chrome

Si te bllokosh site me Chrome

Si te bllokosh site me Chrome

Nese perdor Google Chrome si shfletues/browser ne kompjuter ose telefon dhe deshiron te dish se si te bllokosh site me Chrome, atehere ketu je ne vendin e duhur. Per te arritur qellimin ju mund të perdorni funksionin e standart të shfletuesit ose përmes shtesave etj. Në këtë mënyrë, ju mund të bllokoni menjëherë hyrjen në çdo …

Si te bllokosh site me Chrome Read More »