Si te shikosh zmadhosh foto profili Instagram

Nese deshiron te shikosh foton e profilit te nje personi ne Instagram, ne madhesine e saj reale dhe jo thjesht ate foton e vogel qe shfaqet te rrethi i fotografise se profilit, atehere ketu je ne vendin e duhur. Ne kete udhezues do te shpjegoj se si te shikosh zmadhosh foto profili Instagram. Ne rrjeshtat e meposhtem do te tregoj në detaje se si ta bësh këtë, duke vepruar si nga smartphone dhe tablet, por edhe nga kompjuteri.

Permbajtja

Informacioni paraprak

Para se të shpjegoj se si te shikosh zmadhosh foto profili Instagram, duhet t’ju ofroj disa informacione paraprake të dobishme në këtë drejtim.

Së pari duhet të dini se, në të kaluarën, ekzistonte mundësia për të qenë në gjendje ta bëni këtë direkt përmes përdorimit të aplikacionit Instagram për Android dhe iPhone, duke përdorur një funksion te tij.

Në kohën e shkrimit, ky funksionalitet nuk është më i disponueshëm dhe për këtë arsye, për të pasur sukses në këtë qëllim është e nevojshme të përdorni aplikacione të palëve të treta, të tilla si ato që do të flas me ju në kapitullin tjetër të këtij udhëzuesi.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Për më tepër, në rast se do të jesh në gjendje të shikosh zmadhosh foto profili Instagram nga PC duhet të dish se funksionaliteti i mëparshëm i përfshirë në aplikacionin Instagram për Windows 10 dhe në faqen zyrtare të rrjetit social nuk është më i disponueshëm dhe prandaj, gjithashtu në këtë rast është e nevojshme të kontaktoni burime te jashtme.

Për të gjitha detajet lexoni me poshte.

App qe te shikosh zmadhosh foto profili Instagram

Po e filloj këtë udhëzues duke shpjeguar se si të përdoresh disa aplikacione falas për Android dhe iPhone që te lejojnë te shikosh zmadhosh foto profili Instagram, lehtë dhe shpejt, duke e shfaqur atë në një madhësi më të madhe dhe me cilesi të lartë. Ndiqni me kujdes procedurat që do t’ju jap më poshtë, për t’i përdorur ato në mënyrë korrekte.

Profile Picture Download (Android)

Aplikacioni që rekomandoj të përdoresh në Android qe te shikosh zmadhosh foto profili Instagram, quhet Profile Picture Download dhe mund ta shkarkosh atë falas përmes Play Store, duke shtypur butonin Install, ose nga dyqanet alternative, në rast se pajisja juaj Android nuk eshte e pajisur me shërbimet e Google.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Në fund të instalimit, hapni aplikacionin, duke shtypur ikonën e tij që do të shtohet automatikisht në ekranin kryesor ose në drawer (vendi ku ndodhet lista me te gjitha aplikacionet). Tani në ekranin kryesor, shtypni emrin e perduruesit/user name ne Instagram, qe ka personi të cilit doni ti shikoni fotografine te zmadhuar, pastaj shtypni xhamin zmadhues qe ndodhet ne tastierë, për të kërkuar përdoruesin në fjalë dhe rrjedhimisht, per të parë foton e profilit te tij.

Nëse dëshironi të shkarkoni foton e profilit, prekni butonin Shkarkoni këtë fotografi/Download this picture të vendosur në pjesën e poshtme dhe pranoni kërkesën hyrjen në galerinë e pajisjes tuaj.

Photo Viewer for Instagram (iOS)

Qe te shikosh zmadhosh foto profili Instagram duke vepruar nga iPhone, sugjeroj që të përdoresh aplikacionin Photo Viewer For Instagram i cili lejon të shikosh foton e profilit të një përdoruesi në Instagram në një madhësi më të madhe përmes disa klikimeve të thjeshta dhe falas.

Për të filluar, së pari shkarkoni aplikacionin në fjalë përmes App Store, duke shtypur butonin Get/Ottieni dhe duke autorizuar shkarkimin përmes Face ID, Touch ID ose përmes fjalëkalimit të Apple ID tuaj. Në fund të shkarkimit dhe instalimit automatik, hapni aplikacionin duke shtypur ikonën e tij të vendosur në ekranin kryesor ose në bibliotekën e aplikacioneve.

Në këtë pikë, në ekranin kryesor, shtypni në fushën e tekstit që ju tregohet, emrin e përdoruesit/user name që ju intereson ti shikoni foton e profilit te zmadhuar.

Pastaj, prekni në rezultatin përkatës të kërkimit që ju tregohet, në mënyrë që të shihni dhe zmadhoni automatikisht foton e profilit. 

Si te shikosh zmadhosh foto profili Instagram ne internet

Si një alternativë ndaj përdorimit të aplikacioneve për të cilat kam folur në kapitujt e mëparshëm, mund te shikosh zmadhosh foto profili Instagram gjithashtu duke përdorur shërbime në internet. Këtu janë disa nga më të mirat.

InstaDP dhe sherbime te tjera

Qe te shikosh zmadhosh foto profili Instagram nga kompjuteri apo browser/shfletuesi i telefonit, mund të përfitosh nga shërbimi në internet i ofruar nga faqa Instadp, e cila është gjithashtu e dobishme për të parë historitë dhe reels te përdoruesit në Instagram ne menyre anonime, domethene pa qene nevoja qe te regjistrohesh ne Instagram (vlen per profilet publike sepse porfilet private i kane te fshehura historite).

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Për ta përdorur, lidhuni me faqen zyrtare të internetit, më pas në fushën e tekstit që ndodhet në krye, shkruani emrin e përdoruesit/user name të interesit tuaj dhe klikoni në rezultatin përkatës të kërkimit që ju tregohet. Plotesoni captcha nese ju kerkohet, duke zgjedhur figurat e duhura nga ato qe shfaqen, dhe tani do jeni ne gjendje te shikoni fotografine e profilit ne fjale, te zmadhuar.

Nëse dëshironi ta shkarkoni, shtypni butonin Shkarko/Download/Scarica, në mënyrë që te shkarkohet.  Nese hapet një skedë të re të shfletuesit, kliko me të djathtën mbi të dhe së fundi, në menunë e kontekstit, kliko në butonin Salva immagine con nome/Save image as.

Vini re se: nese sherbimi nuk funksionon mund ti drejtoheni edhe dy siteve qe do ju tregojme me poshte per te pare/shkarkuar foton e profilit te Instagram ne permasat origjinale:

  • Inflact: ne fushen Example ne qender te faqes futni shenjen @ dhe emrin e perdoruesit ne instagram pa hapesira (prsh @rihanna ) pastaj shtypni butonin blu Download. Prisni derisa me poshte te shfaqet foto dhe brenda saj shtypni butonin Download per ta shkarkuar. Nese nuk behet shkarkimi mbani gishtin shtypur siper fotos ose butonin e djathte te mausit dhe zgjidhni shkarko nga menuja qe shfaqet. Ose i beni screenshot.
  • Instafollowers: tani shtypni emrin e perdoruesit ne Instagram, ne fushen Instagram username dhe pastaj shtypni butonin blu Check. Tregoni qe nuk jeni robot nese ju shfaqet verifikimi dhe prisni qe te shfaqet foto e profilit. Tani shtypni butonin Download per ta shkarkuar.

ThumbTube

Një tjetër shërbim në internet qe te shikosh zmadhosh foto profili Instagram është ai i vënë në dispozicion nga faqa e internetit ThumbTube, e cila gjithashtu ofron disa mjete të tjera në lidhje me mundësinë e shkarkimit të fotove ose videove nga Instagram dhe jo vetëm foton e profilit.

Për ta përdorur atë, së pari lidhuni me faqen zyrtare të internetit, më pas zhvendosni treguesin e miut në artikullin e menusë Instagram Downloader dhe më pas shtypni artikullin Instagram Profile Picture Downloader.

Sapo të bëhet kjo, shtypni në fushën e tekstit që ju tregohet, emrin e përdoruesit/user name të personit që ju intereson dhe klikoni në butonin Submit. Pasi të shfaqet fotografia e profilit, shtypni butonin View HD për ta zmadhuar dhe parë atë në një madhësi më të madhe.

Në fund, nëse doni ta ruani, klikoni me të djathtën mbi të dhe në menunë që ju tregohet, klikoni në artikullin Salva l’immagine con nome/Save image as.

Si te shikosh zmadhosh shkarkosh foto profili TikTok

Per te pare foton e profilit te zmadhuar, te nje personi ne TikTok, ju mjafton qe te perdorni disa sherbime online, direkt nga shfletuesi i paisjes tuaj (prsh Google Chrome).

Save.App eshte nje sherbim i thjeshte qe ju lejon ta beni kete. Shkoni ne faqen kryesore te sherbimit duke klikuar ketu dhe ne fushen ne qender ku shkruhet @username, klikoni dhe pastaj shtypni @ dhe emrin e perdoruesit te personit ne TikTok (pa hapesira), per shembull: @elfaitweb. Pastaj shtypni butonin blu Download ne te djathte, pastaj shtypni serish butonin blu Download profile picture, poshte profilit TikTok qe shfaqet. Tani foto e profilit do shkarkohet ne paisjen tuaj.

Nje sherbim tjeter eshte Howtotechies. Per te hapur faqen e tij kryesore klikoni ketu. Tani shkruani emrin e perdoruesit te personit ne TikTok, me ose pa shenjen @ perpara (prsh elfaitweb ose @elfaitweb) dhe pastaj shtypni butonin Download. Me pas do shfaqet foto e profilit  dhe duhet te shtypni serish butonin Download per ta shkarkuar ne paisjen tuaj foton e zmadhuar.