modifikosh

Site per te krijuar video

Ne kete udhezues do ju flasim per site per te krijuar video. Domethen pa instaluar ndonjë program në kompjuterin tuaj dhe mbi të gjitha, pa kërkuar aftësi të avancuara teknike, ju mund te krijoni montazhe të bukura video direkt nga shfletuesi i internetit (shpesh falas). Me poshte do te gjeni sitet më të mira për të krijuar video …

Site per te krijuar video Read More »

Si te modifikosh foto JPG

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te modifikosh foto JPG/Jpeg duke perdorur programe per kompjuter, aplikacione per telefon dhe sherbime online. Zgjidhjet falas për të cilat do flasim nuk kanë shumë diference nga ato me pagese dhe e kryejne punen me se miri. Per detajet vazhdoni lexoni me tej. Permbajtja Si te modifikosh …

Si te modifikosh foto JPG Read More »

Si te modifikosh PDF falas

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te modifikosh PDF falas. Me poshte do ju tregojme se cilin program, shërbime online dhe aplikacione të përdorni për të kryer operacionin në fjalë në një mënyrë të thjeshtë dhe të shpejtë. Per detajet vazhdoni lexoni me tej. Permbajtja Si te modifikosh PDF falas nga Kompjutri LibreOffice …

Si te modifikosh PDF falas Read More »