fotografi

Si te kthesh nje foto ne karikature vizatim falas

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te kthesh nje foto ne karikature, vizatim, kuklla, falas. Per te arritur qellimin mjafton të përdorësh disa programe, shërbime online apo edhe aplikacione për telefonat inteligjentë dhe tabletët. Ato u ofrojnë përdoruesve shumë efekte, duke përfshirë atë për t’i dhënë pamje vizatimore fotove. Tani ju ngelet juve …

Si te kthesh nje foto ne karikature vizatim falas Read More »

App per te fshehur foto

App per te fshehur foto

Ne kete udhezues do ju flasim per aplikacione/app per te fshehur foto ne telefonin tuaj Android dhe iPhone. Ekzistojnë në fakt disa aplikacione të këtij lloji, të cilët ju lejojnë të krijoni albume fotografike sekrete dhe më pas t’i mbroni me fjalëkalime ose PIN, në mënyrë që të mbroni privatesine tuaj.  Gjithashtu do ju shpjegojme …

App per te fshehur foto Read More »

App per te zmadhuar foto

App per te zmadhuar foto

Ne kete udhezues do ju flasim per app per te zmadhuar foto. Keto aplikacione ju vijne ne ndihme ne rastet kur keni nje foto por subjektet e shfaqura ne te duken me te vogla se ç’mendonit dhe per kete arsye deshironi ti zmadhoni qe te duken me mire. Me poshte do te gjeni disa nga aplikacionet …

App per te zmadhuar foto Read More »