iPhone

Si funksionon MagSafe iPhone

Si funksionon MagSafe iPhone

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si funksionon MagSafe iPhone dhe Mac. Me poshte do ju japim detaje mbi funksionimin e kësaj metode karikimi, ashtu edhe aksesorët e ndryshëm të përputhshëm me këtë teknologji. Per me shume informacione vazhdoni te lexoni me tej.  Permbajtja Si funksionon MagSafe iPhone Si funksionon karikimi MagSafe iPhone Si …

Si funksionon MagSafe iPhone Read More »

Si te perdoresh iTunes Card

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te perdoresh iTunes Card (karten iTunes/Apple Gift Card) nga telefoni, tableti dhe kompjuteri. Përveç procedurës se detajuar dhe të gjitha zgjidhjet që keni në dispozicion për të shtuar shumën e parave te iTunes Card në Apple ID tuaj, do t’ju tregojme gjithashtu se si të përdorni parate e …

Si te perdoresh iTunes Card Read More »