ekuacione

App / Aplikacione per te zgjidhur ekuacione

App / Aplikacione per te zgjidhur ekuacione

Ne kete udhezues do te flasim per App/Aplikacione per te zgjidhur ekuacione. Me poshte do te rendisim disa aplikacioneve falas për zgjidhjen e ekuacioneve në Android dhe iOS, si dhe do shpjegojme funksionimin e tyre. Per detajet vazhdoni lexoni. Permbajtja App/Aplikacione per te zgjidhur ekuacione: Photomath App/Aplikacione per te zgjidhur ekuacione: Cymath Mathway (Android/iOS/Online) OneMath (Android) …

App / Aplikacione per te zgjidhur ekuacione Read More »

Si te zgjidhesh shprehjet algjebrike / ekuacione me foto

Si te zgjidhesh shprehjet algjebrike / ekuacione me foto

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te zgjidhesh shprehjet algjebrike/ekuacione me foto. Me poshte ju kemi dhene disa aplikacione, të disponueshme si për pajisjet Android ashtu edhe për iPhone të dedikuara për zgjidhjen e problemeve të ndryshme matematikore. Këto janë mjete shumë të thjeshta për t’u përdorur dhe shpesh falas. Ne vijim do ju …

Si te zgjidhesh shprehjet algjebrike / ekuacione me foto Read More »