App qe te modifikosh foto / trupin

App qe te modifikosh foto / trupin

Nese ke deshire qe te modifikosh trupin ne nje fotografi qe ke bere, atehere duhet te dish se ekzistojne shume aplikacione qe sherbejne ne kete qellim. Ne kete udhezues do te flasim per app qe te modifikosh foto/trupin, te cilat mund te perdoren si nga telefoni ashtu edhe nga tableti.

Me poshte do t’ju tregoj të gjitha ato që mund te përfaqësojnë burimet më të mira që i përkasin kategorisë në fjalë, si për Android dhe iOS, falas dhe me pagesë. Disa të lejojnë të ndërhysh vetëm në fytyrë, të tjera në lartësi dhe peshe dhe të tjera të lejojnë të modifikosh të gjithë trupin duke i bërë fotot më të këndshme. Per ti provuar dhe per tu argetuar me to, atehere vazhdoni lexoni me poshte.

Permbajtja

App qe te modifikosh foto/trupin

Ne kapitujt vijues do ju flasim per app qe te modifikosh foto/trupin, duke ju shpjeguar ne detaje edhe perdorimin e tyre.

BIKINI Body shaping App (Android/iOS)

App qe te modifikosh foto / trupin

I pari nga aplikacionet për modifikimin e trupit që dua t’ju sugjeroj të merrni parasysh është BIKINI Body Shaping App. Është i krijuar kryesisht për gratë (por disa veçori mund të përdoren edhe nga burrat). Ju lejon të formësoni trupin sipas dëshirës duke ndërhyrë në gjatësi, fytyrë dhe gjoks duke ju lejuar gjithashtu të holloni trupin. Ajo është mjaft e thjeshtë për t’u përdorur, është në dispozicion për të dy Android dhe iOS, dhe shkarkohet falas.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Për ta provuar, shkarkoni, instaloni dhe nisni aplikacionin në pajisjen tuaj dhe më pas zgjidhni nëse do të ndërhyni në një foto që do të nxirret ne moment duke shtypur butonin Bëj foto/Take photo ose nëse do të ngarkoni një foto të pranishme në galerinë e pajisjes tuaj duke shtypur butonin Load Photo. Më pas tregoni veprimin që dëshironi të bëni duke shtypur butonat në fund, më pas duke zgjedhur nëse do të zgjasni dhe dobesoni të gjithë trupin, fytyrën, gjoksin, barkun ose këmbët.

Pavarësisht nga operacioni që keni zgjedhur të kryeni, në ekranin që do të shihni më vonë do të duhet të tregoni pikat e sakta të trupit në të cilat duhet të veproni dhe më pas do t’ju duhet të përdorni shiritat rregullues në ekran për të bërë korrigjimet e ndryshme pak a shumë të theksuara. Nëse më pas dëshironi të krahasoni ndryshimet e bëra me foton origjinale, shtypni dhe mbani shtypur butonin A | B e cila është lart djathtas, ndërsa për të aplikuar fazën e ndryshimeve në butonin me kontrollit që është gjithmonë lart, në të djathtë.

Kur të shihni përsëri ekranin kryesor të aplikacionit, shtypni në simbolin tjetër të kontrollit në krye dhe zgjidhni nëse do ta ruani imazhin tuaj të modifikuar në galerinë e pajisjes ose do ta ndani atë në rrjetet sociale ose do ta hapni në aplikacione të tjera duke përdorur butonat që shihni në pjesa në fund të ekranit.

BeautyPlus (Android/iOS)

App qe te modifikosh foto / trupin

Nëse po kërkoni një aplikacion që ju lejon të ndërhyni në mënyrë specifike në fytyrë, këshilla ime është të provoni BeautyCam. Ky është një aplikacion falas (megjithatë, ofron blerje brenda aplikacionit për të shtuar funksione shtesë) i përdorshëm në Android dhe iOS që ju lejon të zbukuroni selfiet automatikisht dhe manualisht, duke sjellë rezultate shumë të kënaqshme dhe shumë të besueshme. Është shumë i lehtë për t’u përdorur dhe gjithashtu ka një ndërfaqe të mirë të përdoruesit.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Për ta provuar, shkarkoni, instaloni dhe nisni aplikacionin në smartfonin tuaj dhe më pas zgjidhni nëse do të shkoni dhe do të ndërhyni në një foto të ruajtur tashmë në galerinë e pajisjes në përdorim duke trokitur në butonin Beauty ose nëse do ta bëni një të tillë në moment duke shtypur Selfie. Më pas përdorni mjetet e bashkangjitura në shiritin e veglave në fund të ekranit të ri që u hap për të bërë ndryshime dhe korrigjime të ndryshme.

Më saktësisht, nga seksioni Retouch mund të aksesoni dhe përdorni mjetet për heqjen e akneve, zbardhjen e dhëmbëve, ndryshimin e ngjyrës së lëkurës, eliminimin e rrathëve të errët etj, ndërsa nga seksioni Edit mund të bëni përmirësime të përgjithshme në klikoni duke ndërhyrë në ndriçimin, kontrastin dhe parametrat e tjerë. Seksioni Filter më pas ju lejon të aplikoni filtra të ndryshëm në foton tuaj, ndërsa seksioni i Decorate ju lejon të futni dekorime të tilla si ngjitëse dhe tekste.

Nëse dëshironi, mund të krahasoni foton origjinale me atë të modifikuar duke shtypur butonin e duhur në fund djathtas të ekranit kryesor të editorit të aplikacionit. Nëse jeni të kënaqur me ndryshimet e bëra, shtypni butonin me shigjetën drejtuar poshtë lart djathtas dhe fotografia e modifikuar do të ruhet në galerinë e pajisjes në përdorim.

Plastic Surgery Lite (Android/iOS)

App qe te modifikosh foto / trupin

Plastic Surgery Lite është një aplikacion përmes të cilit mund të aplikoni të gjitha llojet e modifikimit në fytyrë dhe trup. Ju lejon të ndryshoni përgjithmonë fotot duke simuluar transformime fizike për të përmirësuar pamjen tuaj në foto ose të të tjerëve duke ndërhyrë në hundë, mjekër, ije, etj. Është mjaft i thjeshtë për t’u përdorur dhe rezultatet janë mbresëlënëse. E vetmja gjë që duhet të keni parasysh është se ai aplikon një marke në imazhet e ruajtura. Është për Android dhe iOS dhe është falas (por është i disponueshëm në një variant me pagesë, si për Android, ashtu edhe për iPhone dhe iPad, me akoma më shumë veçori dhe që nuk vendos marken).

Për ta përdorur atë, shkarkoni, instaloni dhe nisni aplikacionin në pajisjen tuaj dhe më pas zgjidhni nëse do të veproni në një imazh tashmë të pranishëm në galerinë e telefonit inteligjent duke trokitur mbi Përdor imazhin nga biblioteka/Usa immagine dalla libreria ose nxirrni një foto në këtë moment duke trokitur te Bëj një foto/Scatta una foto. Më pas do ta gjeni veten përballë editorit të aplikacionit.

Më pas vendosni gishtin në pjesën e fotos që dëshironi të formësoni në seksionin Pas/Dopo dhe tërhiqni shenjestren për të bërë ndryshimet e dëshiruara. Të gjitha ndryshimet do të bëhen menjëherë dhe mund ta krahasoni me foton origjinale përmes seksionit Para/Prima.

Nëse dëshironi të ndërhyni në një zonë më të madhe mund ta zmadhoni pamjen duke përdorur shiritin special në fund. Butonat pranë tij, në të majtë, më pas ju lejojnë të përcaktoni nëse ndryshimet mund të bëhen lirshëm, nëse duhet të zbatohet një zmadhim apo një reduktim. Duke shtypur butonin me xham zmadhues, në vend të kësaj mund të zmadhoni një zonë specifike për të bërë ndryshime edhe më të sakta.

Kur të jeni të kënaqur me rezultatin përfundimtar të marrë, ndaloni te butoni me fletën dhe shigjetën poshtë djathtas dhe zgjidhni nëse do ta ruani imazhin e modifikuar në listën e fotografive ose do ta dërgoni me email. Nëse në vend të kësaj dëshironi të anuloni ndryshimet e bëra në foto, shtypni në butonin me shigjetën e dyfishtë që është gjithmonë poshtë djathtas dhe kaq.

Spring It’s stylish, it’s sexy (iOS)

App qe te modifikosh foto / trupin

Nese keni një pajisje iOS, atehere hidhni një sy Spring It’s stylish, it’s sexy. Është një aplikacion falas dhe i lehtë për t’u përdorur, i disponueshëm vetëm për iOS, përmes të cilit është e mundur të redaktoni fotot duke rritur lartësinë e subjekteve të portretizuara dhe duke aplikuar veprime të menjëhershme për humbje peshe në të gjithë trupin apo edhe vetëm në fytyrë. Është falas.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Për të filluar, shkarkoni, instaloni dhe filloni app ne telefonin tuaj dhe më pas zgjidhni nëse do ta merni foton në të cilën do të veproni nga galeria e iPhone ose iPad tuaj duke trokitur butonin Load photo ose për të nxjerrë një foto në moment duke shtypur në Bëj foto/Take photo.

Pasi të shfaqet editori i aplikacionit, zgjidhni nëse do të aplikoni një operacion për dobësimin, zgjatjen ose dobësimin e fytyrës duke shtypur butonat përkatës në fund. Më pas përdorni kursorët dhe komandat e përzgjedhjes në ekran për të ndërhyrë në zonën e referencës dhe shtypni në butonin në fund për të parë ndryshimet. Nëse kjo ju bind, shtypni shenjën e kontrollit lart djathtas për të konfirmuar dhe zbatuar ndryshimet.

Nëse dëshironi të bëni një krahasim midis ndryshimeve para dhe pas, duhet të shtypni butonin A | B i pranishëm në pjesën e sipërme djathtas të ekranit kryesor të aplikacionit, ndërsa nëse dëshironi të anuloni ose rivendosni një ose më shumë ndryshime duhet të shtypni shigjetat në krye.

Për të ruajtur imazhin në iOS, më pas ndaloni në simbolin e shigjetës drejtuar poshtë që ndodhet lart djathtas. Në ekranin që do t’ju shfaqet më pas, mund të vendosni nëse do ta ruani imazhin në një album specifik ose nëse do ta ndani atë në rrjetet sociale ose do ta hapni në aplikacione të tjera.

App te tjera qe te modifikosh foto/trupin

Nese app qe te modifikosh foto/trupin që ju kam treguar nuk ju kanë bindur në një mënyrë të veçantë dhe po kërkoni burime alternative, atehere hidhini një sy listës së mëtejshme të aplikacioneve që kam përgatitur për ju dhe që i gjeni më poshtë. 

  • Perfect365 (Android/iOS) eshte nje aplikacion i shkëlqyer falas përmes të cilit mund të modifikoni fotot e fytyres si dhe të optimizoni fotot e shkepura ne moment me kamerën e telefonit duke ju lejuar të riformoni fytyrën sipas nevojës duke eliminuar rrathët e errët dhe defekte të ndryshme të lëkurës.
  • Perfect Me: body shape editor (Android/iOS) eshte nje aplikacion i vlefshëm përmes të cilit mund të ndryshoni disa detaje të fytyrës, të humbni peshë në tërësi dhe për të mos humbur asgjë, madje të shtoni ngjitëse të bukura në foto. Falas.
  • FaceTune (Android/iOS) eshtë një burim i famshëm që i përket kategorisë në fjalë, përmes të cilit mund të hiqni papërsosmëritë e fytyrës, të zbukuroni lëkurën, të përmirësoni sytë dhe të bëni korrigjime të tjera të ndryshme, duke përfshirë heqjen e tullacisë dhe krijimin e një sfondi defokus. Paguhet.
  • Visage Lab: Face Retouching (Android/iOS) eshtë praktikisht një lloj laboratori virtual bukurie për të zbukuruar imazhet e fytyrës. Ju lejon të hiqni rrudhat, puçrrat, të zbardhni dhëmbët dhe shumë më tepër. Falas.
  • B612 (Android/iOS) eshte një tjetër aplikacion i shkëlqyer për modifikimin e trupit përmes të cilit mund të bëhen përmirësime të ndryshme në fytyrë. Është falas për t’u shkarkuar.
  • Make me Slim (Android) eshte shumë i lehtë për t’u përdorur, ky aplikacion bën vetëm një gjë, por e bën atë në mënyrë perfekte: aplikoni humbje peshe të menjëhershme në trupat në foto. Është falas, por shumë reklama mund të jenë të bezdisshme.
  • Six Pack Abs Photo Editor (Android) është e mundur të keni abs të mrekullueshëm pa shkuar në palestër edhe pse virtualisht! E gjitha kjo falë këtij aplikacioni të shkarkueshëm falas që me siguri do të kënaqë shumë. Është shumë e lehtë për t’u përdorur dhe rezultatet janë shumë të besueshme.
  • ABS Booth Six pack photo editor (iOS) eshte një homolog i zbatueshëm iOS i aplikacionit të lartpërmendur. Edhe në këtë rast, rezultatet janë të garantuara dhe funksionet e disponueshme janë shumë të lehta për t’u përdorur. Është falas për t’u shkarkuar.