ajrim të shkëlqyer nga çdo kënd në dhomë. Dimensionet kompakte të produktit (13P x 13.5W x 39.4H cm) e bëjnë atë lehtësisht të transportueshëm dhe të përshtatshëm për ambiente të ndryshme, si në shtëpi ashtu edhe në punë. Ai ka një fuqi prej 38 watts.