wifi

Si funksionon WiFi Direct

Si funksionon WiFi Direct

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si funksionon WiFi Direct. Kjo eshte nje teknologji shume e perhapur ne ditet e sotme, duke filluar nga telefonat, televizorat, printerat etj. Me poshte do ju tregojme se cfar eshte kjo teknologji, si dhe per menyrat me te zakonshme te perdorimit te saj. Per detajet vazhdoni lexoni me …

Si funksionon WiFi Direct Read More »

Si funksionon rrjeti WiFi

Si funksionon rrjeti WiFi

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si funksionon rrjeti WiFi. Ne ditet e sotme pothuajse te gjitha paisjet, si telefona, kompjutra, printera etj lidhen me internetin duke perdorur rrjetin WiFi, domethen pa ndihmen e kabllit por me vale. Me poshte do te shikojme se si funksionon teknologjia në fjalë dhe standardet ekzistuese, si dhe …

Si funksionon rrjeti WiFi Read More »

Si te aktivizosh hotspot

Si te aktivizosh hotspot

Hotspot, quajtur ndryshe Tethering, eshte menyra me e thjeshte per te shperndare nje lidhje interneti wireless per paisjet e tjera. Ne kete menyre telefoni juaj kthehet ne router/modem dhe duke aktivizuar wifi te paisjeve te tjera mund te lidheni me internetin si beni zakonisht kur perdorni lidhjen wifi. Tani e vetmja gje qe ju duhet, …

Si te aktivizosh hotspot Read More »