backup

Si te besh backup iPhone

Si te besh backup iPhone

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te besh backup te iPhone. Backup, domethen kopja rezerve e te dhenave, eshte e nevojshme te behet me qellim qe te mos humbni foto/video/dokumenta etj qe keni ne iPhone, ne rastet kur ky i fundit nuk funksionon si duhet. Me poshte do të gjeni procedurën e detajuar …

Si te besh backup iPhone Read More »

Sherbimet me te mira Cloud

Nese beni shume fotografi dhe memoria e telefonit nuk mjafton, atehere mund t’ju drejtoheni sherbimeve cloud per te ruajtur te dhenat tuaja ne internet. Ato ju ndihmojne edhe ne rastin kur telefoni juaj mund te mos funksionoj, sepse te dhenat qe keni ngaruar ne cloud nuk fshihen dhe mund ti rimerrni serish kur te deshironi. …

Sherbimet me te mira Cloud Read More »

Si funksionon Dropbox

Dropbox eshte një mjet per te arkivuar skedarë në internet, duke evituar perdorimin e nje hard disku te jashtem. Sherben gjithashu ne rastin kur dëshironi të transferoni file nga një kompjuter në nje tjeter. Pikerisht per arsyet qe permendem do fillojme te shpjegojme se si funksionon Dropbox. Në kete udhezues do të shpjegoj në detaje se …

Si funksionon Dropbox Read More »

Si funksionon OneDrive

Ne kete udhezues do te flasim se si funksionon OneDrive. Ai eshte nje shërbim i ruajtjes ne cloud ofruar nga Microsoft. Nëse nuk keni dëgjuar për te, duhet te dini se shërbimet e ruajtjes ne cloud janë si hard disk në internet, që ju lejojnë të ruani skedarët qe deshironi, dhe ti sinkronizoni automatikisht në një gamë …

Si funksionon OneDrive Read More »

Backup Android

Nese deshiron ti besh nje kopje rezerve/Backup telefonit Android, me qellim qe te ruash te dhenat ne rast problemesh, atehere pa merak se ka shume zgjidhje. Për shembull, mund të kopjoni të dhënat tuaja dhe t’i sinkronizoni në të gjitha pajisjet falë platformës Google cloud, mund të përdorni aplikacione të palëve të treta përmes të cilave …

Backup Android Read More »