reset

Si te besh Backup WhatsApp

Ne kete udhezues do te shpjegoj në detaje, se si të besh kopje rezerve/backup të WhatsApp. Pastaj do t’ju tregoj se si të rivendosni/riktheni bisedat në një telefon të ri (ose në të njëjtën pajisje, në rast të formatimit) dhe së fundi, do t’ju shpjegoj se si të kopjoni të dhënat e WhatsApp në kompjuterin tuaj, në mënyrë …

Si te besh Backup WhatsApp Read More »

Si te formatosh windows 10

Nese kompjuteri yt Windows 10 ka probleme dhe ke vendosur ta formatosh, domethen ta kthesh ne gjendjen fillestare te programeve, ashtu si ka dale nga fabrika, atehere ketu je ne vendin e duhur per te gjetur nje zgjidhje. Kini parasysh qe kjo është e realizueshme në mënyra të ndryshme: duke përdorur disk instalimi, një pendrive …

Si te formatosh windows 10 Read More »