fshish

Si te fshish app

Ne kete udhezues do te shikojme se si te fshish app/aplikacionet nga telefoni Android ose iPhone. Me kete procedure ju mund te lironi hapesire memorie dhe ta beni telefonin tuaj me te shpejte. Per te gjitha detajet e temes, vazhdoni lexoni me poshte. Permbajtja Si te fshish app/aplikacionet: ne Android Si te fshish aplikacionet nga …

Si te fshish app Read More »

Si te fshish Apple ID

Si te fshish Apple ID

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te fshish Apple ID. Megjithate para se te vazhdojme duhet t’ju themi se: mendohuni mirë përpara se të merrni kete vendim, sepse Apple ID mund të lidhet me shumë të dhëna dhe shërbime, të cilat në rast fshirje të llogarisë, do të ndalonin së funksionuari. I referohemi e-mail …

Si te fshish Apple ID Read More »

Si te fshish spyware

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te fshish spyware nga kompjutri ose telefoni. Spyware është nje program me qëllim të keq, i krijuar për të spiunuar, gjurmuar dhe pastaj komunikuar fshehurazi personave te tjere, aktivitetet që ne kryejmë çdo ditë në kompjuter, telefon dhe tablet. Shkalla e rrezikut të tyre nuk është asnjehere e papërfillshme, …

Si te fshish spyware Read More »