vizatuar

Si te kthesh nje foto ne karikature vizatim falas

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te kthesh nje foto ne karikature, vizatim, kuklla, falas. Per te arritur qellimin mjafton të përdorësh disa programe, shërbime online apo edhe aplikacione për telefonat inteligjentë dhe tabletët. Ato u ofrojnë përdoruesve shumë efekte, duke përfshirë atë për t’i dhënë pamje vizatimore fotove. Tani ju ngelet juve …

Si te kthesh nje foto ne karikature vizatim falas Read More »

App per te vizatuar falas

App per te vizatuar falas

Ne kete udhezues do ju flasim per app per te vizatuar falas. Me poshte do te gjeni nje liste me aplikacione te mira per vizatim dhe qe mund te arrini rezultate te shkelqyera me perdorimin e tyre. Disa nga këto zgjidhje janë falas, ndërsa të tjerat kërkojnë nje pagesë për të aksesuar disa veçori të …

App per te vizatuar falas Read More »