android

Si te mbyllesh app ne telefon Android

Si te mbyllesh app ne telefon Android

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te mbyllesh app ne telefon Android. Normalisht kur ndaloni së përdoruri një aplikacion në telefonin tuaj Android, shtypni butonin Home. Ne fakt, në këtë mënyrë aplikacionet nuk mbyllen plotësisht, ato vendosen në stand-by/pritje. Për të mbyllur aplikacionet në Android, duhet të hapni menunë multitasking dhe duhet të mbyllni me forcë …

Si te mbyllesh app ne telefon Android Read More »

Si te hapesh file PPTX

Si te hapesh file PPTX

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te hapesh file PPTX/PowerPoint. Ne fakt skedarët PPTX janë një evolucion i skedarëve klasikë të PowerPoint, dmth PPT. Ata ofrojnë përputhshmëri më të madhe me programet dhe kompresim me te mire sesa skedarët PPT. Gjithashtu mund të hapen me një gamë të gjerë programesh, dmth jo vetëm …

Si te hapesh file PPTX Read More »