Si te dalesh / logout nga YouTube

Si te dalesh / logout nga YouTube

Nese keni futur nje llogari Google (gmail) ne telefonin tuaj ose shfletues/browser, atehere automatikisht do jeni te futur edhe ne YouTube. Per te dale nga Youtube duhet te gjeni butonin e duhur ne faqen e sherbimit, i cili jo gjithmon eshte i thjeshte per tu lokalizuar. Ne vijim do te shpjegojme se si te dalesh/logout nga YouTube ne rastet kur perdorni telefonin, tabletin ose kompjuterin. Per me shume detaje mbi temen, vazhdoni lexoni me poshte.

Permbajtja

Si te dalesh/logout nga Youtube

Menyra se si te dalesh/logout nga Youtube është një procedurë që ju lejon të dilni nga llogaria juaj në platformën e famshme të ndarjes dhe shikimit të videove. Megjithatë, përpara se të shpjegojme se si të keni sukses në qëllimin tuaj, do të jetë e dobishme të dini se pasi të dilni nga llogaria juaj, mund të vazhdoni të shikoni të gjitha videot e disponueshme, por nuk do të jeni në gjendje të postoni komente, të dërgoni mesazhe private dhe jepni një mendim pozitiv ose negativ për videot, si dhe natyrisht, ngarkimin e përmbajtjeve të reja. 

Si te dalesh/logout nga YouTube ne Android

Si te dalesh / logout nga YouTube

Për të dalë nga YouTube në telefon ose tabletin tuaj Android, nisni aplikacionin e shërbimit, prekni foton tuaj lart djathtas (ose në ikonën e njeriut të vogël nëse nuk e keni personalizuar llogarinë Google) dhe zgjidhni Cambia account.

Përndryshe, nëse një kanal YouTube është i lidhur me llogarinë tuaj, pasi të shtypni foton tuaj, trokitni lehtë mbi ikonën e shigjetës drejtuar poshtë që ndodhet pranë emrit të kanalit tuaj. Më pas, në ekranin e llogarisë/account, shtypni butonin Esci dhe kaq.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Nëse nuk e shihni artikullin Dil/Esci, hyni te drawer (ekrani ku ndodhen ikonat e të gjitha aplikacioneve të instaluara në pajisje) dhe trokitni lehtë mbi ikonën e rrotës  ingranazhit për të hyrë te cilësimet/impostazioni e Android, më pas zgjidhni opsionet e App e notifiche dhe App ose informazioni app (do ju shfaqet lista me te gjitha app dhe mund te modifikoni secilen prej tyre) dhe trokitni lehtë mbi artikullin YouTube. Më pas shtypni opsionin Memory/Memoria dhe shtypni butonat Cancella cache/Clear cache dhe Cancella data/Clear data.

Tani, rinisni aplikacionin YouTube, trokitni lehtë mbi foton tuaj, zgjidhni opsionin Ndrysho llogarinë/Cambia account dhe shtypni butonin Dil/Esci/Exit për të dalë nga YouTube.

Si te dalesh/logout nga YouTube ne iPhone

Si te dalesh / logout nga YouTube

Nëse doni te dini se si të dalesh/logout nga YouTube në iPhone, atehere filloni aplikacionin në fjalë duke trokitur në ikonën e tij në ekranin kyesor dhe trokitni lehtë mbi foton e vendosur lart djathtas (ose në ikonën e njeriut të vogël nëse nuk e keni personalizuar llogarinë tuaj të Google).

Në ekranin e ri që shfaqet, zgjidhni artikullin Ndrysho llogarinë/Cambia account dhe në seksionin Llogaria/Account, zgjidhni artikullin Utilizza YouTube senza autenticazione për të dalë nga llogaria juaj.

Si te dalesh/logout nga YouTube ne kompjuter

Si te dalesh / logout nga YouTube

Për të dale nga YouTube ne kompjuter, lidhuni me faqen kryesore të YouTube, klikoni mbi foton tuaj lart djathtas (ose ikonën e burrit të vogël nëse nuk keni shtuar një foto profili) dhe zgjidhni artikullin Dil/Esci/Logout nga menuja që shfaqet.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Nëse dëshironi të dilni nga YouTube për të hyrë në një llogari tjetër, pasi të keni klikuar në foton tuaj, zgjidhni opsionin Ndrysho llogarinë/cambia account dhe klikoni në artikullin Shto llogari/Aggiungi account dhe më pas futni të dhënat tuaja të hyrjes në fushat e emailit ose numrit të telefonit dhe Fjalëkalimin/Password dhe shtyp butonin Login/Accedi për të përfunduar kalimin nga një llogari në tjetrën.

Përndryshe, duhet të dini se mund të dilni nga YouTube gjithashtu duke dalë nga llogaria juaj e Google. Në këtë rast, lidhuni me faqen kryesore të Google, klikoni në foton tuaj lart djathtas dhe shtypni butonin Dil/Esci/Logout: duke bërë këtë, do te dilni nga të gjitha shërbimet e Google me të cilat është lidhur llogaria, duke përfshirë YouTube.

Dil nga YouTube dhe vazhdo dëgjo muzikë

Si te dalesh / logout nga YouTube

Nëse po pyesni nëse është e mundur të dilni nga YouTube ndërsa dëgjoni muzikë, përgjigjja është po, nese keni një abonim aktiv në YouTube Music ose YouTube Premium. Duke bërë këtë, jo vetëm që është e mundur të shikoni video ose dëgjoni muzikë pa reklama, por gjithashtu shkarkoni këngë për dëgjim jashtë linje/offline dhe vazhdoni ti degjoni në sfond kur dilni nga aplikacioni YouTube (YouTube Music ju lejon ta bëni këtë vetëm për videot muzikore, YouTube Premium për të gjitha videot).

Nëse keni aktivizuar provën falas të YouTube Music ose YouTube Premium ose jeni regjistruar për një abonim, gjithçka që duhet të bëni për të dalë nga YouTube duke dëgjuar muzikë është të gjeni këngën ose playlist që ju intereson, shtypni butonin ▶ ︎për të filluar degjimin dhe per te dale nga YouTube, duke kyçur ekranin e telefonit, duke hyrë në ekranin kryesor të pajisjes tuaj ose duke kaluar në një aplikacion tjetër.

Nese nuk keni ende një abonim aktiv, atehere nisni aplikacionin YouTube duke shtypur ikonën e tij dhe shtypni ikonën e njeriut të vogël lart djathtas, më pas zgjidhni llogarinë tuaj Google/account Google i dukshem në ekranin Llogaria/Account ose trokitni lehtë mbi Shto llogarinë/Aggiungi account për t’u identifikuar duke futur të dhënat tuaja në fushat e adresës së emailit dhe numrit të telefonit dhe Futni fjalëkalimin/Inserisci password.

Pasi të hyni në llogarinë tuaj, trokitni lehtë mbi foton tuaj lart djathtas, zgjidhni opsionin Kalo në YouTube Premium/Passa a YouTube Premium nga menuja që shfaqet dhe shtypni butonin Provo falas/Provalo gratis për të aktivizuar provën njëmujore falas. Nëse në të kaluarën e keni përdorur tashmë provën falas, trokitni lehtë mbi foton tuaj, zgjidhni artikullin Abonime me pagesë/Abbonamenti a pagamento dhe në ekranin e ri të shfaqur, shtypni opsionin Më shumë informacion/Ulteriori informazioni në lidhje me abonimin e interesit tuaj midis YouTube Premium (15,99 euro/muaj) dhe YouTube Music (12,99 euro/muaj).

Njehere qe keni bërë zgjedhjen tuaj, shtypni butonin Kalo në YouTube Premium/Passa a YouTube Premium ose Kalo në YouTube Music/Passa a YouTube Music dhe nëse keni një pajisje të pajisur me Android, futni të dhënat tuaja në fushat EmriAdresa, Kodi PostarQyteti dhe Provinca dhe trokitni lehtë mbi butonin Vazhdo/Continua, më pas zgjidhni një mënyrë pagese ndërmjet kartës së kreditit ose debitit dhe PayPal dhe shtypni butonin Blej/Acquista/Buy. Nëse keni një iPhone ose një iPad, konfirmoni qëllimin tuaj përmes Touch ID, Face ID ose futjes së fjalëkalimit të Apple ID (pagesa do të bëhet përmes iTunes).

Dil nga YouTube Premium

Per te dale nga YouTube Premium, duhet të dini se ky i fundit nuk është gjë tjetër veçse një shërbim abonimi i cili, siç e përmenda në paragrafët e mëparshëm, ju lejon të përfitoni nga veçori shtesë në krahasim me versionin normal te YouTube. Për të dalë, gjithçka që duhet të bëni është të çaktivizoni rinovimin automatik të abonimit tuaj.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Për të çaktivizuar YouTube Premium nga pajisja juaj Android, nisni aplikacionin YouTube ose YouTube Music (nëse keni aktivizuar YouTube Music Premium), shtypni foton tuaj dhe nga menuja që shfaqet, zgjidhni artikullin Abonime me pagesë/Abbonamenti a pagamento. Tani shtypni butonin Menaxho/Gestisci pranë artikullit YouTube Premium, zgjidhni opsionin Open/Apri posta pranë shfletuesit të instaluar në pajisjen tuaj dhe futni të dhënat e llogarisë tuaj Google në fushat e duhura. Në ekranin e ri të shfaqur, shtypni butonin Annulla iscrizione/Unsubscribe dhe konfirmoni qëllimin tuaj duke zgjedhur opsionin Yes, Cancel/Sì, Annulla.

Nëse keni një iPhone ose një iPad, trokitni lehtë mbi ikonën e rrotës së ingranazhit për të hyrë në Cilësimet/Impostazioni e iOS, shtypni emrin tuaj, zgjidhni opsionin iTunes Store dhe App Store, shtypni ne Apple ID tuaj dhe trokitni lehtë mbi View Apple ID/Visualizza ID Apple. Më pas klikoni në Abbonamenti dhe YouTube Premium dhe trokitni lehtë mbi opsionin Annulla iscrizione/Unsubscribe për të çaktivizuar rinovimin automatik të abonimit.

Nëse preferoni të dilni nga YouTube Premium nga një kompjuter, lidhuni me faqen kryesore të YouTube ose faqen e internetit të YouTube Music (nëse keni aktivizuar YouTube Music Premium), hyni në llogarinë tuaj (nëse nuk e keni bërë tashmë këtë), klikoni në foton tuaj lart djathtas dhe zgjidhni opsionin Abonimet me pagesë/Abbonamenti a pagamento. Në faqen e re të hapur, shtypni butonin Annulla iscrizione/Unsubscribe për YouTube Premium ose Youtube Music Premium dhe shtypni butonat Avanti/Next dhe Po/Si/Yes, Anulo/Annulla/Cancel për të konfirmuar qëllimin tuaj.