linkedin

Cfar eshte LinkedIn

Po kerkon nje pune te re dhe te kane keshilluar qe te regjistrohesh në LinkedIn për te vene online Curriculum Vitae dhe te kesh me shume mundesi pune, atehere shume mire. Sidoqoftë nese ke dyshime sepse nuk di se si funksionon LinkedIn, atehere ketu je ne vendin e duhur per tu qartesuar. Ketu do të shpjegoj …

Cfar eshte LinkedIn Read More »