Kompjuter

Programe per te modifikuar video

Në kete udhezues do t’ju ofroj një përmbledhje me programe per te modifikuar video që mund të përdorni, falas dhe me pagesë, në sistemet kryesore të funksionimit për kompjuterë, smartphone dhe tableta. Për të identifikuar zgjidhjen që i përshtatet më mirë nevojave tuaja është e nevojshme të analizoni funksionet e ofruara nga secili program, të …

Programe per te modifikuar video Read More »

Si te futesh ne BIOS

Te futesh ne BIOS eshte e domosdoshme nese keni vendosur të formatoni PC tuaj por nuk mund të hapni diskun e instalimit të Windows, apo përpiqeni të instaloni Linux nga një USB, por nuk mundeni sepse sistemi operativ që është instaluar tashmë në kompjuterin tuaj fillon automatikisht. Pa merak thjesht ndrysho cilësimet e BIOS dhe …

Si te futesh ne BIOS Read More »

Lojra falas ne internet online

Ne internet/online ka shumë lojra falas që vetëm presin të luhen. Ka disa që mund të luhen direkt nga shfletuesi/browseri dhe të tjerët që kërkojnë shkarkimin e një të ashtuquajturi client (dmth. Një program që instalohet në PC). Mjafton të zgjidhni ato që preferoni më shumë dhe të filloni të argëtoheni! Permbajtja Games Games Pogo …

Lojra falas ne internet online Read More »