Si te rikuperosh password instagram

Nese ke nje telefon te ri apo ke harruar password/fjalekalimin per te hyre ne llogarine/account instagram, atehere ketu je ne vendin e duhur per te gjetur zgjidhje. Me këtë udhëzues, do të shpjegoj se si të rikuperosh fjalekalimin/password Instagram duke renditur të gjitha zgjidhjet që ke në dispozicion. Përveç që ju siguron informacionin e nevojshëm për të vendosur një password/fjalekalim të ri hyrjeje në llogarinë tuaj duke përdorur adresën tuaj të postës elektronike ose numrin tuaj të telefonit, do të gjeni edhe procedurën e hollësishme për të hyrë përsëri në profilin tuaj në Instagram pa të dhënat në fjalë. Gjithashtu, nëse shqetësoheni që fjalëkalimi juaj është zbuluar nga ndonjë sulmues, unë do t’ju tregoj se si ta korrigjoni dhe siguroni llogarinë tuaj.

Permbajtja

Si të rikuperosh fjalekalimin/password e harruar të Instagram

Nëse keni harruar fjalëkalimin për të hyrë në llogarinë tuaj në Instagram, do të jeni të lumtur të dini se mund të hyni në llogarinë tuaj pa një fjalëkalim dhe më pas, ta ndryshoni atë në cilësimet e profilit tuaj dhe të filloni procedurën për të vendosur një të re. Këtu, janë të gjitha udhezimet qe te rikuperosh fjalekalimin/password e Instagram-it.

Si të rikuperosh fjalekalimin/password e Instagram me email

Qe të rikuperosh fjalekalimin/passowrd të harruar në Instagram, mund të fillosh procedurën e rikuperimit duke përdorur adresën tende të postës elektronike, ose nga smartphone ose nga kompjuteri yt.

Në rastin e parë, filloni aplikacionin Instagram për pajisjet Android ose iPhone dhe në ekranin e hyrjes, shtypni mbi artikullin Password dimenticata?. Tani, zgjidhni skedën Emri i përdoruesit/Nome utente,, futni adresën tuaj të postës elektronike në fushen Nome utente o email dhe shtypni butonin Next/avanti, në mënyrë që të merrni një email nga Instagram.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Pasi të jetë bërë kjo, hyni në kutinë tuaj të postës elektronike, lokalizoni emailin në fjalë dhe shtypni mbi artikullin Rivendosni fjalëkalimin tuaj në Instagram/Reimpostare la tua password di Instagram. Në ekranin e ri të shfaqur, futni fjalekalimin/password-in e ri të hyrjes që do të përdoret në fushat New password dhe New password confirmation dhe prekni butonin Rivendos fjalëkalimin/Reimposta la password për të përfunduar rikuperimin e fjalëkalimit tuaj dhe hyni përsëri në llogarinë tuaj.

Do të jetë e dobishme të dini se gjithashtu mund të hyni në llogarinë tuaj direkt pa vendosur një fjalëkalim të ri. Për ta bërë këtë, klikoni në butonin Accedi senza password në emailin e dërguar nga Instagram dhe kaq.

Nëse preferoni të vazhdoni nga një kompjuter, duhet ta dini se procedura është pothuajse identike. Për të vazhduar, lidhuni me faqen zyrtare të Instagram-it, klikoni në opsionin Hai dimenticato la password?, fusni adresën tuaj të postës elektronike në fushën e Email, telefono o nome utente dhe shtypni butonin Invia il link d’accesso, për të marrë një email nga Instagram.

Në këtë pikë, gjithçka që duhet të bëni është të përdorni kutinë tuaj të postës elektronike, të gjeni emailin e dërguar nga Instagram dhe të klikoni në butonin Reset password, për të vendosur një password të ri hyrjeje për llogarinë tuaj në Instagram.

Si të rikuperosh fjalekalimin/password e Instagram pa email

Nese dëshironi të rikuperosh fjalekalimin/password e Instagram-it pa email, zgjidhja e vetme në dispozicion për ju është të hyni në llogarinë tuaj pa password-in e hyrjes duke përdorur numrin tuaj të telefonit (me kusht që ta keni shtuar më parë atë në llogarinë tuaj dhe të keni përfunduar verifikimin), të ndryshoni llogarinë e adresës së emailit të shoqëruar dhe të filloni procedurën për të ndryshuar fjalëkalimin.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Për të vazhduar, filloni aplikacionin Instagram, shtypni Password dimenticata?, zgjidhni opsionin Telefon, futni numrin tuaj të telefonit në fushën e duhur dhe prekni butonin Next/avanti, për të marrë një SMS që përmban një lidhje/link për të hyrë përsëri në llogarinë tuaj.

Pastaj shtypni lidhjen/linkun në fjalë, për të hyrë në llogarinë tuaj në Instagram pa një fjalëkalim, prekni ikonën e burrit të vogël të vendosur në menunë e poshtme, shtypni butonin Redakto profilin/Modifica il profilo dhe lokalizoni seksionin e informacionit privat/Informazioni private, për të parë emailin e adresës të lidhur me llogarinë tuaj.

Nëse ende keni qasje në këtë adresë emaili, mund të vazhdoni të ndryshoni fjalëkalimin e llogarisë tuaj Instagram. Nëse, nga ana tjetër, nuk keni më qasje në kutinë e postës elektronike në fjalë, klikoni në artikullin Email, futni një adresë të re e-mail në fushën e duhur dhe prekni butonin Finish/Fine, pastaj hyni në e-mailin tuaj të ri, lokalizoni emailin e dërguar nga Instagram dhe shtypni butonin Konfirmo adresën e postës elektronike/Confirm email address që përmbahet në të, për të verifikuar identitetin tuaj dhe për të konfirmuar adresën e emailit.

Në këtë pikë, prekni butonin ☰, në të djathtë sipër, zgjidhni artikullin Cilësimet/impostazioni/settings nga menuja që shfaqet dhe shtypni opsionet e Sigurisë dhe Fjalëkalimit/Sicurezza e Password. Pastaj zgjidhni Password dimenticata? dhe ndiqni udhëzimet që ju dhashë në paragrafët e mëparshëm për të rikuperuar fjalëkalimin e Instagram me email.

Nëse, nga ana tjetër, doni të vazhdoni nga një kompjuter, duhet të dini se procedura e sapo treguar funksionon duke përdorur aplikacionin Instagram për Windows 10 por jo duke vazhduar nga shfletuesi. Në rastin e fundit, mund të ndiqni udhëzimet për të rikuperuar fjalëkalimin e Instagram me numrin e telefonit qe gjeni me poshte.

Si të rikuperosh fjalekalimin/password e Instagram me numrin e telefonit

Nëse nuk mban mend as adresën e emailit të lidhur me llogarinë tende në Instagram, as emrin tend të përdoruesit, mund të rikuperosh fjalekalimin/password të Instagram me numrin tend të telefonit, për sa kohë që e ke shtuar më parë në llogarinë tende dhe ke përfunduar verifikimin.

Për të vazhduar, sidoqoftë, është e nevojshme të përdorni shfletuesin e instaluar në pajisjen tuaj: kjo procedurë, në fakt, nuk është e realizueshme nga aplikacioni Instagram për smartphone dhe tabletë.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Duke thënë këtë, filloni shfletuesin që zakonisht përdorni për të shfletuar internetin (p.sh. Chrome në Android ose Safari në iPhone), dhe lidhuni me faqen kryesore në Instagram, prekni butonin Login/Accedi dhe zgjidh opcionin Hai dimenticato la password?.

Në ekranin e ri që shfaqet, futni numrin tuaj të telefonit në fushën Email, telefon ose emrin e përdoruesit/Email, telefono o nome utente dhe shtypni butonin Dërgo lidhjen e hyrjes/Invia il link di accesso, për të marrë një SMS që përmban një lidhje/link për të vendosur një fjalëkalim të ri. Pastaj shtypni mbi lidhjen në fjalë, shkruani fjalëkalimin e ri që do të përdoret në fushen New password dhe New password confirmation, trokit lehtë ne Reimposta la password dhe u be.

Udhezimet që sapo ju dhashë janë të vlefshme edhe nëse preferoni të hyni në Instagram me numrin e telefonit nga kompjuterit tuaj.

Si të rikuperosh fjalekalimin/password e Instagram pa email dhe numër

Nëse po mendon nëse është e mundur të rikuperosh fjalekalimin/password e Instagram-it pa email dhe numër, përgjigjja është po, për sa kohë që jeni regjistruar në rrjetin e famshëm fotografik duke përdorur llogarinë tuaj në Facebook ose keni lidhur më parë të dy rrjetet sociale.

Nëse, po pyet se si të rikuperosh fjalekalimin/password te Instagram me Facebook, gjithçka që duhet të bësh është të fillosh aplikacionin e rrjetit social ose të lidhesh me faqen zyrtare të Instagram dhe të shtypni butonat Login with Facebook/Accedi con Facebook dhe Vazhdo si [emër]/Continua come [nome], për t’u futur në Instagram pa një fjalëkalim.

Në këtë pikë, shtypni ikonën e burrit të vogël, zgjidhni opsionin Redakto profilin/Modifica profilo dhe në seksionin Informacion privat/Informazioni private, futni një adresë të re emaili ose numër telefoni për t’u shoqëruar me llogarinë tuaj. Duke vepruar kështu, mund të rikuperoni fjalëkalimin e Instagram me një email ose të rikuperoni fjalëkalimin me një numër telefoni.

Nese nuk keni hyrë kurrë në Instagram me Facebook, zgjidhja e vetme në dispozicionin tuaj është të përpiqeni të futeni përsëri në adresen e postes elektronike. 

Si të rikuperosh fjalekalimin/password e vjedhur të Instagram-it

Nëse keni frikë se dikush ka fjalëkalimin tuaj në Instagram dhe ju ende mund te futeni në llogarinë tuaj, filloni aplikacionin e rrjetit social fotografik, shtypni ikonën e burrit të vogël, për të hyrë në ekranin e profilit tuaj, prekni butonin ☰ dhe zgjidhni opsionin Cilësimet/Impostazioni/settings.

Tani, klikoni mbi Sicurezza e Password, futni fjalëkalimin/password tuaj aktual në fushën e duhur, shtypni një fjalekalim te ri në fushatNuova password e Verifica password dhe prekni butonin Ruaj/Salva për të ruajtur ndryshimet dhe për të ndryshuar fjalëkalimin e llogarisë tuaj Instagram.

Pasi të jetë bërë kjo, përsëri hyni në Cilësimet/Impostazioni e llogarisë suaj, zgjidhni artikullin e Sigurisë/Sicurezza dhe trokitni lehtë mbi opsionin e Aktivitetit të Hyrjes/Attività d’accesso, për të shkëputur të gjitha pajisjet e lidhura me llogarinë tuaj. Së fundi, në seksionin e Sigurisë/Sicurezza, gjithashtu klikoni në opsionin për të aktivizuar vërtetimin me dy faktorë dhe për të mbrojtur më tej llogarinë tuaj.

Nëse, nga ana tjetër, nuk mund te futeni ne llogarinë tuaj sepse personi që vodhi fjalëkalimin tuaj ka ndryshuar tashmë kredencialet tuaja të hyrjes, ju mund të kërkoni ndihmë nga Instagram dhe të përpiqeni të rikuperoni llogarinë tuaj. Nëse keni një pajisje Android, prekni mbi Merrni ndihmë me hyrjen/Ricevi assistenza con l’accesso, futni emrin e përdoruesit/nome utente ose numrin e telefonit/numero di telefono të lidhur me llogarinë tuaj në Instagram dhe shtypni butonin Next/Avanti.

Bero kjo, zgjidhni opsionin A keni nevojë për ndihmë të mëtejshme?/Hai bisogno di ulteriore assistenza?, trokitni lehtë mbi artikullin Llogaria ime është shkelur/Il mio account è stato violato, futni detaje të mëtejshme në fushën përkatëse dhe shtypni butonin Dërgo kërkesën/Invio della richiesta, për të përcjellë raportin tuaj.

Nëse përdorni një iPhone, në ekranin e hyrjes në Instagram, prekni fjalëkalimin e harruar?/password dimenticata? A keni nevojë për ndihmë të mëtejshme?/Hai bisogno di ulteriore assistenza? dhe zgjidhni artikullin që nuk mund ta përdor këtë adresë emaili ose numrin e telefonit/Non riesco ad accedere a questo indirizzo email o numero di telefono. Në ekranin e ri që shfaqet, klikoni në opsionin Llogaria ime është hakuar/Il mio account è stato violato, futni çdo informacion shtesë në fushën Detaje të tjera/Altri dettagli dhe prekni butonin Kërkesë për ndihmë/Richiedi assistenza për të dërguar raportin tuaj.