gmail

Si te ndryshosh fjalekalimin / password Gmail

Si te ndryshosh fjalekalimin / password Gmail

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te ndryshosh fjalekalimin/password e Gmail, duke ju dhënë të gjithë informacionin për të pasur sukses në qëllimin tuaj. Përveç procedurës së detajuar për ndryshimin e fjalëkalimit të llogarise tuaj Gmail, do të gjeni gjithashtu udhëzime për rikuperimin e një fjalëkalimi të harruar. Per detajet vazhdoni lexoni me poshte. …

Si te ndryshosh fjalekalimin / password Gmail Read More »

Si te rikuperosh password Gmail

Nese ke harruar password/fjalekalimin e Gmail dhe per kete arsye nuk mund te hapesh email-et, atehere ketu je ne vendin e duhur per te gjetur nje zgjidhje. Duke ndjekur disa procedura është e mundur të rikuperosh fjalëkalimin/password e Gmail. Duke ndjekur udhezimet që do te jap, do të jesh në gjendje të zbulosh se si te rikuperosh fjalekalimin/password …

Si te rikuperosh password Gmail Read More »