Internet

Site per takime online

Nese ndjeni nevojën për të bërë njohje të reja dhe duke dashur të përfitoni nga metodat e reja teknologjike për të bërë miq, keni menduar të regjistroheni në një nga faqet më të njohura të takimeve. Sidoqoftë, ju jeni paksa hezitues për këtë çështje, pasi nuk keni shumë praktike me kompjuterin dhe mbi të gjitha, …

Site per takime online Read More »

Programe per internet

Nese dëshironi të ndryshoni programin tuaj për të shfletuar internetin më poshtë do të gjeni një listë të programe per Internet kushtuar qëllimeve më të larmishme, nga shfletimi në internet deri te optimizimi i lidhjes, duke kaluar nëpër krijimin e faqeve të Internetit. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të zgjidhni ato që …

Programe per internet Read More »