Si te kthesh PDF ne PPT / PPTX

Per te futur nje file ne PowerPoint duhet ndjekur nje procedure shume e thjeshte, e cila realizohet vetem me dy klikime. Mjafton te shtypesh butonin Insert/Inserisci nga menuja e programit dhe te klikosh në butonin Object/Oggetto. Llojet e skedarëve qe pranohen janë të shumtë, madje dokumentet në formatin PDF mund t’i bashkëngjiten diapozitivave dhe të konsultohen gjatë hapjes se tyre. Por nëse dëshironi të bëni një PDF një pjesë integrale të një prezantimi ne PowerPoint ose të ktheni faqet e një dokumenti në një seri diapozitivash që do te modifikohen, atehere mund te gjeni sherbime ne internet qe ju ndihmojne ne qellimin tuaj. Ato i pergjigjen tamam pyetjes tuaj se si te kthesh nje PDF ne PPT/PPTX.

Perdorimi i tyre eshte shume i thjeshtë dhe plotësisht falas. Nëse jeni të interesuar, do t’ju them disa nga më të mirat, per te cilat nuk keni nevojë të instaloni absolutisht asgjë në kompjuterin tuaj.

Permbajtja

Si te kthesh PDF ne PPT/PPTX me Online2PDF

Si te kthesh PDF ne PPT / PPTX

E para ndër shërbimet se si te kthesh nje PDF në PPT/PPTX që dua t’ju sugjeroj të përdorni është Online2PDF. Ai pranon dokumenta që peshojnë deri në 50 MB dhe përbëhen nga deri në 50 faqe. Nëse ngarkoni shumë dokumente në të njëjtën kohë kufiri i ngarkimit rritet në 100 MB në total. Formati i output mund të jetë si PPT ashtu edhe PPTX. 

Tani lidhuni me faqen kryesore të shërbimit duke përdorur linkpun që sapo ju tregova, klikoni në butonin Zgjidh skedarët/Seleziona i file në faqen e internetit që ju shfaqet dhe zgjidhni skedarin PDF (ose skedarët) për t’u kthyer në PPT/PPTX. Pastaj zgjidhni midis PowerPoint 2003 or older (*.ppt) ose PowerPoint 2007–2013 (*.pptx) nga menuja renese convert in dhe shtypni butonin Convert për të filluar konvertimin dhe pastaj shkarkimin e skedarëve.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Nëse nuk doni të konvertoni të gjithë PDF-në, por vetëm disa faqe në PPT/PPTX, duke klikuar në ikonën e gërshërëve në të djathtën e sipërme mund të specifikoni faqet që do të përfshini në prezantimin përfundimtar.

Në fund të procedurës së konvertimit, nëse nuk keni bërë ndonjë ndryshim në cilësimet e paracaktuara të shfletuesit, do të gjeni skedarin e transformuar në formatin e ri në dosjen Download te kompjuterit tuaj.

Si te kthesh PDF ne PPT/PPTX me iLovePDF

Si te kthesh PDF ne PPT / PPTX

iLovePDF është një alternativë shumë e vlefshme se si te kthesh PDF ne PPT/PPTX. Plani i tij falas dhe pa regjistrim, ju lejon të konvertoni vetëm një skedar në të njëjtën kohë dhe ka një kufi ngarkimi prej 200MB. Plani i paguar, i cili kushton 3.99 euro në muaj, ju lejon të përpunoni deri në 3 skedarë në të njëjtën kohë dhe ngre kufirin e ngarkimit në 300 MB në total. Le të shohim se si funksionon.

Për të kthyer PDF në PPT me iLovePDF, lidhuni me faqen e saj kryesore duke përdorur linkun që sapo tregova dhe tërhiqni, skedarin PDF qe do ktheni, në dritaren e shfletuesit. Nëse skedari juaj është në Google Drive ose Dropbox, klikoni në butonin përkatës, lidhuni me llogarinë tuaj dhe zgjidheni atë.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Pastaj klikoni në butonin Convert to PowerPont në fund dhe prisni që dokumenti të përpunohet dhe pastaj të shkarkohet automatikisht në kompjuterin tuaj, në dosjen Downloads.

Si te kthesh PDF ne PPT/PPTX me Online Convert

Si te kthesh PDF ne PPT / PPTX

Si një alternativë ndaj shërbimeve të mësipërme, mund të perdorni Online Convert. Eshtë në fakt një zgjidhje tjetër e shkëlqyer që ju lejon të konvertoni PDF në PPT ose PPTX pa asnjë kosto. Pranon ngarkimin e vetëm një skedari në të njëjtën kohë, me një peshë maksimale 100 MB.

Për ta përdorur atë, të lidhuni me faqen kryesore të tij përmes linkut që tregova më sipër, zgjidhni artikullin Convert to PPT ose Convert to PPTX nga menuja zbritëse Document converter dhe kliko në butonin Scegli file/Sfoglia për të zgjedhur dokumentin që do të transformohet në PowerPoint. Tani shtypni butonin Convert file dhe prisni që skedari të përpunohet.

Nëse skedari për t’u konvertuar është online ose në llogarinë tuaj Dropbox ose Google Drive, gjithashtu mund ta ngarkoni direkt nga atje duke shtypur url-në në fushën e duhur ose duke klikuar në butonin e cloud storage qe keni interes dhe duke zgjedhur elementin ku do veprosh.

Kur konvertimi është i plotë (duhet të zgjasë vetëm disa sekonda), shkarkimi i dokumentit PPT ose PPTX të marrë me Online Convert do të fillojë automatikisht. Nëse jo, klikoni në linkun direct download link për të filluar shkarkimin manualisht. Ju do të gjeni skedarin e konvertuar në dosjen Download te kompjuterit tuaj, nese nuk keni nderruar pozicionin e shkarkimeve.

Si te kthesh PDF ne PPT/PPTX me Zamzar

Një tjetër shërbim i shkëlqyeshëm në internet përmes të cilit mund të konvertoni PDF në PPT/PPTX është pa dyshim Zamzar. Ky është një konvertues i mirënjohur dhe i besueshëm që ju lejon të veproni në lloje të ndryshme skedarësh, me një peshë totale maksimale prej 100 MB për ngarkim. Eshtë shumë i thjeshtë për t’u përdorur.

Për të kthyer PDF në PPT/PPTX me Zamzar, gjëja e parë që duhet të bëni është të lidheni me faqen kryesore te sherbimit përmes linkut me siper, pastaj klikoni në butonin Zgjidh skedarët…/Choose files… dhe zgjidhni dokumentin PDF në kompjuterin tuaj që dëshironi të konvertohet.

Tani, vendosni opsionin ppt ose pptx nga menuja zbritëse e vendosur nën artikullin Step 2, shkruani adresën tuaj të email në fushën nën artikullin Step 3 dhe pastaj klikoni në butonin Convert për të filluar procesin e transformimit të skedarit.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Pastaj prisni që të fillojë procedura e konvertimit të skedarëve dhe kur të përfundojë operacioni do të merrni një email që përmban linkun për të shkarkuar skedarin tuaj PPT ose PPTX, në varësi të zgjedhjes së bërë më parë. Pastaj klikoni në linkun e mare me email dhe më pas shtypni butonin Download now që ndodhet pranë emrit të skedarit qe do shkarkoni, në faqen e internetit që do të hapet në shfletues. Nëse nuk keni bërë ndonjë ndryshim në cilësimet e paracaktuara të shfletuesit tuaj, skedari i konvertuar do të shkarkohet në dosjen Download te kompjuterit tuaj.

Si të kthesh PDF në PPT/PPTX me Cometdocs

Si përfundim, dua t’ju tregoj për Cometdocs. Eshtë një shërbim online që ju lejon të konvertoni një gamë të gjerë skedarësh, kryesisht PDF, me një kufi ngarkimi prej 150 MB. Kjo ju lejon të përpunoni një numër maksimal prej 5 skedarësh në muaj dhe ndryshe nga shërbimet e tjera të përmendura më lart, kërkon futjen e një adrese emaili për të shkarkuar PPT/PPTX.

Nëse dëshironi ta provoni, lidhun me faqen kryesore të tij duke përdorur linkun që sapo tregova dhe klikoni në butonin Go to Web app. Pastaj tërhiqni PDF-të qe do ktheni në qendër të faqes, zgjidhni skedën Convert dhe tani tërhiqni dokumentet që do të transformohen në PowerPoint në kutinë që shfaqet në pjesën e poshtme të majtë.

Ne fund zgjidhni ikonën To PowerPoint nga kutia e vendosur në qendër poshte, shkruani adresën tuaj të email në fushën e tekstit në të djathtë dhe shtypni butonin Convert. Brenda pak minutash do të merrni linkun e shkarkimit ne email.

Pothuajse te gjitha menyrat se si te kthesh nje file PDF ne PPT/PPTX, jane te shpejta dhe te sigurta, por gjithmon beni kujdes me ngarkimin e file, pershembull te dhenat e bankes, ne internet.