Telefonia

Si te fshehesh chat WhatsApp

Nese deshiron te mesosh se si te fshehesh chat WhatsApp, si dhe te gjitha menyrat qe mund te perdoresh per te realizuar qellimin, atehere vazhdo lexo me poshte. Ne fakt WhatsApp nuk përfshin një sistem për të bllokuar hyrjen te përdoruesve e paautorizuar, as nuk ju lejon të parandaloni shfaqjen e bisedave/chat të caktuara. E vetmja gjë …

Si te fshehesh chat WhatsApp Read More »

Si te perdoresh WhatsApp Web

Ne kete udhezues do të shpjegoj se si te perdoresh WhatsApp Web, duke folur për të gjitha funksionet më të rëndësishme të shërbimit. Do te tregoj në detaje, se si të dërgosh mesazhe, foto dhe përmbajtje te tjera me këtë aplikacion të famshëm duke vepruar direkt nga shfletuesi.  Permbajtja Informacioni paraprak Si te perdoresh WhatsApp Web në …

Si te perdoresh WhatsApp Web Read More »

QR code / Kod QR

Nese te ka ndodhur te hasesh një QR code/kod QR ne internet dhe do deshiroje te dije se cfar eshte dhe si funksionon, atehere ketu je ne vendin e duhur. Në rreshtat e mëposhtëm, do të shpjegoj gjithçka që ju duhet të dini në lidhje me QR code/kod QR. Do të shpjegoj se çfarë është një kod …

QR code / Kod QR Read More »

Backup Android

Nese deshiron ti besh nje kopje rezerve/Backup telefonit Android, me qellim qe te ruash te dhenat ne rast problemesh, atehere pa merak se ka shume zgjidhje. Për shembull, mund të kopjoni të dhënat tuaja dhe t’i sinkronizoni në të gjitha pajisjet falë platformës Google cloud, mund të përdorni aplikacione të palëve të treta përmes të cilave …

Backup Android Read More »

App qe te kthesh telefonin ne telekomande

Televizori, kondicioneri apo dritat etj, kanë një telekomandë/pult përmes të cilit mund të menaxhohen në distancë funksionet e ndryshme. Nese pulti/telekomanda eshte prishur apo e keni humbur, atehere ju vijne ne ndihme app qe te kthesh telefonin ne pult/telekomande. Duke shkarkuar aplikacione të veçanta në smartphone (ose në tabletin tuaj), në fakt mund ta shndërroni …

App qe te kthesh telefonin ne telekomande Read More »

Si te rikthesh android ne versionin e meparshem

Nese kryeni rregullish azhurnimet/update-imet e Android te propozuara nga prodhuesi, por kësaj here diçka shkoi keq: pas azhurnimit të fundit, pajisja filloi të sillej çuditërisht, duke ju shkaktuar vështirësi dhe shqetësime gjatë përdorimit të saj. Për të kapërcyer këtë problem, do të donit të “anullonit” azhurnimin e bërë dhe ta rikthesh Android ne versionin e meparshem, por …

Si te rikthesh android ne versionin e meparshem Read More »