shaka

App per shaka telefonike

Nese keni vendosur qe ti beni nje shaka telefonike nje miku tuaj por nuk dini se si ta realizoni, atehere ketu jeni ne vendin e duhur. Ne paragrafët e ardhshëm të këtij udhezuesi do t’ju tregoj një liste me app per shaka telefonike që mund t’i shkarkoni dhe të provoni falas në smartphone tuaj për …

App per shaka telefonike Read More »

App per te modifikuar zerin

Nese keni ne mendje një shaka telefonike për të bere me miqtë tuaj dhe për të patur sukses keni nevojë për disa mjete që ju lejojnë të ndryshoni zërin tuaj për ta bërë atë të panjohur, atehere ju keni ardhur në udhëzuesin e duhur. Ketu do të flasim me ju rreth disa app/aplikacione për të modifikuar zerin që …

App per te modifikuar zerin Read More »