browser

Si te perditesosh update Safari

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te perditesosh update Safari. Ky i fundit eshte shfletuesi/browseri (prsh Google Chrome) i prodhuar nga Apple dhe i vene ne dispozicion per te gjitha paisjet e saj, si kompjutrat dhe iPhone. Safari i nënshtrohet rregullisht përditësimeve që mund të modifikojnë funksionalitetin dhe ndërfaqen e tij dhe më …

Si te perditesosh update Safari Read More »

Si te futesh hapesh lundrimin shfletimin incognito fshehte

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te futesh/hapesh lundrimin/shfletimin incognito/fshehte ne shfletues, duke ruajtur keshtu privatesine ne paisjen ne perdorim. Me poshte do t’ju flas në detaje se si të aktivizoni këtë mjet, i cili ju lejon të shfletoni internetin pa lënë gjurmë në kompjuterin ose telefonin tuaj teorikisht (mund te lexoni udhezuesin: …

Si te futesh hapesh lundrimin shfletimin incognito fshehte Read More »