video

App per ti bere video ekranit

Ne kete udhezues do ju flasim per aplikacione – app per ti bere video ekranit te telefonit (android/iPhone) dhe kompjutrit (windows/apple). Pavarësisht nëse dëshironi të regjistroni ekranin fillestar të pajisjes tuaj, lojën qe po luani apo diçka tjetër, ketu do gjeni gjithcka deshironi. Ne fakt, tashme telefonat e rinj (Android dhe iPhone), tabletët, madje edhe …

App per ti bere video ekranit Read More »

Si te ngadalesosh nje video

Si te ngadalesosh nje video

Ne kete udhezues do ju shpjegojme se si te ngadalesosh nje video, domethen të ndryshosh shpejtësinë e riprodhimit të videos duke krijuar një efekt me lëvizje të ngadaltë (slow motion). Me poshte do ju japim një liste programesh për t’i instaluar në kompjuterin tuaj dhe që ju lejojnë të ndryshoni shpejtësinë e videove, qofte gjatë riprodhimit, si dhe …

Si te ngadalesosh nje video Read More »

Si te krijosh nje GIF

Si te krijosh nje GIF

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te krijosh nje GIF. Sic dihet, GIF nuk jane gje tjeter vecse imazhe argetuese të animuara, që përsëriten në një lak kohor prej disa sekondash. Me poshte do ju tregojme se cilat janë zgjidhjet më të mira per te krijuar GIF, të disponueshme në formën e shërbimeve …

Si te krijosh nje GIF Read More »