Si te besh nje link telefonate ne WhatsApp

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te besh nje link telefonate ne WhatsApp. Nepermjet ketij funksioni ju mund të krijoni një link te cilin mund t’ja dërgoni personave të tjerë qe kane WhatsApp. Ne kete menyre ata mund ta klikojne dhe të marrin pjesë në telefonate/videotelefonate. Kjo menyre mund të jetë e përshtatshme nëse në bisedë marrin pjesë dhjetëra njerëz (numri maksimal i pjesëmarrësve është 32).

Kini parasysh se ne kete menyre ju nuk jeni duke krijuar nje grup WhatsApp, ku mund te dergoni mesazhe dhe dokumente, por jeni duke bere thjesht nje telefonate ne grup, tek e cila ftoni edhe njerez te tjere qe te bashkohen nepermjet linkut te krijuar. Per te gjitha detajet vazhdoni lexoni me tej.

Permbajtja

Si te besh nje link telefonate ne WhatsApp: Android

Si te besh nje link telefonate ne WhatsApp

Për të vazhduar me krijimin e një linku WhatsApp në Android, thjesht shkoni te seksioni i aplikacionit të dedikuar për telefonatat dhe shtypni funksionin e duhur.

Si fillim hapni aplikacionin WhatsApp, prekni skedën Telefonatat/Chiamate/Calls qe ndodhet siper djathtas dhe shtypni formulimin Krijo linkun per telefonaten/Crea link alla chiamata. Pasi të jetë bërë kjo, nga menuja e duhur, zgjidhni llojin e thirrjes që do të bëni (Videotelefonate/Videochiamata ose Thirrje zanore/Chiamata vocale) dhe vendosni se si të dërgoni linkun: Dërgoni lidhjen përmes WhatsApp/Invia link tramite WhatsApp, për ta përcjellë linkun direkt te kontaktet tuaja WhatsApp duke zgjedhur emrat e tyre nga ekrani i hapur; Kopjo linkun/Copia link, për të kopjuar liinkun dhe ngjitur diku tjetër ose Nda linkun, për ta ndarë atë në platforma të tjera të mesazheve të ose rrjete sociale.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Pasi të bëhet kjo, thjesht filloni telefonaten ose videotelefonën dhe prisni që kontaktet e ftuar të marrin pjesë (për ta bërë këtë, gjithçka që duhet të bëjnë është të shtypin linkun që u keni derguar dhe më pas te shtypin butonin Merr pjese/Partecipa).

Si te besh nje link telefonate ne WhatsApp: iPhone

Si te besh nje link telefonate ne WhatsApp

Krijimi i linkeve për telefonatat WhatsApp në iPhone është po aq i thjeshtë sa për Android, pasi procedura është praktikisht e ngjashme me atë të përshkruar tashmë në kapitullin e mëparshëm. Sidoqoftë, më lejoni të shpjegoj se si të veprojmë edhe në telefonat inteligjentë të Apple.

Përsëri gjëja e parë që duhet të bëni është të hapni aplikacionin WhatsApp. Më pas, shtypni butonin Telefonatat/Chiamate/Calls që ndodhet në pjesën e poshtme majtas, zgjidhni artikullin Krijo linkun me telefonaten/Crea link alla chiamata (lart) dhe nga menuja Lloji i telefonatës/Tipo di në ekranin që hapet, zgjidhni llojin e telefonatës që keni ndërmend të bëni (telefonatë video/Videochiamata ose telefonatë zanore/Chiamata vocale).

Tani, vendosni se si ta dërgoni linkun te kontaktet tuaja: Ndaj linkun/Condividi link, për ta ndarë atë në WhatsApp ose përmes platformave të tjera të mesazheve ose Kopjo linkun/Copia link, nëse keni ndërmend ta kopjoni dhe ngjisni në një mesazh, ne email, etj.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Pasi të jenë kryer hapat e përshkruar më sipër, gjithçka që duhet të bëni është të filloni telefonaten ose videotelefonën dhe të prisni që personat e ftuar të marrin pjesë (për ta bërë këtë, ata thjesht do të duhet të shtypin linkun që u keni derguar dhe pastaj të shtypin butonin Merr pjese/Partecipa).

Si te bësh nje link telefonate ne WhatsApp: Kompjuter

Nese keni arritur deri këtu në artikull duke shpresuar të jeni në gjendje të krijoni link telefonatash WhatsApp në një kompjuter, me duhet t’ju informoj se të paktën në momentin e shkrimit, nuk është e mundur të krijohen linket në fjalë ose të përdoren ato të dërguara, për të marrë pjesë në telefonatat për të cilat është marrë ftesa nëpërmjet linkut.

Shenim: mund te ndodhe qe jo te gjitha versionet e WhatsApp te jene te pajisura me kete funksion edhe pse ne WhatsApp Business ky funksion duhet te jete me siguri i pranishem.