snapchat

Si funksionon Snapchat

Snapchat është një rrjet social që ju lejon të shkëmbeni foto dhe video të shkurtra që fshihen automatikisht në fund të shikimit. Snapchat gjithashtu ju lejon të bisedoni me miqtë tuaj në kohë reale dhe gjithashtu të ndani histori që janë të dukshme për të gjithë miqtë për një periudhë prej 24 orësh. Nese je kurjoz …

Si funksionon Snapchat Read More »