ip

Si te rikuperosh Apple ID

Si te rikuperosh Apple ID

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te rikuperosh Apple ID ne rastet kur keni harruar email-in apo fjalekalimin. Ne fakt, Apple ID eshte shume e rendesishme per te perdorur sherbimet e ofruara nga Apple, si shkarkimi i aplikacioneve nga App Store, apo perdorimi i iCloud etj. Duke ndjekur procedurën që do të ilustroj, …

Si te rikuperosh Apple ID Read More »

Cfar eshte adresa IP

Cfar eshte adresa IP

Ne kete udhezues do te shpjegojme se cfar eshte adresa IP dhe se si funksionon ajo. Do te flasim gjithashtu per llojet e ndryshme qe ekzistojne, si dhe menyrat qe mund te ndjekesh per te gjetur adresen tende IP online ose direkt nga kompjutri/telefoni. Per te gjitha detajet vazhdoni lexoni me poshte. Permbajtja Cfar eshte …

Cfar eshte adresa IP Read More »

Si te gjesh adresen IP

Le te flasim se si te gjesh dhe shikosh adresen IP. Nese keni dëgjuar per adresën IP dhe nuk dini se cfar eshte, atehere po ju them se eshte nje adrese numerike ose alfanumerike që u caktohet kompjuterëve dhe të gjitha pajisjeve të tjera të lidhura në internet, për t’i identifikuar ato dhe për t’i …

Si te gjesh adresen IP Read More »