rivendosesh

Si te rikthesh android ne versionin e meparshem

Nese kryeni rregullish azhurnimet/update-imet e Android te propozuara nga prodhuesi, por kësaj here diçka shkoi keq: pas azhurnimit të fundit, pajisja filloi të sillej çuditërisht, duke ju shkaktuar vështirësi dhe shqetësime gjatë përdorimit të saj. Për të kapërcyer këtë problem, do të donit të “anullonit” azhurnimin e bërë dhe ta rikthesh Android ne versionin e meparshem, por …

Si te rikthesh android ne versionin e meparshem Read More »

Si te formatosh windows 10

Nese kompjuteri yt Windows 10 ka probleme dhe ke vendosur ta formatosh, domethen ta kthesh ne gjendjen fillestare te programeve, ashtu si ka dale nga fabrika, atehere ketu je ne vendin e duhur per te gjetur nje zgjidhje. Kini parasysh qe kjo është e realizueshme në mënyra të ndryshme: duke përdorur disk instalimi, një pendrive …

Si te formatosh windows 10 Read More »