formatosh

Si te formatosh iPad

Ne kete udhezues do ju shpjegojme se si te formatosh iPad. Kjo mund te jete nje procedure e nevojshme kur tableti juaj Apple shfaq probleme te tilla si bllokime, ngadalesime etj. Me poshte do ju japim të gjithë informacionin e nevojshëm për të rivendosur pajisjen në cilësimet e fabrikës. Per me shume detaje vazhdoni te lexoni …

Si te formatosh iPad Read More »

Si te formatosh Windows Vista

Nese kompjuteri juaj eshte i ngadalte apo bllokohet pa arsye, atehere te formatosh Windows Vista do ishte nje zgjidhje. Para së gjithash, filloni të bëni kopje rezervë/backup të të dhënave tuaja (pasi formatimi fshin gjithçka!) Tani vazhdoni te lexoni se si të riinstalosh sistemin duke ndjekur udhëzuesin se si të formatosh Windows Vista. Do të shihni se …

Si te formatosh Windows Vista Read More »

Si te rikthesh android ne versionin e meparshem

Nese kryeni rregullish azhurnimet/update-imet e Android te propozuara nga prodhuesi, por kësaj here diçka shkoi keq: pas azhurnimit të fundit, pajisja filloi të sillej çuditërisht, duke ju shkaktuar vështirësi dhe shqetësime gjatë përdorimit të saj. Për të kapërcyer këtë problem, do të donit të “anullonit” azhurnimin e bërë dhe ta rikthesh Android ne versionin e meparshem, por …

Si te rikthesh android ne versionin e meparshem Read More »

Si te besh Backup WhatsApp

Ne kete udhezues do te shpjegoj në detaje, se si të besh kopje rezerve/backup të WhatsApp. Pastaj do t’ju tregoj se si të rivendosni/riktheni bisedat në një telefon të ri (ose në të njëjtën pajisje, në rast të formatimit) dhe së fundi, do t’ju shpjegoj se si të kopjoni të dhënat e WhatsApp në kompjuterin tuaj, në mënyrë …

Si te besh Backup WhatsApp Read More »