aktivizosh

Si te aktivizosh Siri

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te aktivizosh Siri ne iPhone, iPad, Mac apo AirPods. Siri eshte asistenti zanor i paisjeve Apple, i cili ju lejon qe te kontrolloni me komanda zanore (dmth me zë) telefonin tuaj dhe shume me teper. Permbajtja Cfarë është Siri dhe si funksionon Si te aktivizosh Siri në …

Si te aktivizosh Siri Read More »

Si te aktivizosh hotspot

Si te aktivizosh hotspot

Hotspot, quajtur ndryshe Tethering, eshte menyra me e thjeshte per te shperndare nje lidhje interneti wireless per paisjet e tjera. Ne kete menyre telefoni juaj kthehet ne router/modem dhe duke aktivizuar wifi te paisjeve te tjera mund te lidheni me internetin si beni zakonisht kur perdorni lidhjen wifi. Tani e vetmja gje qe ju duhet, …

Si te aktivizosh hotspot Read More »