App qe te regjistrosh telefonatat ne iPhone

App qe te regjistrosh telefonatat ne iPhone

Nese flisni shume ne telefon dhe nuk kujtoni te gjitha informacionet e bisedes, atehere nje menyre per te zgjidhur problemin eshte te regjistrosh telefonaten dhe ta ridegjosh me vone. Ne kete udhezues do te japim nje liste me app qe te regjistrosh telefonatat ne iPhone. Ato jane me te mirat aktualisht ne treg dhe mund t’i shkarkoni direkt nga App Store, por kini parasysh se në shumicën e rasteve ato nuk janë falas. Per me shume lexoni me poshte.

Permbajtja

Informacioni paraprak

App qe te regjistrosh telefonatat ne iPhone

Përpara se t’ju tregojme app qe te regjistrosh telefonatat ne iPhone, duhet te dini disa informacione mbi temen ne fjale.

Si fillim kini parasysh se regjistrimi i telefonatave tuaja, edhe pa e ditur bashkëbiseduesi, nuk është krim, për sa kohë që regjistrimet nuk shperndahen apo dëgjohen nga të tjerët. Për ta bërë këtë kërkohet aprovimi i personit me të cilin është bërë telefonata.

Një tjetër gjë për të specifikuar është se, për të përdorur aplikacionet që ju lejojnë të regjistroni telefonatat e bëra, mund të jetë e nevojshme të aktivizoni shërbimin e konferencës, domethënë atë që ju lejon të flisni me më shumë se një bashkëbisedues njëkohësisht, duke e kërkuar atë nga operatori juaj i telefonit.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Për të aktivizuar shërbimin e lartpërmendur, thjesht kontaktoni operatorin e telefonit dhe kërkoni aktivizimin nese eshte e mundur. 

App qe te regjistrosh telefonatat ne iPhone

Pasi kemi bërë sqarimet e nevojshme më sipër, le të kalojmë në thelbin e çështjes dhe le të zbulojmë aplikacionet/app qe te regjistrosh telefonatat ne iPhone. Identifikoni atë që mendoni se mund të bëjë më mire për ju dhe vendoseni në provë menjëherë.

TapeACall

App qe te regjistrosh telefonatat ne iPhone

Aplikacioni i parë që regjistron telefonatat në iPhone që ju sugjerojme të përdorni është TapeACall. Është një nga zgjidhjet më të famshme dhe më të vlerësuara të këtij lloji. Kjo ju lejon të regjistroni si thirrjet hyrëse ashtu edhe ato dalëse dhe për të punuar, përdor shërbimin e konferencave të operatorëve telefonikë (mund të sjellë probleme me Vodafone). Ju e shkarkoni falas dhe mund ta provoni pa kosto për 7 ditë, pas së cilës, për të vazhduar përdorimin e shërbimit, duhet të bëni një abonim (me një kosto bazë prej 4,99 €/muaj).

Për të shkarkuar dhe instaluar aplikacionin në iPhone tuaj, shkoni te App Store, shtypni butonin Get, më pas butonin Instalo dhe autorizoni shkarkimin duke përdorur Face IDTouch ID ose fjalëkalimin Apple ID. Më pas, nisni aplikacionin duke shtypur butonin Hap që u shfaq në ekran ose zgjidhni ikonën që sapo është shtuar në ekranin home.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Pasi të shfaqet ekrani kryesor i aplikacionit, trokitni lehtë mbi butonin Regjistrohu/Sign Up, futni numrin tuaj celular në fushën e dhënë (së pari kontrolloni nëse është zgjedhur prefiksi i duhur ndërkombëtar në menunë ngjitur), prekni butonin Vazhdo/Continue dhe prisni për marrjen e SMS-së me kodin e verifikimit, më pas shkruani në fushën përkatëse dhe shtypni sërish butonin Vazhdo/Continue.

Tani trokitni lehtë mbi butonin e gjelbër Vazhdo/Continue dhe jepni pëlqimin për abonimin vjetor me provën 7-ditore falas për të filluar përdorimin e TapeACall. Nuk ka asnjë detyrim për të rinovuar: nëse doni të shmangni pagesën, mund ta çaktivizoni abonimin edhe përpara skadimit të provës.

Zgjidh vendin e interesit tuaj nga lista e propozuar dhe të ktheni ne ON çelsin e vendosur në korrespondencë me artikujt Lejo njoftimet/Consenti notifiche dhe Accedi ai contatti. Më pas, prekni butonin Luaj/Play që ndodhet në fund, në mënyrë që të filloni udhezimet që lidhen me funksionimin e aplikacionit.

Në këtë pikë, nëse keni nevojë të regjistroni një telefonatë dalëse, shtypni butonin rrethor të kuq që ndodhet në qendër të ekranit kryesor të aplikacionit, zgjidhni numrin pranë artikullit Chiama në menunë që hapet, prekni altra chiamata i dukshem në ekranin e thirrjes telefonike dhe futni numrin e telefonit të personit që do të telefonojë, duke shkuar te seksioni i Tastierës së ekranit të shfaqur ose, nëse është i pranishëm në rubrike, zgjidhni atë nga lista në seksionin Kontaktet. Kur telefonata të ketë filluar, prisni që personi tjetër të përgjigjet dhe më pas trokitni lehtë mbi butonin unisci të dukshëm në ekran.

Nëse duhet të regjistroni një telefonatë në hyrje, përgjigjuni asaj siç bëni zakonisht (d.m.th. duke shtypur butonin jeshil me celularin e ngritur të dukshëm në ekranin e iPhone kur merrni një telefonatë), më pas hapni TapeACall, trokitni lehtë mbi butonin e kuq rrethor në qendër dhe prekni unisci në ekranin e telefonatës.

Në të dyja rastet, regjistrimi i telefonatës do të ndërpritet kur telefonata të përfundojë. Më pas mund ta dëgjoni përsëri dhe mundësisht të eksportoni skedarin audio të marrë, thjesht duke shtypur butonin Play që ndodhet në ekranin kryesor të aplikacionit dhe duke zgjedhur regjistrimin e interesit tuaj nga lista që ju shfaqet.

Regjistruesi i thirrjeve REKK

App qe te regjistrosh telefonatat ne iPhone

Një tjeter app qe te regjistrosh telefonatat ne iPhone është REKK Call Recorder. Ai ju lejon të regjistroni thirrjet telefonike hyrëse dhe dalëse, është shumë i thjeshtë për t’u përdorur, ka një ndërfaqe të këndshme përdoruesi dhe gjithashtu kryen transkriptimin e thirrjeve. Për të funksionuar, ai kërkon që operatori juaj telefonik të mbështesë telefonatat me tre drejtime (domethen funksioni i konferencës që përmenda më herët). Mund të shkarkohet falas, por për të funksionuar duhet një abonim me kosto duke filluar nga 4.99 euro/javë.

Për të shkarkuar dhe instaluar aplikacionin në iPhone tuaj, hyni në App Store, prekni butonin Merr, më pas butonin Instalo dhe autorizoni shkarkimin duke përdorur Face IDTouch ID ose fjalëkalimin Apple ID. Më pas, nisni aplikacionin duke shtypur butonin Hap që u shfaq në ekran ose zgjidhni ikonën që sapo është shtuar në ekranin home.

Pasi të shfaqet ekrani kryesor i aplikacionit, prekni butonin Filloni duke përdorur REKK/Start using REKK, shkruani numrin tuaj të telefonit në fushën përkatëse (së pari kontrolloni nëse prefiksi i saktë ndërkombëtar është zgjedhur në menunë ngjitur), prekni butonin Përdor SMS/Usa gli SMS (për të mer kodin e verifikimit me SMS) ose në atë Merrni një kod përmes WhatsApp/Ricevi un codice tramite WhatsApp (për të marrë kodin e verifikimit përmes WhatsApp), më pas shkruani kodin që sapo keni marrë në fushën e dhënë dhe shtypni butonin Vazhdo/Continua.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Më pas përgjigjuni paralajmërimit që shfaqet në ekran, duke shtypur butonin OK, në mënyrë që të lejohet që aplikacioni të aksesojë kontaktet në rubrike, më pas prek butonin Lejo/Consenti, për të lejuar marrjen e njoftimeve. Më pas prekni x që ndodhet lart majtas, për të mbyllur ekranin me manualin e përdorimit të aplikacionit.

Tani nëse keni ndërmend të regjistroni një telefonatë dalëse, shtypni butonin Tastiera në ekranin kryesor të aplikacionit dhe shkruani numrin e telefonit që ju intereson. Përndryshe, shtypni butonin Kontaktet dhe zgjidhni një kontakt nga rubrika. Më pas, trokitni lehtë mbi butonin OK, zgjidhni numrin që ndodhet pranë artikullit Call/Chiama në menunë që hapet, zgjidhni njoftimin që shfaqet në krye të ekranit, zgjidhni numrin tjetër të shfaqur pranë fjalës Call/Chiama në menunë shtesë të shfaqur dhe pasi të keni marrë një përgjigje nga personi që po telefononi, shtypni butonin bashkohu/unisci të dukshme në ekranin e thirrjeve telefonike.

Neni jeni të interesuar të regjistroni një telefonatë në hyrje, duhet të vazhdoni në këtë mënyrë: përgjigjuni telefonatës si zakonisht (d.m.th. duke shtypur butonin jeshil me celularin e ngritur të dukshëm në ekranin e iPhone kur merrni një telefonatë), më pas hapni REKK, shtypni butonin rrethor vjollcë me mikrofonin që ndodhet në krye dhe në ekranin e thirrjeve telefonike, trokitni lehtë mbi butonin e bashkimit/unisci.

Të gjitha regjistrimet e telefonatave do të ruhen më pas automatikisht pasi të përfundojë biseda. Për t’i dëgjuar, prekni Registri në fund të ekranit të aplikacionit dhe zgjidhni bisedën që ju intereson nga lista. Nëse dëshironi, mund të ndani gjithashtu skedarin audio që rezulton duke klikuar në ikonën e ndarjes (ajo me katrorin dhe shigjetën) e dukshme në ekranin tjetër, nga i cili mund të shikoni dhe të shtoni shënime.

Super Call Recorder

App qe te regjistrosh telefonatat ne iPhone

Super Call Recorder është një tjetër app qe te regjistrosh telefonatat ne iPhone. Ai ju lejon të regjistroni thirrjet telefonike hyrëse dhe dalëse, nuk vendos kufizime kohore dhe ka një ndërfaqe të këndshme përdoruesi. Vini re se edhe në këtë rast, është e nevojshme që operatori telefonik në përdorim të mbështesë konferencat telefonike. Mund ta shkarkoni falas dhe mund ta provoni falas për 7 ditë, pas së cilës është e nevojshme të abonoheni përmes blerjeve brenda aplikacionit (me koston bazë prej 4,99 € për tre muaj).

Për të shkarkuar dhe instaluar aplikacionin në iPhone tuaj, hyni në App Store, prekni butonin Merr, më pas butonin Instalo dhe autorizoni shkarkimin duke përdorur Face IDTouch ID ose fjalëkalimin Apple ID. Më pas nisni aplikacionin duke shtypur butonin Hap që u shfaq në ekran ose zgjidhni ikonën që sapo është shtuar në ekranin home.

Pasi të shfaqet ekrani kryesor i aplikacionit, ndiqni udhëzuesin e shkurtër hyrës që ju propozohet dhe trokitni lehtë mbi butonin Mbyll/Close. Tani, për të aktivizuar provën falas të shërbimit, shtypni butonin Kontrolloni ofertat tona/Check Our Deals në krye dhe zgjidhni planin që preferoni (nuk ka asnjë detyrim për të rinovuar, mund ta çaktivizoni abonimin edhe përpara skadimit të provës, nëse dëshironi të shmangni pagesen.

Në këtë pikë, shtypni butonin Login & Start recording, shkruani numrin tuaj të telefonit në fushën përkatëse (së pari kontrolloni nëse është zgjedhur prefiksi i saktë ndërkombëtar në fushën e mësipërme), më pas prekni Verifiko/Verify që ndodhet siper djathtas. Më pas futni kodin e marrë me SMS në fushën në ekran dhe prekni Next, lart djathtas.

Më pas nëse dëshironi të regjistroni një telefonatë dalëse, veproni si më poshtë: shkoni në ekranin home të iOS, zgjidhni ikonën e aplikacionit Phone/Telefono (ajo me celularin e bardhë të ngritur dhe sfondin e gjelbër) dhe thirrni numrin që dëshironi të telefononi në seksionin e tastierës ose filloni thirrjen me një kontakt ne rubrike, duke zgjedhur këtë të fundit nga seksioni i Kontakteve të aplikacionit. Pasi të ketë filluar telefonata, kthehuni te ekrani Super Call Recorder, prekni butonin e kuq rrethor në qendër, shkoni te ekrani i thirrjes telefonike dhe shtypni butonin e bashkimit/unisci.

Nëse dëshironi të regjistroni një telefonatë në hyrje, përgjigjjuni siç bëni zakonisht (më pas duke shtypur butonin jeshil me celularin e ngritur të dukshëm në ekranin e iPhone kur merrni një telefonatë), më pas hapni Regjistruesin e thirrjeve, shtypni butonin e kuq rrethor që ndodhet në qendër, kthehuni në ekranin e thirrjes dhe shtypni butonin bashkohu/unisci.

Në të dyja rastet, regjistrimi do të ndërpritet kur telefonata të përfundojë. Më pas mund të shikoni listën e telefonatave të regjistruara duke shkuar te seksioni Regjistrimet/Recordings te aplikacionit. Për të dëgjuar një regjistrim specifik, thjesht trokitni lehtë mbi të.

Te tjera app qe te regjistrosh telefonatat ne iPhone

Nese asnjë nga aplikacionet për regjistrimin e telefonatave ne iPhone që sugjerova në rreshtat e mëparshëm nuk ju bindi në një mënyrë të veçantë atehere shikoni listen me poshte. Të gjitha ato mund të shkarkohen falas, por për te regjistruar telefonatat, duhet të paguani sipas metodave të përcaktuara nga zhvilluesi.

  • Call Recorder – Int Call: aplikacion që ju lejon të regjistroni thirrjet telefonike, si ato të bëra ashtu edhe ato të marra, i cili megjithatë nuk vepron automatikisht. Shkarkohet falas, por duhet të bëni blerje përmes aplikacionit (me një kosto bazë prej 1,09 euro) për të blerë kreditin e parapaguar që nevojitet për te regjistruar ose për t’u abonuar.
  • Cally – Call Recorder: ju lejon të regjistroni dhe dëgjoni si thirrjet hyrëse ashtu edhe ato dalëse, pa kufizuar kohëzgjatjen e tyre. Ka një ndërfaqe të këndshme përdoruesi dhe është shumë e thjeshtë për t’u përdorur. Mund ta shkarkoni falas, por për të përfituar nga funksionet e ofruara duhet të regjistroheni për abonimin e duhur përmes blerjeve brenda aplikacionit (me çmime që fillojnë nga 2,99 euro).
  • CallRec Lite – IntCall: një aplikacion tjetër i këtij lloji, i punuar mirë dhe që punon me thirrjet hyrëse dhe dalëse. Vini re se vetëm 60 sekondat e para të thirrjeve të regjistruara mund të dëgjohen. Për të kapërcyer këtë kufizim, duhet të bëni blerje përmes aplikacionit (me çmime që fillojnë nga 1,99 €) për të zhbllokuar veçorinë e vetme ose për të kaluar në versionin Pro. Shkarkimi është falas.