download

Si te shkarkosh instalosh LibreOffice Excel falas

Si te shkarkosh instalosh LibreOffice Excel falas

Ne kete udhezues do ju tregojme se si te shkarkosh instalosh LibreOffice Excel falas. LibreOffice eshte një paketë falas, e cila përfshin një sërë mjetesh për përpunimin e tekstit (funksionon si Word), fletëllogaritëse/spreadsheets (funksionon si Excel), prezantime (funksionon si PowerPoint), grafikë dhe vizatime, database dhe formula matematikore. Ai lexon dhe perpunon gjithashtu, skedarët e prodhuar me …

Si te shkarkosh instalosh LibreOffice Excel falas Read More »

Si te shkarkosh njeheresh perditesimet / update Windows

Si te shkarkosh njeheresh perditesimet / update Windows

Nje menyre per te evituar qe kompjutri Windows t’ju kerkoje perditesime/update ne momente te papershtatshme, eshte te shkarkoni njeheresh te gjitha perditesimet dhe ti instaloni. Ju gjithashtu mund ti shkarkoni manualisht perditesimet dhe ti instaloni ne nje kompjuter qe nuk eshte i lidhur me internetin. Ne fakt ne kete udhezues do te shpjegojme se si …

Si te shkarkosh njeheresh perditesimet / update Windows Read More »